tabaluga1 06.04.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 NO TO SIUP DO ELITY Gatulki zdobycia tysiecznika Dzięki Jajcek, ale widzę, że do Ciebie mi daleko Chociaż może jak tu częściej popracuję, to kto wie... Czemu tu tak pusto? Stronka dopiero się zaczęła, to chętnych nie ma Masz szanse tluc posty Toż co innego robię? Pogadam sama z sobą to i czas szybciej zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 NO TO SIUP DO ELITY Gatulki zdobycia tysiecznika Dzięki Jajcek, ale widzę, że do Ciebie mi daleko Chociaż może jak tu częściej popracuję, to kto wie... Czemu tu tak pusto? Stronka dopiero się zaczęła, to chętnych nie ma Masz szanse tluc posty Toż co innego robię? Pogadam sama z sobą to i czas szybciej zleci zielono się tu jakoś zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 NO TO SIUP DO ELITY Gatulki zdobycia tysiecznika Dzięki Jajcek, ale widzę, że do Ciebie mi daleko Chociaż może jak tu częściej popracuję, to kto wie... Czemu tu tak pusto? Stronka dopiero się zaczęła, to chętnych nie ma Masz szanse tluc posty Toż co innego robię? Pogadam sama z sobą to i czas szybciej zleci zielono się tu jakoś zrobiło jeszcze nigdy n ie gadałam sama z sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 NO TO SIUP DO ELITY Gatulki zdobycia tysiecznika Dzięki Jajcek, ale widzę, że do Ciebie mi daleko Chociaż może jak tu częściej popracuję, to kto wie... Czemu tu tak pusto? Stronka dopiero się zaczęła, to chętnych nie ma Masz szanse tluc posty Toż co innego robię? Pogadam sama z sobą to i czas szybciej zleci zielono się tu jakoś zrobiło jeszcze nigdy n ie gadałam sama z sobą ciekawe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 NO TO SIUP DO ELITY Gatulki zdobycia tysiecznika Dzięki Jajcek, ale widzę, że do Ciebie mi daleko Chociaż może jak tu częściej popracuję, to kto wie... Czemu tu tak pusto? Stronka dopiero się zaczęła, to chętnych nie ma Masz szanse tluc posty Toż co innego robię? Pogadam sama z sobą to i czas szybciej zleci zielono się tu jakoś zrobiło jeszcze nigdy n ie gadałam sama z sobą ciekawe doświadczenie[/quote:5e5b960621] chyba zacznę liczyć posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.04.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Co Ci tak wesoło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Do domu Pomocy Społecznej przyjeżdża z wizytą Kaczyński. Dyrektor ośrodka oprowadza go po budynku, wchodzą di sali, gdzie siedzą upośledzeni umysłowo i dyrektor pyta: - czy wiecie kto to jest? cisza - no, nie wiecie, pomyślcie... głos z sali: -nowy? cześc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jakieś głupie te kawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Do domu Pomocy Społecznej przyjeżdża z wizytą Kaczyński. Dyrektor ośrodka oprowadza go po budynku, wchodzą di sali, gdzie siedzą upośledzeni umysłowo i dyrektor pyta: - czy wiecie kto to jest? cisza - no, nie wiecie, pomyślcie... głos z sali: -nowy? cześc A witam witam, osobiście- bo nikogo tu więcej póki co nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jakieś głupie te kawały a wcale, ze hajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Do domu Pomocy Społecznej przyjeżdża z wizytą Kaczyński. Dyrektor ośrodka oprowadza go po budynku, wchodzą di sali, gdzie siedzą upośledzeni umysłowo i dyrektor pyta: - czy wiecie kto to jest? cisza - no, nie wiecie, pomyślcie... głos z sali: -nowy? cześc A witam witam, osobiście- bo nikogo tu więcej póki co nie znajdziesz a jak dla mnie to ty w zupełności wystarczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 jesteś jestem, jestem, tylko wpadłam na chwilę zobaczyć cygańskie cudo- zamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts