andre59 11.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Ja jestem. Oglądałem Muchę (nagraną), a teraz jestem dętka No co Ty, przecież teraz używa się bezdętkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Jestem na wezwanie i to się może podobać Bo ja Cię lubię ale tu nie ma co sie wstydzić to normalne,ze mnie lubisz bo fajna jestem i skromna, ja też Cie lubię i się tego nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Ja jestem. Oglądałem Muchę (nagraną), a teraz jestem dętka No co Ty, przecież teraz używa się bezdętkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Jestem na wezwanie i to się może podobać Bo ja Cię lubię ale tu nie ma co sie wstydzić to normalne,ze mnie lubisz bo fajna jestem i skromna, ja też Cie lubię i się tego nie wstydzę Ale ja się nie wstydzę tylko troszkę rumienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Jestem na wezwanie i to się może podobać Bo ja Cię lubię ale tu nie ma co sie wstydzić to normalne,ze mnie lubisz bo fajna jestem i skromna, ja też Cie lubię i się tego nie wstydzę Ale ja się nie wstydzę tylko troszkę rumienię. czy już mam sobie iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Ja jestem. Oglądałem Muchę (nagraną), a teraz jestem dętka Żaba bankowo ma pompkę przy rowerze Żaba potrzebna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Ja jestem. Oglądałem Muchę (nagraną), a teraz jestem dętka Żaba bankowo ma pompkę przy rowerze Żaba potrzebna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Ja jestem. Oglądałem Muchę (nagraną), a teraz jestem dętka Żaba bankowo ma pompkę przy rowerze Żaba potrzebna jesteś bo Mamoń sflaczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Jestem na wezwanie i to się może podobać Bo ja Cię lubię ale tu nie ma co sie wstydzić to normalne,ze mnie lubisz bo fajna jestem i skromna, ja też Cie lubię i się tego nie wstydzę Ale ja się nie wstydzę tylko troszkę rumienię. czy już mam sobie iść? oj raczej ja pójde bo jutro na rano do pracy a jeszcze nie wiem co będe robić, muszę coś wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Ja jestem. Oglądałem Muchę (nagraną), a teraz jestem dętka Żaba bankowo ma pompkę przy rowerze Żaba potrzebna jesteś No właśnie, Żaby dzisiaj nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Może zrobie przewrót w przód przez stanie na rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Ja jestem. Oglądałem Muchę (nagraną), a teraz jestem dętka Żaba bankowo ma pompkę przy rowerze Żaba potrzebna jesteś bo Mamoń sflaczał Ty uważaj na ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Może zrobie przewrót w przód przez stanie na rękach? I koniecznie mostek oraz szpagat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Może zrobie przewrót w przód przez stanie na rękach? ale ekwilibrystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Może zrobie przewrót w przód przez stanie na rękach? I koniecznie mostek oraz szpagat. o - jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Szpagatu nie nauczę przez jedną lekcję, zostane przy tym staniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Ja jestem. Oglądałem Muchę (nagraną), a teraz jestem dętka Żaba bankowo ma pompkę przy rowerze Żaba potrzebna jesteś No właśnie, Żaby dzisiaj nie widziałem ja też jej nie widziałęm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Qcze, mnie też by się przydało trochę gimnastyki. Ale samemu to jakoś nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie widzę Waszych postów , a nie poprostu nic nie piszecie . Jestem na wezwanie i to się może podobać Bo ja Cię lubię ale tu nie ma co sie wstydzić to normalne,ze mnie lubisz bo fajna jestem i skromna, ja też Cie lubię i się tego nie wstydzę Ale ja się nie wstydzę tylko troszkę rumienię. czy już mam sobie iść? oj raczej ja pójde bo jutro na rano do pracy a jeszcze nie wiem co będe robić, muszę coś wymyśleć ja też idę na rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Qcze, mnie też by się przydało trochę gimnastyki. Ale samemu to jakoś nudno najlepsza jest gimnastyka przed TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts