Jajcek 13.04.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 No Agus znacznie lepiej Ci wypadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 W końcu już trochę tam pracuje a przyszło do nas duzo nowych dziewczyn niech się wykazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mi akurat na reke no moze nie do konca ale lepiej niz jakbym mial isc nwe wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.04.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. kto to slyszal zeby codzinnie rano sie zrywac i do pracy leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 13.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. pewnie dlatego , że się przyzwyczaiłaś - ja nie wyobrażam sobie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 13.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. kto to slyszal zeby codzinnie rano sie zrywac i do pracy leciec ja, ale na 8 to nie jest tak źle, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. pewnie dlatego , że się przyzwyczaiłaś - ja nie wyobrażam sobie inaczej wyobraz sobie ze zawsze pracowalem 7:30-15:30 a teraz drygi rok w dyzurach i jest to niebo i ziemia, znaczy nie wrocilbym na oosiem godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 13.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. pewnie dlatego , że się przyzwyczaiłaś - ja nie wyobrażam sobie inaczej wyobraz sobie ze zawsze pracowalem 7:30-15:30 a teraz drygi rok w dyzurach i jest to niebo i ziemia, znaczy nie wrocilbym na oosiem godzin no nie wiem musiałbym spróbować, ale niestety nie mam takiej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. pewnie dlatego , że się przyzwyczaiłaś - ja nie wyobrażam sobie inaczej wyobraz sobie ze zawsze pracowalem 7:30-15:30 a teraz drygi rok w dyzurach i jest to niebo i ziemia, znaczy nie wrocilbym na oosiem godzin czuję, żę też wolałbym pracować w dyżurach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. pewnie dlatego , że się przyzwyczaiłaś - ja nie wyobrażam sobie inaczej wyobraz sobie ze zawsze pracowalem 7:30-15:30 a teraz drygi rok w dyzurach i jest to niebo i ziemia, znaczy nie wrocilbym na oosiem godzin no nie wiem musiałbym spróbować, ale niestety nie mam takiej możliwości w dzien poprostu zopstaje 4 godziny dluzej a skoro i tak juz dzien zmarnowany i tak szcegolnie zima to nie rzutuje noc to noc raz lepiej raz gorzej ale caly dzien przed i dwa po wolne mozna poswiecic na zalatwianie spraw, wlasna dlubanine, czy dziecią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jeszcze dodam dojazdy tak jak ja mam ponad 30 km w jedna strone to zamiast 22 razy w miesiacy jade 15 oszczednosc na czasie i paliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 czuję, żę też wolałbym pracować w dyżurach... hmmmm chyba jakis czajnik wyczul koniec stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak się pracuje na zmiany to tak już jest ale i tak wolę ten system niż chodzienie do pracy codziennie po 8 godz. pewnie dlatego , że się przyzwyczaiłaś - ja nie wyobrażam sobie inaczej wyobraz sobie ze zawsze pracowalem 7:30-15:30 a teraz drygi rok w dyzurach i jest to niebo i ziemia, znaczy nie wrocilbym na oosiem godzin no nie wiem musiałbym spróbować, ale niestety nie mam takiej możliwości w dzien poprostu zopstaje 4 godziny dluzej a skoro i tak juz dzien zmarnowany i tak szcegolnie zima to nie rzutuje noc to noc raz lepiej raz gorzej ale caly dzien przed i dwa po wolne mozna poswiecic na zalatwianie spraw, wlasna dlubanine, czy dziecią Jajcek - chyba dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 no to STRZELAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 czuję, żę też wolałbym pracować w dyżurach... hmmmm chyba jakis czajnik wyczul koniec stronki o kim mowa bo nie kapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 13.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek - chyba dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ja też mam doświadczenie ósemkowe i dyżury i wolę dyżury mam więcej czasu dla siebie i rodziny Poprostu nie cierpię rano wstawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts