Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

RANKINGUM RECORDUM

1. inż. Mamoń - 184

2. Jajcek - 165

3. SławekD-żonka - 156

4. kze - 130

5. Whisper - 119

6. Joanna i Janusz - 118

7. Kasztanka - 88

8. maksiu - 79

9. fizyk - 73

10. Majka - 69

11. Teska - 56

12. verunia -52

13. Sonika - 51

14. Olkalybowa - 49

15. badi - 42

16. Moniś- 36

17. facio, Aga J.G - 35

19. andrzejka - 34

20. monka 32

21. markus_gdynia 28

22. Jezier 27

23. Trini - 20

24. zaba_gonia - 19

25. Funia, Witos - 17

27. Nefer - 15

28. Agniesia 14

29. joola, marcel2000- 13

31. Jane, Tola, andre59- 10

34. Wojty, kasia64 - 9

36. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, tabaluga1 - 6

41. ania, lafcadio, edzia, Paty, Karolka - 5

46. Ewuś - 4

47. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka - 3

51. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2

55. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Zielonooka - 1

a ja spadam zaraz do domku :D

a ja jeszcze "raptem"cztery godzinki

Szybko zlecą :)

Za to ja dzisiaj będę uzupełniał wylewkę na progu garażu. Obliczyłem, że muszę ukręcić około 0,1 m3 błota 8)

z blotem to teraz chyba wiekszego problemu nie ma szczegolnie na niektorych podworkach

a ja spadam zaraz do domku :D

a ja jeszcze "raptem"cztery godzinki

Szybko zlecą :)

Za to ja dzisiaj będę uzupełniał wylewkę na progu garażu. Obliczyłem, że muszę ukręcić około 0,1 m3 błota 8)

z blotem to teraz chyba wiekszego problemu nie ma szczegolnie na niektorych podworkach

:lol:

A poważnie to piasek i żwirek mieszam z cementem w taczce na sucho, potem wsypuję do wiadra, dolewam wody i mieszam łopatą. Wysypuję gotowe błoto na miejsce i dalej kolejna porcja suchej mieszanki do wiaderka...

Jajcek - a co to były za ważne powody dla których nie mogłeś chałupy budować i musiałeś kupić - jeśli to nie tajemnica ofkors

po pierwsze jeszcze nie udalo mi sie zalatwic dokumentow a zalatwiam od jesieni a w zasadzie to tylko jeden dokument dopiero znaczy sie WZ wiec patrzac teraz optymistycznie pozwolenie (jakbym dostal teraz juz wszystko bez przeszkod czyli energetyke itp) mialbym na przelomie maja/czerwca a to juz marne szanse na wprowadzenie sie w tym roku, mam ciezko chorego tescia ktorego MUSIMY zabrac do siebie a miszkamy juz we czworke na 47m a zycie na dwa mieszkania niestety juz nie zdaje egzaminu przy malych dzieciach

a to tez tylko dla tego ze sie trafil ten konkretny i w bardzo dobrym punkcie (dziecko nadal do tej samej szkoly na piechotke 5 min), bo cala masa innych co jest do sprzedania to sie nadaje ...........

Akurat to rozumiem doskonale, znam taki przypadek. Poszukiwania rzeczywiście są bardzo trudne. W rozsądnym przedziale cenowym są praktycznie chałupy do remontu, a takie nowsze to budowane z myślą o sprzedaży przez pazernych deweloperów - czyli wszystko najtańsze i byle jak. Wszystko co lepsze to już powyżej 4 stówek (tak w moim rejonie) ...

a to tez tylko dla tego ze sie trafil ten konkretny i w bardzo dobrym punkcie (dziecko nadal do tej samej szkoly na piechotke 5 min), bo cala masa innych co jest do sprzedania to sie nadaje ...........

Akurat to rozumiem doskonale, znam taki przypadek. Poszukiwania rzeczywiście są bardzo trudne. W rozsądnym przedziale cenowym są praktycznie chałupy do remontu, a takie nowsze to budowane z myślą o sprzedaży przez pazernych deweloperów - czyli wszystko najtańsze i byle jak. Wszystko co lepsze to już powyżej 4 stówek (tak w moim rejonie) ...

tu niestety tez ale jak odliczylem koszt dszialki w tej okolicy to mi sie tak lzej na serduszku zrobilo :wink: