inż. Mamoń 14.04.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 pewnie ktoś jednak przyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Co byście zrobili gdybyście jeden dzień byli niewidzialni? Niech sie zastanowię???? nie, nie powiem...wstydze sie .. NIE MAM POJĘCIA moze w zwiazku z budową - obrobłabym bank? Funiu, o tym samym pomyslałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Co byście zrobili gdybyście jeden dzień byli niewidzialni? Niech sie zastanowię???? nie, nie powiem...wstydze sie .. NIE MAM POJĘCIA moze w zwiazku z budową - obrobłabym bank? Funiu, o tym samym pomyslałam.... Jakie te kobiety pazerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Co byście zrobili gdybyście jeden dzień byli niewidzialni? :D położyłbym sie i odpoczął.. nikt by mnie nie mógł znaleźć ale by było fajnie a facety wcale nie są pazerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? A Ty skąd nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku ja w domu, ale nie odpoczywam....sprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żabko - okna pomyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku ja w domu, ale nie odpoczywam....sprzątam W domu - czyli w mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żabko - okna pomyte? jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku ja w domu, ale nie odpoczywam....sprzątam A moja kobieta wczoraj umyła 12 okien Aż niewiarygodne że tyle ich mamy Ale nie chce mi się liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku ja w domu, ale nie odpoczywam....sprzątam W domu - czyli w mieszkaniu? tak! wolałabym w domu.... A ile okien u Ciebie do umycia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku ja w domu, ale nie odpoczywam....sprzątam W domu - czyli w mieszkaniu? tak! wolałabym w domu.... A ile okien u Ciebie do umycia??? Żabka - niesamowite, ja odpowiadam na Twoje pytania zanim je przeczytam, a Ty pytasz o to co ja już odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zayważyłeś, że jeszcze nie ysłyszałeś mojego pytania, a juz odpowiadasz... skąds wiedziałeś, że o to zapytam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku ja w domu, ale nie odpoczywam....sprzątam W domu - czyli w mieszkaniu? tak! wolałabym w domu.... A ile okien u Ciebie do umycia??? Żabka - niesamowite, ja odpowiadam na Twoje pytania zanim je przeczytam, a Ty pytasz o to co ja już odpowiedziałem to samo napisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żabko - myślałem, że już nie strzelisz Czekałem i czekałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 no nie idę wypełnić kupon w totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts