zaba_gonia 10.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 cześć, to ja nieśmiała a to ta młoda.... jak chcesz tu zostać to musisz zatańczyc na stole.... mam ubranie dla Ciebie... http://www.zalotna.pl/images/bodystoc1611.jpg Żabko - czyżbyś była pod gazem? żaba skąd wiedziałaś, że taki strój dzisiaj na impreze założę?? O - nieśmiała Elcia nam się ośmiela nu! tyle alkoholu mniam! nie przesadź.....jak dojdziesz do pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 takiej imprezy to jeszcze nie bylo zajepiiiiiista jest hehhehehhehheeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia 10.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 kurcze nie umiem jeszcze wklejać obrazków, skad wy je bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 kurcze nie umiem jeszcze wklejać obrazków, skad wy je bierzecie? z wykopalisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 tylko zeby z tymi fotkami znowu przypalu nie bylo A przypał był rzeczywiście niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia 10.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 kurcze nie umiem jeszcze wklejać obrazków, skad wy je bierzecie? z wykopalisk naśmiewasz się ze mnie żaba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Żaba my nadal tanczymy na lodzie? Zimno mi troszkę. Ale jak na stole to te szmatki mogą być. teraz to nawet te szmatki mozemy pościągać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 streszczenie: Zaczął Jajcek, warto też z kronikarskiego obowiązku odnotować pojawienie się Prezesa. Impreza u Żaby trwała w najlepsze. Dopytywano się gdzie Mamoń i gdzie Olunia. Dziewczyny zaczęły rozrabiać, podobno od nadmiaru alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 kurcze nie umiem jeszcze wklejać obrazków, skad wy je bierzecie? z wykopalisk naśmiewasz się ze mnie żaba?? możesz też napisac do przyjaciólki jak masz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Żaba my nadal tanczymy na lodzie? Zimno mi troszkę. Ale jak na stole to te szmatki mogą być. teraz to nawet te szmatki mozemy pościągać.... Racja panowie przyszli to przejdźmy do kolejnego punktu programu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 kurcze nie umiem jeszcze wklejać obrazków, skad wy je bierzecie? z wykopalisk naśmiewasz się ze mnie żaba?? możesz też napisac do przyjaciólki jak masz problem albo "pani domu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 streszczenie: Zaczął Jajcek, warto też z kronikarskiego obowiązku odnotować pojawienie się Prezesa. Impreza u Żaby trwała w najlepsze. Dopytywano się gdzie Mamoń i gdzie Olunia. Dziewczyny zaczęły rozrabiać, podobno od nadmiaru alkoholu Niech bedzie 3 Pijesz coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 kurcze nie umiem jeszcze wklejać obrazków, skad wy je bierzecie? fotki sa z netu a wstawiasz je kopiujac adres obrazka i wstawiajac go miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 streszczenie: Zaczął Jajcek, warto też z kronikarskiego obowiązku odnotować pojawienie się Prezesa. Impreza u Żaby trwała w najlepsze. Dopytywano się gdzie Mamoń i gdzie Olunia. Dziewczyny zaczęły rozrabiać, podobno od nadmiaru alkoholu Niech bedzie 3 Zaba a ty zbytnio laskawa dzis nie jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Ty nie obrabiaj drewna, tylko się naoij za moje zdrowie i to jużżż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Chłopy pouciekały...z kim mamy tańczyć????? prosze już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 10.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Tak właśnie tez myślałam o tych schodach dla Was, ale to chyba sie nie bedzie opłacało. Facet jest z Krosna, za przesyłke zapłaciliśmy 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Żaba my nadal tanczymy na lodzie? Zimno mi troszkę. Ale jak na stole to te szmatki mogą być. teraz to nawet te szmatki mozemy pościągać.... Racja panowie przyszli to przejdźmy do kolejnego punktu programu . no to.... http://www.zalotna.pl/images/bodystoc1607.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts