Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

w kibalku to ja juz mam bo mam bezprzewodowo i z notebookiem po calym mieszkanku moge biegac ;-)

W kibelku ponoc nie zdrowo przesiadywac - wiec nie polecam...

ale trojwymiarowej chyba jeszcze nie ma?

mnie to przerazaja te telefony z videokonferencja - matko...odbierasz rozmowe i nie mozesz juz bycrozczochrana i z glupim wyrazem twarzy drapiac sie po piecie.... :(

a niedlugo to bedzie standart.... :wink:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tola

a ja oberzalam twoje kwiatki.... :o znaczy Twoje zielone zielonosci i zawylam... :roll:

nie wyj Zielonooka, ni mo czego wyć :wink:

Tola - jest :D rozmawiasz z odoba ktorej udalo sie zasuszyc kaktusa :wink: :lol:

(zapomnialam o nim przez 3 lata chyba - stal na parapecie az...wyschło mu sie :( ...ciut... :oops: )

Tola

a ja oberzalam twoje kwiatki.... :o znaczy Twoje zielone zielonosci i zawylam... :roll:

nie wyj Zielonooka, ni mo czego wyć :wink:

Tola - jest :D rozmawiasz z odoba ktorej udalo sie zasuszyc kaktusa :wink: :lol:

(zapomnialam o nim przez 3 lata chyba - stal na parapecie az...wyschło mu sie :( ...ciut... :oops: )

niedobrze, oj niedobrze, :roll: tylko klawiaturka, a łapki włożyć do ziemi i posadzić jakieś cudo i dbac jak o swoje, to co? :roll:

Ja dbam...jak sie upomni...

kota nie glodze bo mnie gryzie po piecie i miauczy przy lodowce.... wiec jesc ma

facet patrzy wzrokiem zbitego psa - wiec tez kolacje dostanie...

pies piszczy i placze sie pod nogami - wiec micha pelna

a kaktus ciuchutko stal

ale masz racje gryzie mnie sumienie

(ps. wiecie co teraz zrobilam? :oops: tylko sie nie smiejcie - polecialam i podlalam wszystkie kwiatki w domu :wink: :lol: :oops: :oops: :oops: )

a więc jednak jakieś masz :wink:

ja szybciek kwiatki podleję, niż swego faceta nakarmię, rączki ma, może sobie zrobić, a biedny kwiatuszek sam się nie napije...i o wiele grzeczniejszy jest :wink:

a więc jednak jakieś masz :wink:

ja szybciek kwiatki podleję, niż swego faceta nakarmię, rączki ma, może sobie zrobić, a biedny kwiatuszek sam się nie napije...i o wiele grzeczniejszy jest :wink:

moj ma dwie lewe rece do gotowania :evil:

wszystko zrobi w domu - lacznie z czyszczeniem kibli ze spiewem na ustach ale do robienia nawet glupich kanapek ma awersje i predzej bedzie glodowal i odpalal paierosa za papierosem niz cos zrobi...

trudno tak ma ,a ja.... nie lubie dymu papierosowego.. :wink: .wiec kanapke zrobie - niech sie zapcha :wink: :lol:

taki typ - nie zmienie

Tola - same zostalysmy czy jak? :o

Naszej Kochanej Żabie_Gonii w dniu urodzin składam serdeczne życzenia zdrówka, pomyślności i zadowolenia z życia.

Niech nie braknie Ci sił w realizacji marzeń a każdy dzień wita ciepłem i sympatią bliskich osób.

Wszystkiego najlepszego.

http://www.kwiaty.vcomp.pl/images/b003.jpg