zielonooka 09.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 w kibalku to ja juz mam bo mam bezprzewodowo i z notebookiem po calym mieszkanku moge biegac W kibelku ponoc nie zdrowo przesiadywac - wiec nie polecam... ale trojwymiarowej chyba jeszcze nie ma? mnie to przerazaja te telefony z videokonferencja - matko...odbierasz rozmowe i nie mozesz juz bycrozczochrana i z glupim wyrazem twarzy drapiac sie po piecie.... a niedlugo to bedzie standart.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Tola a ja oberzalam twoje kwiatki.... znaczy Twoje zielone zielonosci i zawylam... nie wyj Zielonooka, ni mo czego wyć Jacek, masz swoje wyjściowe spodnie, bo Olka miała od Ciebie pożyczyć pewnie czekaja na Ole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Tola a ja oberzalam twoje kwiatki.... znaczy Twoje zielone zielonosci i zawylam... nie wyj Zielonooka, ni mo czego wyć Tola - jest rozmawiasz z odoba ktorej udalo sie zasuszyc kaktusa (zapomnialam o nim przez 3 lata chyba - stal na parapecie az...wyschło mu sie ...ciut... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Tola a ja oberzalam twoje kwiatki.... znaczy Twoje zielone zielonosci i zawylam... nie wyj Zielonooka, ni mo czego wyć Tola - jest rozmawiasz z odoba ktorej udalo sie zasuszyc kaktusa (zapomnialam o nim przez 3 lata chyba - stal na parapecie az...wyschło mu sie ...ciut... ) niedobrze, oj niedobrze, tylko klawiaturka, a łapki włożyć do ziemi i posadzić jakieś cudo i dbac jak o swoje, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ja sie odmeldowujeDOBRANOC Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Dobranoc Jajcuś, kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ja dbam...jak sie upomni... kota nie glodze bo mnie gryzie po piecie i miauczy przy lodowce.... wiec jesc ma facet patrzy wzrokiem zbitego psa - wiec tez kolacje dostanie... pies piszczy i placze sie pod nogami - wiec micha pelna a kaktus ciuchutko stal ale masz racje gryzie mnie sumienie (ps. wiecie co teraz zrobilam? tylko sie nie smiejcie - polecialam i podlalam wszystkie kwiatki w domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 a więc jednak jakieś masz ja szybciek kwiatki podleję, niż swego faceta nakarmię, rączki ma, może sobie zrobić, a biedny kwiatuszek sam się nie napije...i o wiele grzeczniejszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 a więc jednak jakieś masz ja szybciek kwiatki podleję, niż swego faceta nakarmię, rączki ma, może sobie zrobić, a biedny kwiatuszek sam się nie napije...i o wiele grzeczniejszy jest moj ma dwie lewe rece do gotowania wszystko zrobi w domu - lacznie z czyszczeniem kibli ze spiewem na ustach ale do robienia nawet glupich kanapek ma awersje i predzej bedzie glodowal i odpalal paierosa za papierosem niz cos zrobi... trudno tak ma ,a ja.... nie lubie dymu papierosowego.. .wiec kanapke zrobie - niech sie zapcha taki typ - nie zmienie Tola - same zostalysmy czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 no chyba dwie samotne kobitki, co to się porobiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 skandal... poszli spac dopiero 23 20...toc srodek dnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ja też idę, jutro pobudka 7.10...to dopiero środek nocy DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 hmm..witam jako pierwsza w poniedzialek.....no nie mozliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.04.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.04.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 hmm..witam jako pierwsza w poniedzialek.....no nie mozliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Momon jestes czy ty juz jestes na etapie samego strzelania ? Coś mnie oderwało od komputera aż do tej chwili. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.04.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Naszej Kochanej Żabie_Gonii w dniu urodzin składam serdeczne życzenia zdrówka, pomyślności i zadowolenia z życia.Niech nie braknie Ci sił w realizacji marzeń a każdy dzień wita ciepłem i sympatią bliskich osób. Wszystkiego najlepszego. http://www.kwiaty.vcomp.pl/images/b003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 cześć...http://www.tchibo.pl/_i/bary/cappuccino.jpga może gorąca czekolada?http://www.tchibo.pl/_i/bary/goraca-czekolada.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Żabciu http://www.kwiaciarnia-galeria.com/prezent/prezent_12.JPG http://euroflorist.pl/plugins/_newsedit/news/58/592.jpg STO LAT STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.04.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 cześć... http://www.tchibo.pl/_i/bary/cappuccino.jpg a może gorąca czekolada? http://www.tchibo.pl/_i/bary/goraca-czekolada.jpg Ooo...chętnie Cześć Sylvia Będzie imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts