zaba_gonia 08.04.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana.[/quote:6f927de6c0] Chodzi o pupcię na stronie 1893 [/quote:6f927de6c0] a nad nią jest napis a też się przebierałam, ale już zmykam do swojego łóżeczka ale jak to zobaczysz to juz na pewno nie uśniesz.... [/quote:6f927de6c0] ale tam tabaluga jest w mojej kiecce [/quote:6f927de6c0] Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kto sie wstrzelił? Olka - co masz w swoim podpisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Pamiętam, że wcześniej Olka była w tą suknię ubrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana.[/quote:cd026e1492] Chodzi o pupcię na stronie 1893 [/quote:cd026e1492] a nad nią jest napis a też się przebierałam, ale już zmykam do swojego łóżeczka ale jak to zobaczysz to juz na pewno nie uśniesz.... [/quote:cd026e1492] ale tam tabaluga jest w mojej kiecce [/quote:cd026e1492] Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy [/quote:cd026e1492] Żaba - a może my jacyś nienormalni jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy Dobra, dobra znam te Wasze sztuczki. A tak poza tym Paweł mnie bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana.[/quote:da2bace834] Chodzi o pupcię na stronie 1893 [/quote:da2bace834] a nad nią jest napis a też się przebierałam, ale już zmykam do swojego łóżeczka ale jak to zobaczysz to juz na pewno nie uśniesz.... [/quote:da2bace834] ale tam tabaluga jest w mojej kiecce [/quote:da2bace834] Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy [/quote:da2bace834] Żaba - a może my jacyś nienormalni jesteśmy? [/quote:da2bace834] opisz mi dokładnie ze szczegółami co widzisz...bo ja się wsydzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kto sie wstrzelił? Olka - co masz w swoim podpisie? Czarną wstążeczkę - symbol żałoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy Dobra, dobra znam te Wasze sztuczki. A tak poza tym Paweł mnie bije. Jak to. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 wykasowany z powodów technicznych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy Dobra, dobra znam te Wasze sztuczki. A tak poza tym Paweł mnie bije. Ola naprawdę, widze zmysłową babke z zadartą pupą, a majtki ma odsłonięte... prawda Mamońku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kto sie wstrzelił? Olka - co masz w swoim podpisie? Czarną wstążeczkę - symbol żałoby . Ola, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy Dobra, dobra znam te Wasze sztuczki. A tak poza tym Paweł mnie bije. Jak to. Dlaczego? No właśnie - dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 wykasowałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 o kurka ja też widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kto sie wstrzelił? Olka - co masz w swoim podpisie? Czarną wstążeczkę - symbol żałoby . Czy ktoś Ci umarł? A może chodzi o papieża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 "Ja widzę taką fotkę Tu była ta nieszczęsna fotka. a nie to o czym piszecie." Lubię takie widoki ale nie w tym miejscu.Tabaludze na pewno zrobiło się przykro i wykasowała tę fotkę ze swojego postu.Rozumiem ją, wklejała co innego a po pewnym czasie widać było co innego.W moim przypadku było tak samo.Pierwszy raz tę fotkę (o zmieniającej się treści) wkleiła Olka nie wiedząc zapewne co się stanie jak ktoś fotkę skopiuje.W tej sytuacji postanowiłem zdjęcie usunąć z mojego postu.Proponuję aby Żaba, Mamoń i Olka (prwdopodobnie w jej poście fotka też uległa metamorfozie) wykasowali to zdjęcie ze swoich postów.Nie dajmy się wodzić za nos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 o kurka ja też widzę Andre - widzisz o czym gadaliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Kto sie wstrzelił? Olka - co masz w swoim podpisie? Czarną wstążeczkę - symbol żałoby . Czy ktoś Ci umarł? A może chodzi o papieża? Moja najukochańsza Babunia odeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jak nie to?????? Andre!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Inżynierze http://www.biust.pl/pasaz/foto/bielizna_meska/atlantic/236mp_150.jpg Andre, ja też w tym temacie ciemna jestem Tolu - dzięki za gaciorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts