inż. Mamoń 13.04.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Bardzo słuszna kalkulacja... A ile masz tego gruntu - i w jakich cenach podobne parcele się trafiają? 1400 po stowce za metr Stówka za metr to nic szokującego w mojej okolicy. Ale też dlatego mój gruncik to tylko 461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Bardzo słuszna kalkulacja... A ile masz tego gruntu - i w jakich cenach podobne parcele się trafiają? 1400 po stowce za metr Stówka za metr to nic szokującego w mojej okolicy. Ale też dlatego mój gruncik to tylko 461 jeden to jeden ale jak sie przeliczy na 1400 to ja nie wiele wiecej za mieszkanie wzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Cześć Majka, najpierw muszę do chałupy dotrzeć chyba zły czas uzyłam Pytanie było dlaczego w wiadrze a nie na taczkach Dobra - spróbuję na taczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Bardzo słuszna kalkulacja... A ile masz tego gruntu - i w jakich cenach podobne parcele się trafiają? 1400 po stowce za metr Stówka za metr to nic szokującego w mojej okolicy. Ale też dlatego mój gruncik to tylko 461 jeden to jeden ale jak sie przeliczy na 1400 to ja nie wiele wiecej za mieszkanie wzialem W tej chwili jak kto myśli o budowie i ma grunt to jest gość, bo sama budowa to jeszcze jakoś, ale jak trzeba gruncik najpierw kupić to już kiszka jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Cześć Majka, najpierw muszę do chałupy dotrzeć chyba zły czas uzyłam Pytanie było dlaczego w wiadrze a nie na taczkach Dobra - spróbuję na taczkach Może będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... i już Cię nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Cześć Majka, najpierw muszę do chałupy dotrzeć chyba zły czas uzyłam Pytanie było dlaczego w wiadrze a nie na taczkach Dobra - spróbuję na taczkach Może będzie łatwiej nie wiem, czy łatwiej ale więcej naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Żabcia ja tez nie lubie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Muszę pomału znikać po receptę dla córy. Lekarz kurde wczoraj źle wypisał, a ja przez to dodatkowe bieganie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... i już Cię nie ma? jestem miałam telefon... Dzisiaj odebrałam chyba z 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 czesc wszytskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Cześć Majka, najpierw muszę do chałupy dotrzeć chyba zły czas uzyłam Pytanie było dlaczego w wiadrze a nie na taczkach Dobra - spróbuję na taczkach Może będzie łatwiej nie wiem, czy łatwiej ale więcej naraz I o to się właśnie rozchodzi Masz Majka jeszcze jakieś dobre pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 czesc wszytskim Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... buuska Jacuś! Podoba mi sie Twoja chałupka. Do zamieszkania< czy tzreba cos jeszcze robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... i już Cię nie ma? jestem miałam telefon... Dzisiaj odebrałam chyba z 20 Wyłącz skubańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Inzynier, a dlaczego nie rozrabiasz blota na taczkach? Cześć Majka, najpierw muszę do chałupy dotrzeć chyba zły czas uzyłam Pytanie było dlaczego w wiadrze a nie na taczkach Dobra - spróbuję na taczkach Może będzie łatwiej nie wiem, czy łatwiej ale więcej naraz I o to się właśnie rozchodzi Masz Majka jeszcze jakieś dobre pomysły? a dodajesz jakiegoś przyspieszacza wiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... i już Cię nie ma? jestem miałam telefon... Dzisiaj odebrałam chyba z 20 Wyłącz skubańca A kto poprowadzi budowę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... buuska Jacuś! Podoba mi sie Twoja chałupka. Do zamieszkania< czy tzreba cos jeszcze robić???? a gdzie mozna zobaczyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 czy już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... buuska Jacuś! Podoba mi sie Twoja chałupka. Do zamieszkania< czy tzreba cos jeszcze robić???? osz Jajcek, kupiłeś ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts