Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a to tez tylko dla tego ze sie trafil ten konkretny i w bardzo dobrym punkcie (dziecko nadal do tej samej szkoly na piechotke 5 min), bo cala masa innych co jest do sprzedania to sie nadaje ...........

Akurat to rozumiem doskonale, znam taki przypadek. Poszukiwania rzeczywiście są bardzo trudne. W rozsądnym przedziale cenowym są praktycznie chałupy do remontu, a takie nowsze to budowane z myślą o sprzedaży przez pazernych deweloperów - czyli wszystko najtańsze i byle jak. Wszystko co lepsze to już powyżej 4 stówek (tak w moim rejonie) ...

tu niestety tez ale jak odliczylem koszt dszialki w tej okolicy to mi sie tak lzej na serduszku zrobilo :wink:

Bardzo słuszna kalkulacja...

A ile masz tego gruntu - i w jakich cenach podobne parcele się trafiają?

Mam chwilke to wpadłam... :D

Cześć Żabciu :D

ostatnio jakoś nie miałam okazji z Tobą pogadać... Jak ja przychodze, to Ty uciekasz, albo na odwrót :roll:

Witaj :D

Jak u Ciebie świąteczne przygotowania? Czujesz już atmosferę?

szczerze, nie lubie tej gorączki przedświątecznej. Ludzie w sklepach tłoczą się, taki ruch na ulicach, że rowerem musze po chodnikach doginać... :roll:

Mam chwilke to wpadłam... :D

Cześć Żabciu :D

ostatnio jakoś nie miałam okazji z Tobą pogadać... Jak ja przychodze, to Ty uciekasz, albo na odwrót :roll:

Witaj :D

Jak u Ciebie świąteczne przygotowania? Czujesz już atmosferę?

szczerze, nie lubie tej gorączki przedświątecznej. Ludzie w sklepach tłoczą się, taki ruch na ulicach, że rowerem musze po chodnikach doginać... :roll:

Tłumów w sklepach też nie znoszę :evil:

Na chodnikach chyba bezpieczniej jest...