andre59 08.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Żaba!!! Nie krzycz tak! Uszy bolą... Juz jestem..... Sorry, już nie będę Witaj, cieszę się że jesteś Jak minął dzień? Tez mi miło. Dzisiaj cały dzień spedziłam na budowie. Przygotowujemy ziemię pod trawnik.Smażyliśmy tez kiełbaski nad ogniskiem. Pogoda była super troche bolą mnie dłonie... U mnie pogoda też dopisała Nie ma to jak kawałek własnego terenu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Żaba!!! Nie krzycz tak! Uszy bolą... Juz jestem..... Sorry, już nie będę Witaj, cieszę się że jesteś Jak minął dzień? Tez mi miło. Dzisiaj cały dzień spedziłam na budowie. Przygotowujemy ziemię pod trawnik.Smażyliśmy tez kiełbaski nad ogniskiem. Pogoda była super troche bolą mnie dłonie... U mnie pogoda też dopisała Nie ma to jak kawałek własnego terenu, co? A Tobie jak minął dzień???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Zaba trenuje pewien styl jazdy na rowerze taki bardzo swobodny ubraniowo miło mi Cie tu widzieć Zielona! Wiesz , ze rw uzaleznia???? Potwierdzam Jak się zielonooka uzależni to na pewno będzie ciekawiej na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Zaba trenuje pewien styl jazdy na rowerze taki bardzo swobodny ubraniowo (ale papla jestem ) Wiem, widziałem, rozglądam się po różnych wątkach w psychologu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A Tobie jak minął dzień???? Ostatnią szafę do domu przywiozłem, poprawiłem mocowanie zabudowy w łazience (żeby glazura nie spadła ), trochę ogólnych porządków, a...i auto umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A Tobie jak minął dzień???? Ostatnią szafę do domu przywiozłem, poprawiłem mocowanie zabudowy w łazience (żeby glazura nie spadła ), trochę ogólnych porządków, a...i auto umyłem No to tez nie próżnowałeś. A co dzisiaj tak tu pusto? Zielonooka juz uciekła do psychologa...chyba tam piją... Może my też coś łykniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A Tobie jak minął dzień???? Ostatnią szafę do domu przywiozłem, poprawiłem mocowanie zabudowy w łazience (żeby glazura nie spadła ), trochę ogólnych porządków, a...i auto umyłem Mycie auta na własnym podwórku to dopiero frajda co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A Tobie jak minął dzień???? Ostatnią szafę do domu przywiozłem, poprawiłem mocowanie zabudowy w łazience (żeby glazura nie spadła ), trochę ogólnych porządków, a...i auto umyłem No to tez nie próżnowałeś. A co dzisiaj tak tu pusto? Zielonooka juz uciekła do psychologa...chyba tam piją... Może my też coś łykniemy? J agłosuję zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 to może na naleśniczki ktoś reflektuje. Jeszcze cieplutkie z serem http://i50.photobucket.com/albums/f308/dobryszyce/sadzenie%20drzewek/PICT0285.jpg ale pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A Tobie jak minął dzień???? Ostatnią szafę do domu przywiozłem, poprawiłem mocowanie zabudowy w łazience (żeby glazura nie spadła ), trochę ogólnych porządków, a...i auto umyłem No to tez nie próżnowałeś. A co dzisiaj tak tu pusto? Zielonooka juz uciekła do psychologa...chyba tam piją... Może my też coś łykniemy? Dobry pomyśł Stawiam kolejkę http://plooble.typepad.com/bleef/wine_bar.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 No pijemy ale wynioslam do Was pod kufajka flaszke nie wiem co bo naklejka sie odlepija ale oni tam niezle trunki maja - burbony tequile ps. Żabko wiem...wogole forum uzaleźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A Tobie jak minął dzień???? Ostatnią szafę do domu przywiozłem, poprawiłem mocowanie zabudowy w łazience (żeby glazura nie spadła ), trochę ogólnych porządków, a...i auto umyłem Mycie auta na własnym podwórku to dopiero frajda co Noo. Leję wodę i nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam, ja tylko przelotnie jestem Wydaje mi się, że wczoraj było inne zdjęcie Tabalugi szykującej się do snu. Byłem na RW wieczorkiem i pewnie bym zauważył takie ładne gatki na tej pani prezentującej swoje wdzięki. Post nie był edytowany, ale na serwerze mogło zostać podmienione zdjęcie. Pozdrowionka, może wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Same kobitki wokoło Czuję się jak przysłowiowy pączek w maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ps. Żabko wiem...wogole forum uzaleźnia Fakt ale i chyba coś wnosi do naszego zycia pozytywnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ps. Żabko wiem...wogole forum uzaleźnia Fakt ale i chyba coś wnosi do naszego zycia pozytywnego Luzik od tylu rzeczy juz jestem uzalezniona wiec jkedno uzaleznienie mniej jedno wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 to może na naleśniczki ktoś reflektuje. Jeszcze cieplutkie z serem http://i50.photobucket.com/albums/f308/dobryszyce/sadzenie%20drzewek/PICT0285.jpg a masz z marmeeeladą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam, ja tylko przelotnie jestem Wydaje mi się, że wczoraj było inne zdjęcie Tabalugi szykującej się do snu. Byłem na RW wieczorkiem i pewnie bym zauważył takie ładne gatki na tej pani prezentującej swoje wdzięki. Post nie był edytowany, ale na serwerze mogło zostać podmienione zdjęcie. Pozdrowionka, może wpadnę później Witaj Mamońku Ja tez wczoraj inne zdjęcie widziałam.... a może tabaluga zdążyła sie przebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts