tabaluga1 07.04.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 1762. SławekD-żonka - 1563. Jajcek - 1524. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 888. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6811. Teska - 5612. Sonika - 5113. verunia, Olkalybowa - 4715. badi - 4216. Moniś- 3617. facio, Aga J.G - 3519. andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. zaba_gonia - 1925. Funia, Witos - 1727. Nefer - 1528. Agniesia 1429. joola,- 1330. Jane, marcel2000, Tola, andre59- 1034. Wojty, kasia64 - 936. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, tabaluga1 - 640. ania, lafcadio, edzia, Paty- 544. Ewuś- 445. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 254. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Streszczenie Stronkę rozpoczęła Tola jeszcze w czwartkowy późny wieczór.Marcel deptałajej po piętach.andre bardzo się ucieszył i kamień spadł mu z serca. Potem Ola bawiła się w a kuku, a Mamoń pozdrawiał Kasię. Wpadła verunia i Jajcek. Funia spoglądała jednym okiem, a tabaluga kończyła stronę w pojedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 No to na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 nokt nie słyszy, wszyscy w pracy W pracy, w pracy, ale jednym okiem zaglądam a co z drugim? w papiery, papiery, papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam! Co słychać? Powolutku, a u Ciebie? W przyszłym tygodniu będę lał wieniec na ściance kolankowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 bez Kasi na porannej zmianie, jakoś tak niemrawo Kasia Wracaj szybko do zdrowia świeta racja Kaśka!!!! bez Ciebie Rekord umiera Kasia wracaj, Kasia wracaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 gatki sama sobie wybrałam. Gustowne, prawda? http://www.intymna.bptnet.pl/samanta/mp3.jpg Co fakt, to fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 gratki, gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.04.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Dzień dobry, łyckend zapowiada się ciepło, słonecznie, bez opadów, zachmurzenie umiarkowane, powieje ciepły wiatr, wylazą tulipany, przekwitną krokusy, kotki na wierzbie i robaczki na leszczynie będą pylić niemiłosiernie, pozdrawiam alergików, ja już kicham Tabaluga, gratki http://www.roza-bielizna.pl/images/v3/front_NN_08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Dzień dobry, łyckend zapowiada się ciepło, słonecznie, bez opadów, zachmurzenie umiarkowane, powieje ciepły wiatr, wylazą tulipany, przekwitną krokusy, kotki na wierzbie i robaczki na leszczynie będą pylić niemiłosiernie, pozdrawiam alergików, ja już kicham Tabaluga, gratki http://www.roza-bielizna.pl/images/v3/front_NN_08.jpg fajna prognoza, podoba mi się witajcie rekordowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.04.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam Ja tylko na minutkę - kawę sobie piję. Tabaluga - gratki Tola - Ty też jesteś uczulona na pyłki? Bo ja na OLB (olcha, leszczyna brzoza). OL już pomału mijają, ale brzoza jeszcze przed nami Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 dzięki za te gratki i śliczne gatki. Apozdrowienia dla alergików przekażę mężowi i starszemu synowi. Współczuję Wam serdecznie, podczas gdy wszyscy cieszą się wiosną, Wy zaczynacie płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam Ja tylko na minutkę - kawę sobie piję. Tabaluga - gratki Tola - Ty też jesteś uczulona na pyłki? Bo ja na OLB (olcha, leszczyna brzoza). OL już pomału mijają, ale brzoza jeszcze przed nami Pozdrowionka dla wszystkich Moje starsze dziecię, też na OLB i do tego jeszcze trawy, bylice, zboża, roztocza, a przede wszystkim pokarmowe: marchew, ziemniaki, pomidory, brzoskwinie, jabłka, fasola, groch, soja, orzechy, miód, migdały, seler. No i nie wiem co jeszcze. Ale teraz jest wyjątkowo dobrze, nawet nie kaszle i nie kicha. No i skóra się pięknie wygoiła- tylkoaja mam problemy- co mu ugotować? Może coś poradzicie, bo ja już chyba wszystkie pomysły wyczerpałam. Witam Mamońku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Dzień dobry, łyckend zapowiada się ciepło, słonecznie, bez opadów, zachmurzenie umiarkowane, powieje ciepły wiatr, wylazą tulipany, przekwitną krokusy, kotki na wierzbie i robaczki na leszczynie będą pylić niemiłosiernie, pozdrawiam alergików, ja już kicham Tabaluga, gratki http://www.roza-bielizna.pl/images/v3/front_NN_08.jpg Jak kichasz to stosuj rinockort! (chyba tak to sie pisze, bo czyt asię rinokort) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.04.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam! Co słychać? Powolutku, a u Ciebie? W przyszłym tygodniu będę lał wieniec na ściance kolankowej.. a mi wchodzą posadzkarze (bo VAt za materiały zwrócili ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.04.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Tabaluga, gratki http://www.roza-bielizna.pl/images/v3/front_NN_08.jpg o Tola ten komplecik jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.04.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam Ja tylko na minutkę - kawę sobie piję. Tabaluga - gratki Tola - Ty też jesteś uczulona na pyłki? Bo ja na OLB (olcha, leszczyna brzoza). OL już pomału mijają, ale brzoza jeszcze przed nami Pozdrowionka dla wszystkich witaj w klubie, ja też OLB, cztery lata immunoterapii, jest trochę lepiej, ale kicham, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.04.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Tabaluga, gratki http://www.roza-bielizna.pl/images/v3/front_NN_08.jpg o Tola ten komplecik jeszcze lepszy też mi się podoba u mnie wiosna spóźniona względem całego kraju, wszysko pyli naraz i leszczyna i olcha, lada moment dowali brzoza płaczę sobie, pochlipuję, inni myślą, ze wiosna tak mnie wzrusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam! Co słychać? Powolutku, a u Ciebie? W przyszłym tygodniu będę lał wieniec na ściance kolankowej.. a mi wchodzą posadzkarze (bo VAt za materiały zwrócili ) Pogratulować owocnych walk z US!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts