monka 12.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale fajowo ja tez chce obiad sniadanie na tarasie kolacje i podwieczorki! ja też ale musze się uzbroić w cierpliwość u ciebie to chyba już niedługo?na kiedy planujesz przeprowadzkę? czy ja wiem ............ juz przestalam planowac ....... moze wakacje ......... to i tak już blisko szybko zleci kasztanko masz jakieś fotki domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale fajowo ja tez chce obiad sniadanie na tarasie kolacje i podwieczorki! ja też ale musze się uzbroić w cierpliwość u ciebie to chyba już niedługo?na kiedy planujesz przeprowadzkę? czy ja wiem ............ juz przestalam planowac ....... moze wakacje ......... to i tak już blisko szybko zleci kasztanko masz jakieś fotki domku? mam moge podeslac na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 mam moge podeslac na priv z checią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale i tak od zamieszkania do stanu wykoncznia perfekcyjnego jeszcze daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 mam moge podeslac na priv z checią to podaj maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 to podaj maila podałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ale wszyscy spragnieni tarasowego życia za nami już pierwszy niedzielny obiad na tarasie ......poprzdnia niedziela .....w słońcu było +27st...natychmiast wyjęłam mebelki na taras i obiad na słoneczku ale cudnie było..... u mnie tak ciepło nie było, ale kawusie z ciachem juz na tych mebelkach skonsumowałam ja jurtro wystawiam, ale najpierw musze smarnac tym olejem do mebli. Smarowałyscie??? ja tak !!! kupiliśmy jakiś olej w castoramie ,ale to woda była porządnie smarnęliśmy tym olejem co to nam z parkietu został ......na wiosnę znowu poprawimy ,bo olej jeszcze jest impregnuje sie olejem meble drewnaine. a w jakim celu sie smaruje tymi olejami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.04.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam wieczorkowo i to mi się podoba, rozradowany Mamoń, a nie jakieś doły i dołki co Cię wprawiło w taki dobry nastrój, opowiadaj Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wlasnie wrocilem od notariusza-srzedalem mieszkanie Jajceczku - znaczysie jesteś forsiasty gościu teraz ... a gdzie będziesz mieszkał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wlasnie wrocilem od notariusza-srzedalem mieszkanie Jajceczku - znaczysie jesteś forsiasty gościu teraz ... a gdzie będziesz mieszkał??? jeszcze dwa tygodnie tutaj, a pozniej ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 jajcek wiem ze za 2 tyg przeprowadzka.. o tak lekko to nie ma za dwa tygodnie tylko wyprowadzka do domciu dopiero za meisiac sie wprowadze Jajcek gratulacje czyli udało się ustrzelić to co miałeś na oku dzieki za tydzien mam podpisac koncową umowe kupna Jajcek - czyli to nowy dom jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 wlasciwie to uswiadomilam sobie ze juz dawno nie robilam zdjec w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobry wieczór cześć Tolu i Inżynierze :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam wieczorkowo i to mi się podoba, rozradowany Mamoń, a nie jakieś doły i dołki co Cię wprawiło w taki dobry nastrój, opowiadaj Dobry wieczór Dobry, dobry Po 13 latach pożycia z moją Małżoncią dorobilśmy się wieszaka na ubrania (no wiecie takiego co to w hallu się znajduje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobry wieczór cześć Tolu i Inżynierze :D:D część dawno Cię nie byłó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 wlasciwie to uswiadomilam sobie ze juz dawno nie robilam zdjec w domu musisz to nadrobić poogladałam fotki, fajnie u ciebie chciałabym być już na takim etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! Cześć Joasiu, a jak tam sytuacja powodziowa na północy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobry wieczór cześć Tolu i Inżynierze :D:D część dawno Cię nie byłó tak jakoś wyszło siedziałam w dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 wlasciwie to uswiadomilam sobie ze juz dawno nie robilam zdjec w domu musisz to nadrobić poogladałam fotki, fajnie u ciebie chciałabym być już na takim etapie A gdzie Kasztanka swoje fotki publikuje? W podpisie linka brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts