zaba_gonia 08.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 jak juz przyszłaś Aggi, to zostań. Musze Cię o kogos wypytać.... no to dawaj szybciutko, bo ja jednak z normalnymi sie troche dziwnie czuje to sie tylko na priva nadaje...i troche sie wstydze... Łoch matko, Żaba - a co się rozchodzi? To tylko żarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 177 2. SławekD-żonka - 156 3. Jajcek - 152 4. kze - 129 5. Whisper - 119 6. Joanna i Janusz - 118 7. Kasztanka - 88 8. maksiu - 79 9. fizyk - 73 10. Majka - 68 11. Teska - 56 12. Sonika - 51 13. verunia, Olkalybowa - 47 15. badi - 42 16. Moniś- 36 17. facio, Aga J.G - 35 19. andrzejka - 34 20. monka 32 21. markus_gdynia 28 22. Jezier 27 23. Trini - 20 24. zaba_gonia - 19 25. Funia, Witos - 17 27. Nefer - 15 28. Agniesia 14 29. joola,- 13 30. marcel2000, - 11 31. Jane, Tola, andre59- 10 34. Wojty, kasia64 - 9 36. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, tabaluga1 - 6 41. ania, lafcadio, edzia, Paty- 5 45. Ewuś- 4 46. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, Karolka - 3 51. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 55. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Zielonooka - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... [/quote:78a496e9fc] Myślisz , ze andre widzi coś innego, czy nas wkręca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kupiłam dziś Pawłowi piwo a on mi zasłonki i firany . to ja też tak spróbuję przed zakupem firanek koniecznie musi te piwa wypić to już bym się bała o te firanki i zasłonki nie puściłam, bo przecież sama do sklepu, on nawet na trzeźwo kupiłby coś koszmarnego skąd ja to znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 I ja już znikam, dobrej nocki życzę Papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 znikam, pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 streszczenie: Zaczęła Zielonooka zdobywając pierwszego punkcika. Była Andrzejka, ale krótko albowiem musiała wykąpać dziecię. Andre i Żaba mieli pracowity dzień dzisiaj. Podjechały naleśniki i winko. Było też o jakimś zdjęciu z poprzedniej strony oraz o odliczaniu klamek. Zakończyła Tola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana.[/quote:8867da4112] Chodzi o pupcię na stronie 1893 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Andre - dzięki za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... [/quote:72b1ed5fd5] Myślisz , ze andre widzi coś innego, czy nas wkręca... [/quote:72b1ed5fd5] Naprawdę nie wiem, ale zaraz się przekonamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana.[/quote:170f4a5a95] Chodzi o pupcię na stronie 1893 [/quote:170f4a5a95] a nad nią jest napis a też się przebierałam, ale już zmykam do swojego łóżeczka ale jak to zobaczysz to juz na pewno nie uśniesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Chyba pójdę zjeść bagietkę z miodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ANDRE!!!!! ZOBACZYŁES?????? Nie zemdlałeś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Inżynierze http://www.biust.pl/pasaz/foto/bielizna_meska/atlantic/236mp_150.jpg Andre, ja też w tym temacie ciemna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Chyba pójdę zjeść bagietkę z miodem Przynies dla mnie jedną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana.[/quote:36666e09f5] Chodzi o pupcię na stronie 1893 [/quote:36666e09f5] a nad nią jest napis a też się przebierałam, ale już zmykam do swojego łóżeczka ale jak to zobaczysz to juz na pewno nie uśniesz.... [/quote:36666e09f5] ale tam tabaluga jest w mojej kiecce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kto sie wstrzelił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana.[/quote:c31227ae33] Chodzi o pupcię na stronie 1893 [/quote:c31227ae33] a nad nią jest napis a też się przebierałam, ale już zmykam do swojego łóżeczka ale jak to zobaczysz to juz na pewno nie uśniesz.... [/quote:c31227ae33] ale tam tabaluga jest w mojej kiecce [/quote:c31227ae33] Olka - my o czymś innym rozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Chwila, coś było gadanie o podmienienu fotek.Na tej co widzę nie ma nic szczególnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts