tabaluga1 09.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 przepraszam Olu, oczywiście 5 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 przepraszam Olu, oczywiście 5 kwietnia. nic to tabaluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 przepraszam Olu, oczywiście 5 kwietnia. nic to tabaluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dokładnie tak- Olkalybowa umieściła ją w dzień swoich urodzin- 5.III i ja to zdjęcie stamtąd skopiowałam. Podobno na początku była ta suknia, ale jak wynika z postów, ktoś zamienił to zdjęcie na drugi dzień. Dziękuję. Tak, była kobieta w bodaj srebrzystoszarej sukni balowej do kostek Pięknej I nie smutajcie się, to nie Wasza wina. raczej ktos zmienil adres fotki tylko kiedy ? i gdzie ? bo nie wierzę, że we wszystkich postach chyba że da sie to zrobić korzystając z poziomu dostępu na prawach adminów forum a to już by było bardzo niefajne nie w postach tylko na srewerze gdzie tamta fotka byla umieszczona bo link byl w tamto miejsce a nam tu sie otwiera tylko to co mamy pod wskazanym adresm, skoro adres jest jeden wszyscy widza to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.04.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 widzisz Jajcek, na moim komputerze widoczna była tylko pani w białej sukni. Do tej pory zresztą tak właśnie jest. Dlatego nie wiedziałam, z czego tak się nabijacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 widzisz Jajcek, na moim komputerze widoczna była tylko pani w białej sukni. Do tej pory zresztą tak właśnie jest. Dlatego nie wiedziałam, z czego tak się nabijacie. bo tak jak ponury wyzej napisal ty ogladalas top zdjecie z cashu czyli z pamieci wewnetrznej twojej przegladarki lub np serwera proxy o ile przez takiego wychodzisz, dziala to tak ze sobie przegladarka zapamietuje zeby nie chodzic za kazdym razem pod ten sam adres i nie generowac nie potrzebnego ruchu w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.04.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 nie w postach tylko na srewerze gdzie tamta fotka byla umieszczona bo link byl w tamto miejsce a nam tu sie otwiera tylko to co mamy pod wskazanym adresm, skoro adres jest jeden wszyscy widza to samo to rozumiem tylko czemu miesiąc czasu była tam pani w sukni, a potem pani w szatach "królewskich", jak żeś to ładnie po andersenowsku ujął ? ktoś tak bardzo nie lubi Tabalugi ? bo chyba wchodzi w grę tylko podmienienie jpg-ów a skoro serwis nie działa, skąd nagle samotna fotka na nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.04.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 no ja jeszcze wczoraj widizałam pania w sukni a wieczorem juz nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 nie w postach tylko na srewerze gdzie tamta fotka byla umieszczona bo link byl w tamto miejsce a nam tu sie otwiera tylko to co mamy pod wskazanym adresm, skoro adres jest jeden wszyscy widza to samo to rozumiem tylko czemu miesiąc czasu była tam pani w sukni, a potem pani w szatach "królewskich", jak żeś to ładnie po andersenowsku ujął ? ktoś tak bardzo nie lubi Tabalugi ? bo chyba wchodzi w grę tylko podmienienie jpg-ów a skoro serwis nie działa, skąd nagle samotna fotka na nim ? jakby serwis nie dzialal to bysmy zadnej fotki nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 no ja jeszcze wczoraj widizałam pania w sukni a wieczorem juz nie.. prosze bardzo przyszla pani pedagog informatyk niech to wiec wytlumaczy fachowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.04.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 jakby serwis nie dzialal to bysmy zadnej fotki nie widzieli z tego wynika że działa jako przechowalnia fotek bo Olkalybowa jakoś to zdjęcie w sieci znalazła - jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 jakby serwis nie dzialal to bysmy zadnej fotki nie widzieli z tego wynika że działa jako przechowalnia fotek a cholipa wie moze wtedy serwis dziala troszkw lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.04.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 zalezy jesli działa na zasadzie imagshac'a to wystarczyło, że nadpisał ktos fotke z suknią fotką z pania... jeśli działa jako str netowa to po prostu ktos podmienił fotki na serwerze i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 zalezy jesli dizała na zasadize imagshac'a to wystoarczyłoże nadpisał kots fotke z suknią fotka z pania... jeśli działa jako str netowa to po prostu ktos podmieniła fotki na serwerze i tyle.. i na tym pedagogicznym wywodzie zakonczmy bo to niczyja wina (znaczy nasza napewno nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 alo alo gdzie jestescie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 problem rozwiazany co prawda teoretycznie tylko ale zawsze a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ale peweni zaraz na koniec stronki czajniki sie zleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 no czajniki wylazic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 i ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.04.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 oj jajcek nawet mi szansy nei dales a ja poprawialam literowki w poprzednim poscie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts