tabaluga1 08.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Idę Andre, wczoraj i dziś praca fizyczna na działce, wszystko mnie boli brak treningu przez zimę daje znać o sobie ...masaż zdziałałby cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Idę przygotować sobie spanie w wannie.... dobranoc W wannie? Miras Cię do łoża nie wpuści czy Ty sama nie chcesz spać z mężem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Idę Andre, wczoraj i dziś praca fizyczna na działce, wszystko mnie boli brak treningu przez zimę daje znać o sobie ...masaż zdziałałby cuda Będę Cię masował telepatycznie Już wysyłam pozytywne fluidy. Dobranoc Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Dzięki Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Dzięki Andre Kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.04.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ja też już znikam. Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 I na mnie pora. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 I znowu kilkanascie stron zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ja widzę taką fotkę [/img] a nie to o czym piszecie. Kto tu takie rzeczy rozpowszechnia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Przebrnalem przez te zaleglosci i zauwazylem ze nikt Majce punkcika w rankingu nie dodal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Wszystko jest a dziewczyny gdzieś się porozchodziły może oglądaja to zdjęcie Jakie zdjęcie? z poprzedniej strony.... Które? Tego amanta? Tak, tak Andre - chodzi o tego amanta A któż on taki??? Ja chyba nie jestem w temacie. Gratki inżynierze a mówiłes że masz ostry wzrok.... a to zdjęcie aż taaaaakie wyraźne, że bardziej być już nie może... Zabijcie mnie ale nie wiem o co chodzi Na której stronie? Na 1892 nie wszystkie fotki mi się wyswietlają, a na 1893 nic szczególnego nie ma poza ładnie pomalowaną pupą Andre !!!!! Ty to nazywsz ładnie pomalowana pupą.... Sorry, pomyliłem stronki. Ta pupa jest na 1892. Co nie zmienia faktu, że nie czaję. Na 1892 nie wszystkie fotki się wyswietlają. Wzrok mi się wyostrza tylko w niektórych przypadkach. Napiszcie o co chodzi bo nie usnę do rana.[/quote:58dfbd1150] Chodzi o pupcię na stronie 1893 [/quote:58dfbd1150] a nad nią jest napis a też się przebierałam, ale już zmykam do swojego łóżeczka ale jak to zobaczysz to juz na pewno nie uśniesz.... [/quote:58dfbd1150] ale tam tabaluga jest w mojej kiecce [/quote:58dfbd1150] Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy [/quote:58dfbd1150] Zaba a Ty z mamoniem ciągle o jednym i tym samym swintuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ola Ty tezx nie widzisz tej gołej baby z wyeksponowanymi narządami płciowymi....???? Ja i Mamon widzimy Dobra, dobra znam te Wasze sztuczki. A tak poza tym Paweł mnie bije. Czemu Cie bije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Kto sie wstrzelił? Olka - co masz w swoim podpisie? Czarną wstążeczkę - symbol żałoby . Czy ktoś Ci umarł? A może chodzi o papieża? Moja najukochańsza Babunia odeszła. Bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ale ktoś numery robi Tylko dlaczego to się wyświetla po czasie? Ja cały czas do tej pory widziałem dziewczynę w sukni wieczorowej a teraz... Automatyczne przekierownie czy co? Czyli wyostrzył Ci sie wzrok??? lepsze to od okulisty:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Inżynierze Andre, ja też w tym temacie ciemna jestem To jakieś przekierowanie automatyczne, zamiana fotek. Teraz wiem o czym inni pisałi. Pewnie w którymś momencie też zobaczysz to na ekranie. Chociaż, niekoniecznie. ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Inżynierze Andre, ja też w tym temacie ciemna jestem Tolu - dzięki za gaciorki Dwa komplety, za ten ostatni punkcik też gratki. Męski płaski brzuszek też potrafi kręcić Dzięki ponownie. Od przybytku głowa nie boli. A tak apropos to Zielonooka pisała coś, że kręcić potrafi nie tyle płaski męski brzuch tylko te kłakersy biegnące od pępka w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Idę przygotować sobie spanie w wannie.... dobranoc W wannie tez moze byc miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 To teraz jeszcze sam sobie gatulki zloze i juz wszystkie zaleglosci nadrobione i tylko czekac na jakies mile towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts