Trini 04.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas ignoruje, kurde, ignoruje kurde jak wszyscy czy mam juz isc sie wieszac ? a w ep kces?? a byłeś podpisany Jajcek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas ignoruje, kurde, ignoruje o to to to chciałam napisac ale bym groźniaki dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów a kiedy ostatnio posty wysyłałeś bo jakos nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas ignoruje, kurde, ignoruje o to to to chciałam napisac ale bym groźniaki dostała a o Ci z groznia odemnie skoro i tak moich postow nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów nie pieps kujde, nie pieps bo za duzio piepsu to niezdlowo, bo w nochaju kjenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów a kiedy ostatnio posty wysyłałeś bo jakos nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Jajcek, jesteś? Twoje posty znikneły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Jajcek, jesteś? Twoje posty znikneły. faktycznie , znikneły. Szkoda gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Nie dziw się. Nie jesteś w kręgu moich zainteresowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Nie dziw się. Nie jesteś w kręgu moich zainteresowań tak, twoj krąg ogranicza się do trzech osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Jajcek, jesteś? Twoje posty znikneły. nie ma mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ktoś widział Jajcka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Nie dziw się. Nie jesteś w kręgu moich zainteresowań tak, twoj krąg ogranicza się do trzech osob Ja i Żaba jesteśmy dla niepoznaki, to Tola jest w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Nie dziw się. Nie jesteś w kręgu moich zainteresowań tak, twoj krąg ogranicza się do trzech osob Tola, zaba i ...... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Jajcek znikł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Nie dziw się. Nie jesteś w kręgu moich zainteresowań tak, twoj krąg ogranicza się do trzech osob Wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Jajcek, jesteś? Twoje posty znikneły. faktycznie , znikneły. Szkoda gościa czyli jak napisze WYSTAWIAM to nikt nie zauwazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 o co chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 i tak nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts