Nefer 10.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Jakbym to była ja to mój mąż by w życiu nigdzie nie wyjechał No co ty przeciez widzialem Ciebie i Tobie to akurat nic nie brakuje Jajcuś, chopie, HAHAHAHAHA PRZESTAŃ BO MI SIĘ STYGMATY OTWORZĄ !!!!!!!!! No co przecie Ja tylko fakty stwierdzam Prawdziwy gentleman (czasem miłe kłamstewko lepsze niż niemiła prawda :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 dobry wieczor ":) witaj wieczor kasztanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dziękuję, lepiej ale ciągle to nie to co powinno być, siedzę więc dalej w kwarantannie i garuję w oczekiwaniu na lepsze czasy do świąt się pewnie wykurujesz Muszę, robota czeka jjak jesteś na L4 Kasiu, to obejmuje również prace przedświąteczne, jesteś usprawiedliwiona i z prac zwolniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 dobry wieczor ":) O Kasztanka - osoba, którą będę do końca życia na kolanach przepraszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 matko!!! w M jak MUCHA stare baby sie upily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! Czeeee Oasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! Joasia czesc wpadłam tylko na chwilę, aby życzenia Szanownej Jubilatce złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 matko!!! w M jak MUCHA stare baby sie upily A ja myslalem ze to M jak Mamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dziękuję, lepiej ale ciągle to nie to co powinno być, siedzę więc dalej w kwarantannie i garuję w oczekiwaniu na lepsze czasy do świąt się pewnie wykurujesz Muszę, robota czeka OOOOOO!!!!!!!!!!! KAAASIA!!! jak sie czujesz???? Lepiej, ale jak sobie przypomnę, że Ty tam stałaś i czekałaś a ja w domu leżałam, to już nie jest tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 dobry wieczor ":) O Kasztanka - osoba, którą będę do końca życia na kolanach przepraszała no co TY!!!!!!!! KAsia!!!!!!!!!! daj spokoj .... najwazniejsze zebys wyzdrowiala! i w maju sie spotkamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 matko!!! w M jak MUCHA stare baby sie upily A ja myslalem ze to M jak Mamon A propos Mamoń .... Gdzie Mamoń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to Prezes wita swoje owieczki. Beeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Prawdziwy gentleman (czasem miłe kłamstewko lepsze niż niemiła prawda :)) Dagus ale ja tylko szczera prawde jak na spowiedzi normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ZABCIU wszystkiego najlepszego jeszcze raz!STOOO LAAAT STOOO LAAAATTT NIEEEECH ZYJE ZYJE NAAAAAMMM!!!! http://www.kwiaty.leszczynskie.net/zdjecia/bukiety/big/big_13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dziękuję, lepiej ale ciągle to nie to co powinno być, siedzę więc dalej w kwarantannie i garuję w oczekiwaniu na lepsze czasy do świąt się pewnie wykurujesz Muszę, robota czeka OOOOOO!!!!!!!!!!! KAAASIA!!! jak sie czujesz???? Lepiej, ale jak sobie przypomnę, że Ty tam stałaś i czekałaś a ja w domu leżałam, to już nie jest tak fajnie obie jesteście biedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Może być....http://cloree.pl/images/suknie/start.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to Prezes wita swoje owieczki. Beeeee... bbbeeee beee błe błe błe hłe hłe hueh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Żaba czadowo wyglądasz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to Prezes wita swoje owieczki. Beeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts