Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alleluja

Jak tam, brzuchy rosną :D

Ja jakoś nie przepadam za świętowaniem przy stole.

Cześć verunia :D

A przy czym świetujesz?. Deszcz pada nie można się nigdzie ruszyć :-?

Wczoraj po świątecznym obiedzie pojechaliśmy do lasu.

Dziś słońce się przez chmury przebija.

Jak nie będzie padać to znowu po obiedzie do lasu pojedziemy.

Lubię las, dobrze że teraz mieszkam koło lasu. Chodzę tam prawie codziennie na spacerki z psem

Alleluja

Jak tam, brzuchy rosną :D

Ja jakoś nie przepadam za świętowaniem przy stole.

Cześć verunia :D

A przy czym świetujesz?. Deszcz pada nie można się nigdzie ruszyć :-?

Wczoraj po świątecznym obiedzie pojechaliśmy do lasu.

Dziś słońce się przez chmury przebija.

Jak nie będzie padać to znowu po obiedzie do lasu pojedziemy.

Lubię las, dobrze że teraz mieszkam koło lasu. Chodzę tam prawie codziennie na spacerki z psem

Wczoraj natrafiliśmy na spore mrowisko.

Normalnie było słychać jak mrówki tupia tymi swoimi odnóżami po ściółce. :o :D

przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie

Tiaaaaa, tylko ten dom jest większy ode mnie... i trochę się boję :oops: ale co tam... kiedy parapetówa u Ciebie ? Już wszystko załatwiłeś ? Kiedy się przeprowadzacie ?

przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie

Tiaaaaa, tylko ten dom jest większy ode mnie... i trochę się boję :oops: ale co tam... kiedy parapetówa u Ciebie ? Już wszystko załatwiłeś ? Kiedy się przeprowadzacie ?

Jeszcze tyle przede mna

za tydzien musze mieszkanie opuscic a dom bede mial do dyspozycji dopiero kolo 12-15 maja a tam jeszcze tyleeeee roboty ale warunki na parapetowe to sa :wink:

Jeszcze tyle przede mna

za tydzien musze mieszkanie opuscic a dom bede mial do dyspozycji dopiero kolo 12-15 maja a tam jeszcze tyleeeee roboty ale warunki na parapetowe to sa :wink:

Czekaj, ale mieszkać się da? No bo w zasadzie wystraczy prąd, kominek, kibel i umywalka - reszta jakoś się zorganizuje :) W razie czego mam kilka śpiworów w domu jakbyś potrzebował :):)