inż. Mamoń 14.04.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żabko - myślałem, że już nie strzelisz Czekałem i czekałem ... O kurde - to nie Żabka Majka - witaj. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żabko - myślałem, że już nie strzelisz Czekałem i czekałem ... O kurde - to nie Żabka Majka - witaj. Gratki Czekałam na Ciebie... cześc Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku ja w domu, ale nie odpoczywam....sprzątam W domu - czyli w mieszkaniu? tak! wolałabym w domu.... A ile okien u Ciebie do umycia??? Żabka - niesamowite, ja odpowiadam na Twoje pytania zanim je przeczytam, a Ty pytasz o to co ja już odpowiedziałem to samo napisałam... Żaba - my się porozumiewamy telepatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żabko - myślałem, że już nie strzelisz Czekałem i czekałem ... O kurde - to nie Żabka Majka - witaj. Gratki Czekałam na Ciebie... cześc Majka Żabka - ale ja chciałem abyś to Ty punkcika trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mamońku? A TY dzisiaj nie w pracy??? Jestem w pracy, ale już skończyłem, zaraz jadę do domku ja w domu, ale nie odpoczywam....sprzątam W domu - czyli w mieszkaniu? tak! wolałabym w domu.... A ile okien u Ciebie do umycia??? Żabka - niesamowite, ja odpowiadam na Twoje pytania zanim je przeczytam, a Ty pytasz o to co ja już odpowiedziałem to samo napisałam... Żaba - my się porozumiewamy telepatycznie też zacznę wierzyć w zjawiska nadprzyrodzone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 żabka poszła myć okna w poprzednim odcinku były zaczajki, czajniki i osoby niewidzialne. To ostatnie było przyczynkiem do chęci zgrzeszenie /obrabowania banku/. A na koniec okazalo się, że inzynier czyta w myslach żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 qrcze, wlazłam z buciorami w schadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żabko - myślałem, że już nie strzelisz Czekałem i czekałem ... O kurde - to nie Żabka Majka - witaj. Gratki Czekałam na Ciebie... cześc Majka Żabka - ale ja chciałem abyś to Ty punkcika trafiła wiem...doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Miłe Panie - czas na mnie. Lecę do domu - zobaczę czy da się jeszcze coś uratować... Pewnie w wielkim pobojowisku lata sobie królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 qrcze, wlazłam z buciorami w schadzkę Majka...ja właśnie sie oddalam...te okna trzeba myć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Miłe Panie - czas na mnie. Lecę do domu - zobaczę czy da się jeszcze coś uratować... Pewnie w wielkim pobojowisku lata sobie królik Mamońku, my nawet w tym samym momencie odchodzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.04.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 qrcze, wlazłam z buciorami w schadzkę Majka - przypominam, że czajniki nie miewają wyrzutów i wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 qrcze, wlazłam z buciorami w schadzkę Majka - przypominam, że czajniki nie miewają wyrzutów i wątpliwości ja tak przy wielkim piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Co byście zrobili gdybyście jeden dzień byli niewidzialni? Niech sie zastanowię???? nie, nie powiem...wstydze sie .. NIE MAM POJĘCIA moze w zwiazku z budową - obrobłabym bank? Funiu, o tym samym pomyslałam.... Jakie te kobiety pazerne nie pazerne, a zapobiegliwe, o losy rodziny dbają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, Świąt Wesołych, oraz zdrowych!http://www.queenpol.org/WIELKANOC/index_files/image003.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.04.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Verunia dla Ciebie tez zdrwoych wesolych i spokojnych swiat A ten krolik to Mamonia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Hej wszystkim rekordzistom W razie gdyby miało mnie juz tu nie być do świąt- czego nie planuję to żłoże wam zyczenia Wszelkiej szczęsliwości łask obfitości pogody słonecznej wiosenki wiecznej miłości wspaniałej radosci doskonałej http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/swiateczny%20bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 I jeszcze pare przysłów ludowych na wielki piątek Wielki Piątek Gdy Wielki Piątek ponury, Wielkanoc będzie bez chmury. Jeśli w Wielki Piątek deszcz kropi, radujcie się chłopi. Deszcz na Wielki Piątek napcha każdy kątek. W piątek przed Wielkanocą, gdy deszczyk przerosi, pospólstwo urodzaje tego roku wnosi. W Wielki Piątek gdy deszcz hojnie doliny zleje, że dużo mleka będzie, są pewne nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dzień dobry ściera i kurze w kąt choć na chwilę kawę czas wypić, coby od tego sprzątania nie zgłupieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts