monka 12.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! cześć Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale wszyscy spragnieni tarasowego życia za nami już pierwszy niedzielny obiad na tarasie ......poprzdnia niedziela .....w słońcu było +27st...natychmiast wyjęłam mebelki na taras i obiad na słoneczku ale cudnie było..... u mnie tak ciepło nie było, ale kawusie z ciachem juz na tych mebelkach skonsumowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? w zasadzie tylko odmalowac a potem kominek, elewacja zewnetrzna, podpitka,taras, schody zewnetrznejakis podjazd bo chodzi sie tam po deskach i cholipa wie co jeszcze wyjdzie uwiniesz się w miesiąc? trochę tego jest a kiedy jakieś fotki pokażesz? sprobuje cos skolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.04.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? w zasadzie tylko odmalowac a potem kominek, elewacja zewnetrzna, podpitka,taras, schody zewnetrznejakis podjazd bo chodzi sie tam po deskach i cholipa wie co jeszcze wyjdzie to ty tak na skruty? taki zycie a zaprosisz na podpitkę, chociaż słyszałam częściej określenie popitka, a to by znaczyło, że będzie coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? w zasadzie tylko odmalowac a potem kominek, elewacja zewnetrzna, podpitka,taras, schody zewnetrznejakis podjazd bo chodzi sie tam po deskach i cholipa wie co jeszcze wyjdzie uwiniesz się w miesiąc? trochę tego jest a kiedy jakieś fotki pokażesz? sprobuje cos skolowac czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Jajcek -brawo !!!! masz dziś fajny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Joasiu i na podbitke i na popitke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna no to super dużo masz tam do zrobienia żeby zamieszkać? w zasadzie tylko odmalowac a potem kominek, elewacja zewnetrzna, podpitka,taras, schody zewnetrznejakis podjazd bo chodzi sie tam po deskach i cholipa wie co jeszcze wyjdzie uwiniesz się w miesiąc? trochę tego jest a kiedy jakieś fotki pokażesz? sprobuje cos skolowac czekamy cholipa na drugim laptopie zostaly a on we firmie ale jutro je tu wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Stronke strzelila VeruniaKasztanki nikt nie sluchalPotem bylo o pogodzie eblach ogrodowych i obiadku na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 cholipa na drugim laptopie zostaly a on we firmie ale jutro je tu wrzuce no nic ćwiczymy cierpliwość tylko jutro nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale fajowo ja tez chce obiad sniadanie na tarasie kolacje i podwieczorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 RANKINGUM RECORDUM1. inż. Mamoń - 1812. Jajcek - 1633. SławekD-żonka - 1564. kze - 1305. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 888. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6911. Teska - 5612. verunia -5213. Sonika - 5114. Olkalybowa - 4915. badi - 4216. Moniś- 3617. facio, Aga J.G - 3519. andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. zaba_gonia - 1925. Funia, Witos - 1727. Nefer - 1528. Agniesia 1429. joola, marcel2000- 1331. Jane, Tola, andre59- 1034. Wojty, kasia64 - 936. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, tabaluga1 - 641. ania, lafcadio, edzia, Paty- 545. Ewuś, Karolka - 447. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Zielonooka - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Jajcek -brawo !!!! masz dziś fajny dzień Dzieki Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 kurka zacielo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale wszyscy spragnieni tarasowego życia za nami już pierwszy niedzielny obiad na tarasie ......poprzdnia niedziela .....w słońcu było +27st...natychmiast wyjęłam mebelki na taras i obiad na słoneczku ale cudnie było..... u mnie tak ciepło nie było, ale kawusie z ciachem juz na tych mebelkach skonsumowałam ja jurtro wystawiam, ale najpierw musze smarnac tym olejem do mebli. Smarowałyscie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale fajowo ja tez chce obiad sniadanie na tarasie kolacje i podwieczorki! ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale fajowo ja tez chce obiad sniadanie na tarasie kolacje i podwieczorki! ja też ale musze się uzbroić w cierpliwość u ciebie to chyba już niedługo?na kiedy planujesz przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale wszyscy spragnieni tarasowego życia za nami już pierwszy niedzielny obiad na tarasie ......poprzdnia niedziela .....w słońcu było +27st...natychmiast wyjęłam mebelki na taras i obiad na słoneczku ale cudnie było..... u mnie tak ciepło nie było, ale kawusie z ciachem juz na tych mebelkach skonsumowałam ja jurtro wystawiam, ale najpierw musze smarnac tym olejem do mebli. Smarowałyscie??? ja tak !!! kupiliśmy jakiś olej w castoramie ,ale to woda była porządnie smarnęliśmy tym olejem co to nam z parkietu został ......na wiosnę znowu poprawimy ,bo olej jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale fajowo ja tez chce obiad sniadanie na tarasie kolacje i podwieczorki! ja też ale musze się uzbroić w cierpliwość u ciebie to chyba już niedługo?na kiedy planujesz przeprowadzkę? czy ja wiem ............ juz przestalam planowac ....... moze wakacje ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale wszyscy spragnieni tarasowego życia za nami już pierwszy niedzielny obiad na tarasie ......poprzdnia niedziela .....w słońcu było +27st...natychmiast wyjęłam mebelki na taras i obiad na słoneczku ale cudnie było..... u mnie tak ciepło nie było, ale kawusie z ciachem juz na tych mebelkach skonsumowałam ja jurtro wystawiam, ale najpierw musze smarnac tym olejem do mebli. Smarowałyscie??? ja tak !!! kupiliśmy jakiś olej w castoramie ,ale to woda była porządnie smarnęliśmy tym olejem co to nam z parkietu został ......na wiosnę znowu poprawimy ,bo olej jeszcze jest a w jakim celu sie smaruje tymi olejami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts