tola 14.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zdrowych, PogodnychŚwiąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciółoraz wesołego "Alleluja" Wszystkim sympatykom RW życzy tola http://dziupla.info/BBasket%20Wall.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Cześć Monia cześć Andre moja babka wielkanocna upieczona i.....zjedzona. dziś są urodziny mojej córki, wpadli na chwilkę jej znajomi...i po babce Wszystkiego najlepszego dla córki, dużo zdrowia i pomyślności Babka musiała być wyśmienita skoro już jej nie ma. Przekazałam i dziękuję w jej imieniu albo babka była dobra, albo znajomi niezwykle głodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Cześć Monia cześć Andre moja babka wielkanocna upieczona i.....zjedzona. dziś są urodziny mojej córki, wpadli na chwilkę jej znajomi...i po babce Cześć Tolu wszystkiego dobrego dla córki nasz babka też po degustacji...ale na święta jeszcze zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Cześć Monia cześć Andre moja babka wielkanocna upieczona i.....zjedzona. dziś są urodziny mojej córki, wpadli na chwilkę jej znajomi...i po babce Wszystkiego najlepszego dla córki, dużo zdrowia i pomyślności Babka musiała być wyśmienita skoro już jej nie ma. Przekazałam i dziękuję w jej imieniu albo babka była dobra, albo znajomi niezwykle głodni Wybieram opcję nr1; Babka była dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dzięki Monia, już przekazuję. Świeczki na torcie będzie dmuchać w niedzielę. Troche pokrzywdzona jest, bo imieniny ma 31 marca, urodziny 14 kwietnia, i zawsze w tym czasie jest Wielkanoc. Trzy imprezy w jednym, a poźniej cały rok nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Cześć Monia cześć Andre moja babka wielkanocna upieczona i.....zjedzona. dziś są urodziny mojej córki, wpadli na chwilkę jej znajomi...i po babce Wszystkiego najlepszego dla córki, dużo zdrowia i pomyślności Babka musiała być wyśmienita skoro już jej nie ma. Przekazałam i dziękuję w jej imieniu albo babka była dobra, albo znajomi niezwykle głodni Wybieram opcję nr1; Babka była dobra przystaję, niech będzie, że niezła babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dzięki Monia, już przekazuję. Świeczki na torcie będzie dmuchać w niedzielę. Troche pokrzywdzona jest, bo imieniny ma 31 marca, urodziny 14 kwietnia, i zawsze w tym czasie jest Wielkanoc. Trzy imprezy w jednym, a poźniej cały rok nic to prawie tak jak moja jest z 26 grudnia tyle że imieniny ma w maju...ale na razie nie obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 A ja zadnych bab nie pieklam - bo nie nie umiem ale Y od mamusi przywiozl - tyle ze po lapach dostalam i dopiero w niedziele bede mogla sprobowac a tylko chcialam sprwadzic czy czase nie zakalec łapki mnie bola teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tola, Ty masz serce do roślin to i do ciast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 A ja zadnych bab nie pieklam - bo nie nie umiem ale Y od mamusi przywiozl - tyle ze po lapach dostalam i dopiero w niedziele bede mogla sprobowac a tylko chcialam sprwadzic czy czase nie zakalec łapki mnie bola teraz To Ty łasuch jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ja sie poswiecilam dla dobra ...ludzkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Andre, do ciast to jednak serca nie mam. Gdyby ktoś chciał mnie w tym zastąpić, to oddam tę robotę bez żalu. Dawno temu mówiłam, że w swoim domu bedę miała piękną sypialnię, i piękny salon kąpielowy. O kuchni nie myślałam wcale. Dziś myślę, bo muszę, a nie dlatego, że lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.04.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ja sie poswiecilam dla dobra ...ludzkosci I dostałaś od ludzkości po łapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tola, Ty masz serce do roślin to i do ciast. serce mam do ludzi, roślin i zwierząt, jednym słowem do wszystkiego co żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ja sie poswiecilam dla dobra ...ludzkosci I dostałaś od ludzkości po łapkach no... zawsze tak bylo ze doceniano takich ludzi jak ja dopiero w nastepnych pokoleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tola, Ty masz serce do roślin to i do ciast. serce mam do ludzi, roślin i zwierząt, jednym słowem do wszystkiego co żyje nic nie chce mowic ale czasem jak jedzonko gdzies sie zostawi na dluzszy okres.... to tez zaczyna "życ wlasnym zyciem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Andre, do ciast to jednak serca nie mam. Gdyby ktoś chciał mnie w tym zastąpić, to oddam tę robotę bez żalu. Dawno temu mówiłam, że w swoim domu bedę miała piękną sypialnię, i piękny salon kąpielowy. O kuchni nie myślałam wcale. Dziś myślę, bo muszę, a nie dlatego, że lubię. Moja małżonka prawie co tydzień coś piecze. Lubi to robić a ja lubię te ciasta. Domowe smakują dużo lepiej niż kupne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tola, Ty masz serce do roślin to i do ciast. serce mam do ludzi, roślin i zwierząt, jednym słowem do wszystkiego co żyje nic nie chce mowic ale czasem jak jedzonko gdzies sie zostawi na dluzszy okres.... to tez zaczyna "życ wlasnym zyciem" Zielonooka....bleeeeeeeeee co Ty opowiadasz nienawidzę robali, choć to też żyjątka tfuj tfuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ooo!!! 3 x no to jestm happy norma na ten rok wyrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts