kasztanka 10.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Tak właśnie tez myślałam o tych schodach dla Was, ale to chyba sie nie bedzie opłacało. Facet jest z Krosna, za przesyłke zapłaciliśmy 200zł. a jakie schody??? drewniane? jaki nick ma gosciu? tez jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 coś żle wysłalam jesteś! a juz myślałam, że na dobre zniknęłaś>.. Nalac Ci coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia 10.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 chciałam żabie kwiaty wysłać , ale chyba lepiej zatańcze z nią, a może jakieś kawaly mi się uda wyslać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 żabciu spokojnie http://www.chicago.spi.pl/img/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Ty nie obrabiaj drewna, tylko się naoij za moje zdrowie i to jużżż Dyć ja nic innego nie robię cały wieczór To Ty też juz masz fazę????? Mam małą fazkę z powodu wielkiego stresu, a w dodatku jutro znowu wyjeżdżam znowu kłopoty??? przykro mi.... Gdzie znowu wyjeżdżasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Ty nie obrabiaj drewna, tylko się naoij za moje zdrowie i to jużżż Dyć ja nic innego nie robię cały wieczór To Ty też juz masz fazę????? Mam małą fazkę z powodu wielkiego stresu, a w dodatku jutro znowu wyjeżdżam Ale ta fazka to w drewnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia 10.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Idzie sobie facet koło śmietnika i patrzy - baba leży w śmieciach. > >> > > Podchodzi i pyta > >> > > >> - Babo, ty żyjesz? > >> > > >> - Żyję - odpowiada baba > >> > > >> - A rusz nogą - mówi facet. Baba ruszyła. > >> > > >> - A rusz ręką - facet znowu. Baba ruszyła. > >> > > >> - Kurcze! - krzyczy facet - Całkiem dobrą babę ktoś wyrzucił!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Tak właśnie tez myślałam o tych schodach dla Was, ale to chyba sie nie bedzie opłacało. Facet jest z Krosna, za przesyłke zapłaciliśmy 200zł. Kurde kurde, ale to były chyba całe schody, a nie tylko 3 sztuki co? 15 stopni podstawowych, 1 podwójny, 1 spocznik. No dobra, a w sumie to najważniejsze czy zadowoleni jesteście? Bardzo, potraktowaliśmy je lakierobejcą i nabrały cudnej barwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia 10.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 coś żle wysłalam jesteś! a juz myślałam, że na dobre zniknęłaś>.. Nalac Ci coś??? nalej nalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Tak właśnie tez myślałam o tych schodach dla Was, ale to chyba sie nie bedzie opłacało. Facet jest z Krosna, za przesyłke zapłaciliśmy 200zł. a jakie schody??? drewniane? jaki nick ma gosciu? tez jestem zainteresowana W tej chwili facet wystawia np. to: http://www.allegro.pl/item95749502_schody_bukowe_nakladki_na_beton_najtaniej_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 żabciu spokojnie http://www.chicago.spi.pl/img/3.jpg ale ja jestem całkiem spokojna tylko cały czas chce mi sie smiac.. Tańczymy....moze skończą gadać o tych schodach i przyłączą sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heloł Marcin . Myślimy o tych stopnicach, które kupiliście na Allegro A na razie trenuję obróbkę drewna na czymś mniejszym Tak właśnie tez myślałam o tych schodach dla Was, ale to chyba sie nie bedzie opłacało. Facet jest z Krosna, za przesyłke zapłaciliśmy 200zł. Kurde kurde, ale to były chyba całe schody, a nie tylko 3 sztuki co? 15 stopni podstawowych, 1 podwójny, 1 spocznik. No dobra, a w sumie to najważniejsze czy zadowoleni jesteście? Bardzo, potraktowaliśmy je lakierobejcą i nabrały cudnej barwy. Wiem że lakierowanie to cholernie przyjemna rzecz. Dzisiaj też lakierowałem lakierobejcą dulux-srulux w kolorze teak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia 10.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 coś żle wysłalam jesteś! a juz myślałam, że na dobre zniknęłaś>.. Nalac Ci coś??? nalej nalej a ty dużo już wypilaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 to co z tymi tańcami, żaba ty na to pozwalasz, żeby na imprezie o czym innym rozprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ty wiesz,kiedy się pojawić Cześć Joanno z północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 żabciu spokojnie http://www.chicago.spi.pl/img/3.jpg ale ja jestem całkiem spokojna tylko cały czas chce mi sie smiac.. Tańczymy....moze skończą gadać o tych schodach i przyłączą sie ... http://www.footloose.pl/images/fotka_06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 chciałam żabie kwiaty wysłać , ale chyba lepiej zatańcze z nią, a może jakieś kawaly mi się uda wyslać? daj spokój z kawałami...zatańcz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 tanczyc tanczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 tanczyc tanczyc GATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts