Jajcek 13.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 OLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek ostatni raz ci wystawiam teraz bede Mamoniowi :D:D:D:D:D Zielonooka - bardzo Ciebie polubiłem Ocho, na cuś sie zanusii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 OLA Chodź do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A gdzie Mamoń? pochwalił się i zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A gdzie Mamoń? pochwalił się i zwiał Może zwierzak dał dyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A gdzie Mamoń? pochwalił się i zwiał moze zwierzak mu kable od komputera przegryzl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 OLA Chodź do nas. Gdzie jest Ola? Ola la...jakoś tak to leciało no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 To najbardziej zwariowany dzień w moim życiu. Z robienia wylewki pod bramą garażową nici, a za to kupiłem córce zwierzaka. Ja, który nigdy żadnego nie miałem i jestem wrogiem wszystkich. Kilka dni nas córa męczyła i skapitulowałem.... a co masz przeciwko zwierzakom? jakiego kupiliście? Jajcek, Monka - nie chcę od razu ujawniać co to za zwierzak ... Może ktoś ma jakieś typy? Od razu zaznaczam, że nagród nie ma żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A gdzie Mamoń? pochwalił się i zwiał moze zwierzak mu kable od komputera przegryzl ? tak w pierwszy dzień miałby przechalapane na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 To najbardziej zwariowany dzień w moim życiu. Z robienia wylewki pod bramą garażową nici, a za to kupiłem córce zwierzaka. Ja, który nigdy żadnego nie miałem i jestem wrogiem wszystkich. Kilka dni nas córa męczyła i skapitulowałem.... a co masz przeciwko zwierzakom? jakiego kupiliście? Jajcek, Monka - nie chcę od razu ujawniać co to za zwierzak ... Może ktoś ma jakieś typy? Od razu zaznaczam, że nagród nie ma żadnych gryzon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek, Monka - nie chcę od razu ujawniać co to za zwierzak ... Może ktoś ma jakieś typy? Od razu zaznaczam, że nagród nie ma żadnych E no nie bądź wiśnia chociaż jakąś symboliczną byś ufundował jak pierwszy zwierzak to pewnie jakiś chomik, szynszyl albo inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek, Monka - nie chcę od razu ujawniać co to za zwierzak ... Może ktoś ma jakieś typy? Od razu zaznaczam, że nagród nie ma żadnych E no nie bądź wiśnia chociaż jakąś symboliczną byś ufundował jak pierwszy zwierzak to pewnie jakiś chomik, szynszyl albo inne takie Monka i Jajcek - nieżle kombinujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 złota rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek, Monka - nie chcę od razu ujawniać co to za zwierzak ... Może ktoś ma jakieś typy? Od razu zaznaczam, że nagród nie ma żadnych E no nie bądź wiśnia chociaż jakąś symboliczną byś ufundował jak pierwszy zwierzak to pewnie jakiś chomik, szynszyl albo inne takie Monka i Jajcek - nieżle kombinujecie... swinka morska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek, Monka - nie chcę od razu ujawniać co to za zwierzak ... Może ktoś ma jakieś typy? Od razu zaznaczam, że nagród nie ma żadnych E no nie bądź wiśnia chociaż jakąś symboliczną byś ufundował jak pierwszy zwierzak to pewnie jakiś chomik, szynszyl albo inne takie Monka i Jajcek - nieżle kombinujecie... królik może mam nadzieję że nie tchórzofretka (moje dziecie mówiło dużokredka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jajcek, Monka - nie chcę od razu ujawniać co to za zwierzak ... Może ktoś ma jakieś typy? Od razu zaznaczam, że nagród nie ma żadnych E no nie bądź wiśnia chociaż jakąś symboliczną byś ufundował jak pierwszy zwierzak to pewnie jakiś chomik, szynszyl albo inne takie Monka i Jajcek - nieżle kombinujecie... królik może mam nadzieję że nie tchórzofretka (moje dziecie mówiło dużokredka ) A co masz przeciwko dużym kredkom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 stawiam na psa (ew kocisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A co masz przeciwko dużym kredkom? śmierdzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 .............................................................http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/223/244.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A co masz przeciwko dużym kredkom? czyzby Monka trafila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts