Gość 17.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A przy czym świetujesz?. Deszcz pada nie można się nigdzie ruszyć Chyba ze do pracy Jajcek nie mow . jak mogli ci to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Alleluja Jak tam, brzuchy rosną Ja jakoś nie przepadam za świętowaniem przy stole. Cześć verunia A przy czym świetujesz?. Deszcz pada nie można się nigdzie ruszyć Wczoraj po świątecznym obiedzie pojechaliśmy do lasu. Dziś słońce się przez chmury przebija. Jak nie będzie padać to znowu po obiedzie do lasu pojedziemy. Lubię las, dobrze że teraz mieszkam koło lasu. Chodzę tam prawie codziennie na spacerki z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A przy czym świetujesz?. Deszcz pada nie można się nigdzie ruszyć Chyba ze do pracy Jajcek nie mow . jak mogli ci to zrobić sam nie wiem jak mogli mi to zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Alleluja Jak tam, brzuchy rosną Ja jakoś nie przepadam za świętowaniem przy stole. Cześć verunia A przy czym świetujesz?. Deszcz pada nie można się nigdzie ruszyć Wczoraj po świątecznym obiedzie pojechaliśmy do lasu. Dziś słońce się przez chmury przebija. Jak nie będzie padać to znowu po obiedzie do lasu pojedziemy. Lubię las, dobrze że teraz mieszkam koło lasu. Chodzę tam prawie codziennie na spacerki z psem Wczoraj natrafiliśmy na spore mrowisko. Normalnie było słychać jak mrówki tupia tymi swoimi odnóżami po ściółce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A propos OFE - z tego co wiem to te co sa na gorze - wyniki prawie identyczne -bez znaczenia jakies ulamkowo wieksze pkty czy co tam.... nie ma sensu sie przenosic - wsjo rawno czy CU, allianz, NN, zlota jesien - jeden pies (tak slyszalam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A przy czym świetujesz?. Deszcz pada nie można się nigdzie ruszyć Chyba ze do pracy Jajcek nie mow . jak mogli ci to zrobić sam nie wiem jak mogli mi to zrobic ? Towarzyszu, trzeba stawić czynny opor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Zaba hop hop wychodz z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Zaba hop hop wychodz z ukrycia Hop! wskoczyłam tylko sie przywitać i juz muszę uciekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Zaba hop hop wychodz z ukrycia Hop! wskoczyłam tylko sie przywitać i juz muszę uciekać.... szkoda ze juz znikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Zaba hop hop wychodz z ukrycia Hop! wskoczyłam tylko sie przywitać i juz muszę uciekać.... Cześć Żaba. Teraz nie wiem czy się cieszyć czy smucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 rerekumkum rerekumkum byla zaba nima zaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 co za pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Alo Jacku Jak brzusio ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Brzusio ma sie dobrze i ciagle chodzi przedemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer fajny ten twoj domekjeszcze go nie ma a juz Ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer fajny ten twoj domek jeszcze go nie ma a juz Ci zazdroszcze nie ma czego :) droga prze mękę mnie jeszcze czeka ... a Ty masz już brand new i tylko się wprowadzać....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie Tiaaaaa, tylko ten dom jest większy ode mnie... i trochę się boję ale co tam... kiedy parapetówa u Ciebie ? Już wszystko załatwiłeś ? Kiedy się przeprowadzacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie Tiaaaaa, tylko ten dom jest większy ode mnie... i trochę się boję ale co tam... kiedy parapetówa u Ciebie ? Już wszystko załatwiłeś ? Kiedy się przeprowadzacie ? Jeszcze tyle przede mna za tydzien musze mieszkanie opuscic a dom bede mial do dyspozycji dopiero kolo 12-15 maja a tam jeszcze tyleeeee roboty ale warunki na parapetowe to sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie Tiaaaaa, tylko ten dom jest większy ode mnie... i trochę się boję ale co tam... kiedy parapetówa u Ciebie ? Już wszystko załatwiłeś ? Kiedy się przeprowadzacie ? Jeszcze tyle przede mna za tydzien musze mieszkanie opuscic a dom bede mial do dyspozycji dopiero kolo 12-15 maja a tam jeszcze tyleeeee roboty ale warunki na parapetowe to sa Czekaj, ale mieszkać się da? No bo w zasadzie wystraczy prąd, kominek, kibel i umywalka - reszta jakoś się zorganizuje W razie czego mam kilka śpiworów w domu jakbyś potrzebował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts