Olkalybowa 08.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witaj Ola Cześć Tola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Walczę z PITem i VATem Odliczasz klamki? Hełoł wszystkim. Cheloł Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Walczę z PITem i VATem Odliczasz klamki? Hełoł wszystkim. Cheloł Olka Ceść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Cześć Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 No pijemy ale wynioslam do Was pod kufajka flaszke nie wiem co bo naklejka sie odlepija ale oni tam niezle trunki maja - burbony tequile aha ma Cie zielonooka - ja Ci dam "oni" !!!! Trzeba Cie bedzie chyba eksterminować .... jak juz przyszłaś Aggi, to zostań. Musze Cię o kogos wypytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Cześć Olka Witeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Walczę z PITem i VATem jeszcze???? ja jeszcze nie zaczęłam.... Żaba - toż to prawdziwy koszmar jest. Mam tyle zawiłości, że czacha dymi. Nie wiem czy mogę odliczyć ulgę na internet za rok 2005 z mieszkania. Było to mieszkanie mojej mamy, ale miałem tytuł prawny - umowę użyczenia. Jednak rachunki za telefon były na nazwisko mojej mamy - tu potrzebny jest ekspert podatkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Cześć T(OLA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Cześć Olka Witeczka Rany, jak ja dawno tego słowa nie słyszałem Witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 No pijemy ale wynioslam do Was pod kufajka flaszke nie wiem co bo naklejka sie odlepija ale oni tam niezle trunki maja - burbony tequile aha ma Cie zielonooka - ja Ci dam "oni" !!!! Trzeba Cie bedzie chyba eksterminować .... oszz w morde.... ale wpadłam ciii wam podiwanilam flaszke im podiwanie te nalesniki i zaniose do szpitalika hmmm efekt taki ze bedzie banicja i tu i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Walczę z PITem i VATem jeszcze???? ja jeszcze nie zaczęłam.... Żaba - toż to prawdziwy koszmar jest. Mam tyle zawiłości, że czacha dymi. Nie wiem czy mogę odliczyć ulgę na internet za rok 2005 z mieszkania. Było to mieszkanie mojej mamy, ale miałem tytuł prawny - umowę użyczenia. Jednak rachunki za telefon były na nazwisko mojej mamy - tu potrzebny jest ekspert podatkowy wierzę Ci... Ja Ci pozwalam...odlicz sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Cześć T(OLA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 No pijemy ale wynioslam do Was pod kufajka flaszke nie wiem co bo naklejka sie odlepija ale oni tam niezle trunki maja - burbony tequile aha ma Cie zielonooka - ja Ci dam "oni" !!!! Trzeba Cie bedzie chyba eksterminować .... oszz w morde.... ale wpadłam ciii wam podiwanilam flaszke im podiwanie te nalesniki i zaniose do szpitalika hmmm efekt taki ze bedzie banicja i tu i tu nie będzie, przynajmniej u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kupiłam dziś Pawłowi piwo a on mi zasłonki i firany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Cześć T(OLA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ojjj tam Aggi tylko straszy ale jak bym sie nie pojawila to znaczy ze mi pzrestrzelila kolanka i sie czolgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kupiłam dziś Pawłowi piwo a on mi zasłonki i firany . to ja też tak spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kupiłam dziś Pawłowi piwo a on mi zasłonki i firany . to ja też tak spróbuję przed zakupem firanek koniecznie musi te piwa wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts