Jajcek 13.04.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... buuska Jacuś! Podoba mi sie Twoja chałupka. Do zamieszkania< czy tzreba cos jeszcze robić???? tylko odmalowac i do zamieszkania a w miedzyczasie kominek, podbitka, elewacja, podlaczyc do kanalizacji, taras i schody wewnetrzne i jakis chodnik i podjazd zeby bo narazie to po deskach sie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 13.04.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 To prawda Dzwonił mój najdroższy... Fuj... ale wazeliną pociekło. Ach te nauczycielki . wiedza jak się zachować w kryzysowych sytuacjach przeczytaj mój następny post.... Na budowę da... ale na waciki może zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek wielka ta twoja chalupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 No nic - muszę uciekać Do zobaczenia Ja też..... narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam chwilke to wpadłam... buuska Jacuś! Podoba mi sie Twoja chałupka. Do zamieszkania< czy tzreba cos jeszcze robić???? tylko odmalowac i do zamieszkania a w miedzyczasie kominek, podbitka, elewacja, podlaczyc do kanalizacji, taras i schody wewnetrzne i jakis chodnik i podjazd zeby bo narazie to po deskach sie chodzi Jajcek, a pokażesz zdjecia ze środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.04.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 To prawda Dzwonił mój najdroższy... Fuj... ale wazeliną pociekło. Ach te nauczycielki . wiedza jak się zachować w kryzysowych sytuacjach przeczytaj mój następny post.... Na budowę da... ale na waciki może zabraknąć no to jest kłopot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 13.04.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 To prawda Dzwonił mój najdroższy... Fuj... ale wazeliną pociekło. Ach te nauczycielki . wiedza jak się zachować w kryzysowych sytuacjach Miras, a Ty kiedy pierwszy punkcik zdobędziesz? właśnie! Bawisz sie z nami czy nie... A kto na chałupę będzie dup..ił?? jadę do domu- bawcie się dobrze i czasem wstawajcie od kompa żeby coś zjeśc... i z rodzina się przywitać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek wielka ta twoja chalupka jeszcze nie moja, moze za tydzien bedzie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek, a pokażesz zdjecia ze środka? ni mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek wielka ta twoja chalupka jeszcze nie moja, moze za tydzien bedzie moja za tydzien sie wprowadzasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek, a pokażesz zdjecia ze środka? ni mam trzeba zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 za miesiac sie wprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 za miesiac sie wprowadzam a za tydzien akt podpisuje Jajcuś Ale zaje..........sta chałupka !!!!!! Ileż toto ma metrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 za miesiac sie wprowadzam Jajcuś Ale zaje..........sta chałupka !!!!!! Ileż toto ma metrów ? Nefer to ma raptem 188 m albo i nie nie jest takie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.04.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a czemu ja nie widzę chatki Jacka ???? byłam grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Nefer cos Ty zrobila Trini ?? Wogole jej nie widac, a ostatnie jej slowa ze szefowa dala robote do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 dlaczego wykasowałeś zdjęcia z albumu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a czemu ja nie widzę chatki Jacka ???? byłam grzeczna bo chatka brzydka i ze wstydu sie schowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 dlaczego wykasowałeś zdjęcia z albumu? bo z pewnych wzgledow nie powinienem ich tam zostawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a czemu ja nie widzę chatki Jacka ???? byłam grzeczna bo chatka brzydka i ze wstydu sie schowala nie chcesz, abysmy[podziwiali i zazdrościli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts