Jajcek 12.04.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 jajcek wiem ze za 2 tyg przeprowadzka.. o tak lekko to nie ma za dwa tygodnie tylko wyprowadzka do domciu dopiero za meisiac sie wprowadze Jajcek gratulacje czyli udało się ustrzelić to co miałeś na oku dzieki za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale zimnica u was tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale zimnica u was tez? nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 witam klikaczy wieczorowa porą.... cześć klikaczu jak tam przygotowania świąteczne? jestem z synem sama...wiec...nie szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale zimnica u was tez? nooooo a u mnie niespodziewanie po południu zrobiło się bardzo ładnie słońce zaświeciło,przygrzało i krokusiki się pootwierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale zimnica u was tez? nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no udało sie złozyc meble na tarasik......jutro musze kupic olej do drewna , malnąc i wystawiam...inauguracja w swieta.... Moje mebelki też juz czekają na inaugurację . juz nawet zakupiłam poduszki- ciemnozielone z motywem kremowego kwiatka, zeby do domku pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? w zasadzie tylko odmalowac a potem kominek, elewacja zewnetrzna, podpitka,taras, schody zewnetrznejakis podjazd bo chodzi sie tam po deskach i cholipa wie co jeszcze wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale zimnica u was tez? nooooo a u mnie niespodziewanie po południu zrobiło się bardzo ładnie słońce zaświeciło,przygrzało i krokusiki się pootwierały szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 aaa i jeszcze do kanalizacji sie podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale zimnica u was tez? nooooo a u mnie niespodziewanie po południu zrobiło się bardzo ładnie słońce zaświeciło,przygrzało i krokusiki się pootwierały u mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no udało sie złozyc meble na tarasik......jutro musze kupic olej do drewna , malnąc i wystawiam...inauguracja w swieta.... Moje mebelki też juz czekają na inaugurację . juz nawet zakupiłam poduszki- ciemnozielone z motywem kremowego kwiatka, zeby do domku pasowały fajnie macie kiedy ja będę mebelki wybierała na razie nie mogę podjąć decyzji jakie okna wybrać białe czy w okleinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? w zasadzie tylko odmalowac a potem kominek, elewacja zewnetrzna, podpitka,taras, schody zewnetrznejakis podjazd bo chodzi sie tam po deskach i cholipa wie co jeszcze wyjdzie to ty tak na skruty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no udało sie złozyc meble na tarasik......jutro musze kupic olej do drewna , malnąc i wystawiam...inauguracja w swieta.... Moje mebelki też juz czekają na inaugurację . juz nawet zakupiłam poduszki- ciemnozielone z motywem kremowego kwiatka, zeby do domku pasowały ja kupilam 2 ławki juz z poduszkami sa zielone, kupilam do tego fotel i stół...i mi sie podobaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? w zasadzie tylko odmalowac a potem kominek, elewacja zewnetrzna, podpitka,taras, schody zewnetrznejakis podjazd bo chodzi sie tam po deskach i cholipa wie co jeszcze wyjdzie uwiniesz się w miesiąc? trochę tego jest a kiedy jakieś fotki pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? w zasadzie tylko odmalowac a potem kominek, elewacja zewnetrzna, podpitka,taras, schody zewnetrznejakis podjazd bo chodzi sie tam po deskach i cholipa wie co jeszcze wyjdzie to ty tak na skruty? taki zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale wszyscy spragnieni tarasowego życia za nami już pierwszy niedzielny obiad na tarasie ......poprzdnia niedziela .....w słońcu było +27st...natychmiast wyjęłam mebelki na taras i obiad na słoneczku ale cudnie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts