Nefer 16.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Czesc dziewczyny jak tam brzuszki ? napelnione ? Dobiłam się przed chwilą babką drożdżową marki Blikle nic nie mow mi za chwile chyba peknie koszulka na moim wielkim brzuchu Ja się po prostu przebrałam w ooooobszerną koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Najlepszy byl moj mlodszy brat (17 lat) stol sie ugina od jedzenia - 4 rodzaje miecha , 2 zup, przystawki , o ilosci ciast nie wspomne a on wzgardzil tym dobrem i odmowil jedzenia objadu i zrobil sobie sam zupe mleczna z platkami (lubi mleko) - i na oczach oniemialej rodziny zjadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Najlepszy byl moj mlodszy brat (17 lat) stol sie ugina od jedzenia - 4 rodzaje miecha , 2 zup, przystawki , o ilosci ciast nie wspomne a on wzgardzil tym dobrem i odmowil jedzenia objadu i zrobil sobie sam zupe mleczna z platkami (lubi mleko) - i na oczach oniemialej rodziny zjadl I to lubię - ma to po Tobie - będzie rzucał surowymi pisankami :) To się nazywa mieć własne zdanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Y sie tak obżarł ze ledwo samochod prowadzil w drodze powrotnej... poszedl spac teraz a kot mu usiadł na głowie.... szczesliwy ze ma okazaje... Y nie ma sily zeby ruszyc reka i go zgonic i jeczy zebym to ja zrobila bo mu kocia siersc zatyka nozdzrza i on sie zaraz udusi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Najlepszy byl moj mlodszy brat (17 lat) stol sie ugina od jedzenia - 4 rodzaje miecha , 2 zup, przystawki , o ilosci ciast nie wspomne a on wzgardzil tym dobrem i odmowil jedzenia objadu i zrobil sobie sam zupe mleczna z platkami (lubi mleko) - i na oczach oniemialej rodziny zjadl I to lubię - ma to po Tobie - będzie rzucał surowymi pisankami :) To się nazywa mieć własne zdanie !!! wlasne zdanie pewnie tak, ale nie zamilowania kulinarne - ja mleka nienawidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Y sie tak obżarł ze ledwo samochod prowadzil w drodze powrotnej... poszedl spac teraz a kot mu usiadł na głowie.... szczesliwy ze ma okazaje... Y nie ma sily zeby ruszyc reka i go zgonic i jeczy zebym to ja zrobila bo mu kocia siersc zatyka nozdzrza i on sie zaraz udusi.... A mój dobija się babką marki Blikle i rżnie w jakieś walki rycerskie na laptopie... w ogóle z nas o niezła, polska rodzinka - dzieci grają na destopie w sypialni rodzicó a rodzice na sofce z laptopami - no skaranie Boskie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.04.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Y sie tak obżarł ze ledwo samochod prowadzil w drodze powrotnej... poszedl spac teraz a kot mu usiadł na głowie.... szczesliwy ze ma okazaje... Y nie ma sily zeby ruszyc reka i go zgonic i jeczy zebym to ja zrobila bo mu kocia siersc zatyka nozdzrza i on sie zaraz udusi.... A mój dobija się babką marki Blikle i rżnie w jakieś walki rycerskie na laptopie... w ogóle z nas o niezła, polska rodzinka - dzieci grają na destopie w sypialni rodzicó a rodzice na sofce z laptopami - no skaranie Boskie.... Ksiazkowa rodzina polska XXI wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Nefer...nic nie mow..u mnie na obiadku rodzinnym TV byl wlaczony bo " bitwa o anglie leciala" i ojciec odmowil uczestniczenia w jedzeniu jak mu sie zabroni ogladac... faceci rodzinni go poparli i telewizorek byl , masakra.... a wczoraj wieczorem siedzialam do 1 na forum , bo mi chlop "Kod Merkury" z Brucem Willisem ogladal (chyba 4 x ) ... i odganial sie jak od natretnej muchy takze luzik, w normie jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Nefer...nic nie mow..u mnie na obiadku rodzinnym TV byl wlaczony bo " bitwa o anglie leciala" i ojciec odmowil uczestniczenia w jedzeniu jak mu sie zabroni ogladac... faceci rodzinni go poparli i telewizorek byl , masakra.... a wczoraj wieczorem siedzialam do 1 na forum , bo mi chlop "Kod Merkury" z Brucem Willisem ogladal (chyba 4 x ) ... i odganial sie jak od natretnej muchy takze luzik, w normie jestescie Ufff.. to juz mi lepiej. Ja odmawiam włączenia telewizora w czasie świątecznego śnadanka czy Wigilii, ale z własnym ojcem kłócić się o pierdoły ( tak na prawdę) nie wypada. Mojemu wybaczam - w końcu odpoczywa. Bywał w domu tylko weekendy od września zeszłego roku --- niech se robi co chce :) Tój też lata w te i we w te ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 totez sie nie klocilam, zreszta prezy stola jak to w rodzince takie czasem teamty byly poruszane ze lepiej bylo popatrzec na film choc nie rozroznialam niemcow od aliantow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Jajcek a ty jak tam?oiprocz tego ze łobiedzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.04.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 No ja albo siedzialem przed stolem albolezalem przed TV i tak w kolko, a teraz tylko palcami po klawiaturze mam sile ruszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Moje młodsze dziecko zrobiło sobie Chocapiki z mlekiem !!!!!!!!!!!!!! Epidemia czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a F5 w pogotowiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 To moze i ja sie platki z mlekiem na kolacje dobije narobilyscie mi saku tym mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a F5 w pogotowiu? A tu chyba zostali juz tylko ci co nie liczą tylko sobie gadają ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 16.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 tez obzarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a F5 w pogotowiu? Kto ma na to jeszcze sile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 To moze i ja sie platki z mlekiem na kolacje dobije narobilyscie mi saku tym mlekiem Może werjs a eksportowa - z masłem i miooooodkiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts