Nefer 13.04.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Nefer sklonko Tobie tez zdrowych wesolych i pogodnych swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 i gdzie sie wszyscy podziali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a to tez tylko dla tego ze sie trafil ten konkretny i w bardzo dobrym punkcie (dziecko nadal do tej samej szkoly na piechotke 5 min), bo cala masa innych co jest do sprzedania to sie nadaje ........... Akurat to rozumiem doskonale, znam taki przypadek. Poszukiwania rzeczywiście są bardzo trudne. W rozsądnym przedziale cenowym są praktycznie chałupy do remontu, a takie nowsze to budowane z myślą o sprzedaży przez pazernych deweloperów - czyli wszystko najtańsze i byle jak. Wszystko co lepsze to już powyżej 4 stówek (tak w moim rejonie) ... tu niestety tez ale jak odliczylem koszt dszialki w tej okolicy to mi sie tak lzej na serduszku zrobilo Bardzo słuszna kalkulacja... A ile masz tego gruntu - i w jakich cenach podobne parcele się trafiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... Cześć Żabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Cześć Majka, najpierw muszę do chałupy dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... a to kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... Cześć Żabciu ostatnio jakoś nie miałam okazji z Tobą pogadać... Jak ja przychodze, to Ty uciekasz, albo na odwrót Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... Cześć Żabciu ostatnio jakoś nie miałam okazji z Tobą pogadać... Jak ja przychodze, to Ty uciekasz, albo na odwrót Witaj Jak u Ciebie świąteczne przygotowania? Czujesz już atmosferę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... a to kłopot jaki kłopot. Wychowałam dwójke to i trzecie dam radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... a to kłopot jaki kłopot. Wychowałam dwójke to i trzecie dam radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... Cześć Żabciu ostatnio jakoś nie miałam okazji z Tobą pogadać... Jak ja przychodze, to Ty uciekasz, albo na odwrót Witaj Jak u Ciebie świąteczne przygotowania? Czujesz już atmosferę? szczerze, nie lubie tej gorączki przedświątecznej. Ludzie w sklepach tłoczą się, taki ruch na ulicach, że rowerem musze po chodnikach doginać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Majka - mamsepójść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... Cześć Żabciu ostatnio jakoś nie miałam okazji z Tobą pogadać... Jak ja przychodze, to Ty uciekasz, albo na odwrót Witaj Jak u Ciebie świąteczne przygotowania? Czujesz już atmosferę? szczerze, nie lubie tej gorączki przedświątecznej. Ludzie w sklepach tłoczą się, taki ruch na ulicach, że rowerem musze po chodnikach doginać... Tłumów w sklepach też nie znoszę Na chodnikach chyba bezpieczniej jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Bardzo słuszna kalkulacja... A ile masz tego gruntu - i w jakich cenach podobne parcele się trafiają? 1400 po stowce za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Cześć Majka, najpierw muszę do chałupy dotrzeć chyba zły czas uzyłam Pytanie było dlaczego w wiadrze a nie na taczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... buuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts