Nefer 17.04.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Na chwilę Was opuszczę - pora coś na tyłek włożyć ... wkońcu dochodzi piąta... cholipa zebym ja wczesniej wiedzial ze ty z golym tylkiem PIESZCZOSZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Na chwilę Was opuszczę - pora coś na tyłek włożyć ... wkońcu dochodzi piąta... cholipa zebym ja wczesniej wiedzial ze ty z golym tylkiem PIESZCZOSZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A Zielonooka Piękność komuś przestawia pewnie ścianki w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 kazdy jakies hobby ma, kazdy ma jakiegos bzika ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Chyba się gdzień przejadę samochodem - trzeci dzień stoi samotny ... chociaż z lany poniedziałek to niezdrowo wychodzić z domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 moj stal tylko 48h ale tylko dlatego ze jezdzilem Aski A dzis rano juz swoim do stolycy zajechalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 moj stal tylko 48h ale tylko dlatego ze jezdzilem Aski A dzis rano juz swoim do stolycy zajechalem No i co tam w Warszawie słychać , bo dawno nie byłam ..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 moj stal tylko 48h ale tylko dlatego ze jezdzilem Aski A dzis rano juz swoim do stolycy zajechalem No i co tam w Warszawie słychać , bo dawno nie byłam ..:) Nudyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Jajcuś, to co Ty strażak, lekarz, elektryk na dyżurze, pracownik izby wytrzeźwień czy wyciągasz z uzależenień ??? Pracować w lany poniedziałek !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Jajcuś, to co Ty strażak, lekarz, elektryk na dyżurze, pracownik izby wytrzeźwień czy wyciągasz z uzależenień ??? Pracować w lany poniedziałek !!!!! Kazdym po trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Jajcuś, to co Ty strażak, lekarz, elektryk na dyżurze, pracownik izby wytrzeźwień czy wyciągasz z uzależenień ??? Pracować w lany poniedziałek !!!!! bo ja pracuje w takie dni zebym mial czas wykonczyc domek a jak go wykoncze to juz bede mogl u Ciebie tyrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Jajcuś, to co Ty strażak, lekarz, elektryk na dyżurze, pracownik izby wytrzeźwień czy wyciągasz z uzależenień ??? Pracować w lany poniedziałek !!!!! bo ja pracuje w takie dni zebym mial czas wykonczyc domek a jak go wykoncze to juz bede mogl u Ciebie tyrac Aaaa nie ma sprawy. Trińka trochę danych klepie teraz, chyba nie polubiła ankiet przez telefon... nie musi na szczęście.. A projekty się jakies sprzedają to robota będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Aaaa nie ma sprawy. Trińka trochę danych klepie teraz, chyba nie polubiła ankiet przez telefon... nie musi na szczęście.. A projekty się jakies sprzedają to robota będzie. A propo co u niej ? nie bylo jej tu chyba z miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Aaaa nie ma sprawy. Trińka trochę danych klepie teraz, chyba nie polubiła ankiet przez telefon... nie musi na szczęście.. A projekty się jakies sprzedają to robota będzie. A propo co u niej ? nie bylo jej tu chyba z miesiac Była u mnie w zeszłym tygodniu - przy okazji dostała wypłate ( a oberwała 30 % premii od Pani Dyrektor :) . Dostałam od niej piękną pisankę ręcznie robioną - zdolna bestia z niej. Zastanawiają się nad budową domu - chyba nie starczy kaski. Ja ją namawiam. Luki pracuje u jej mamy póki co ... Dziecko chyba zdrowsze - antybiotyk za antybiotykiem , ale wychodzi na prostą. Czekają na ten serial, w którym ma zagrać mała. Teraz Trińka pisze artykuł dla mojej firmy o konkursach dla konsumentów - a jest w tym fachowcem :) znowu coś nawygrywała...ona jest niesamowita. Jak zawieszę na naszej stronie to co napisze to dam znać. Zresztą opublikujemy też w Media i Marketing ... To będzie prawdziwa publikacja Trińki - nonono.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Była u mnie w zeszłym tygodniu - przy okazji dostała wypłate ( a oberwała 30 % premii od Pani Dyrektor :) . Dostałam od niej piękną pisankę ręcznie robioną - zdolna bestia z niej. Zastanawiają się nad budową domu - chyba nie starczy kaski. Ja ją namawiam. Luki pracuje u jej mamy póki co ... Dziecko chyba zdrowsze - antybiotyk za antybiotykiem , ale wychodzi na prostą. Czekają na ten serial, w którym ma zagrać mała. Teraz Trińka pisze artykuł dla mojej firmy o konkursach dla konsumentów - a jest w tym fachowcem :) znowu coś nawygrywała...ona jest niesamowita. Jak zawieszę na naszej stronie to co napisze to dam znać. Zresztą opublikujemy też w Media i Marketing ... To będzie prawdziwa publikacja Trińki - nonono.. Nono Ona jest naprawde niesamowita. Dobrze ze Luki ma jakas prace. A przy jej zdolnosciach manualnych kaski na dom mniej potrzeba bo ona samo zrobi cos z niczego Artykul mowisz ? widze ze niezle sie wgryzla w ta wasza firme jeszcze chwila i uslysze rzecznikk prasowy Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nono Ona jest naprawde niesamowita. Dobrze ze Luki ma jakas prace. A przy jej zdolnosciach manualnych kaski na dom mniej potrzeba bo ona samo zrobi cos z niczego Artykul mowisz ? widze ze niezle sie wgryzla w ta wasza firme jeszcze chwila i uslysze rzecznikk prasowy Trini Ona lubi pisać ,a my lubimy publikować I już - cała filozofia - a rzecznik by się przydał. W ogóle ktoś do PR (ale taki wykonanwczy, bo speca mamy co nam załatwia publikacje , ale potrzebny ktos kto siądzie i to w cholerę napisze.) Ja za stara jestem - nie chce mi się.. A poza tym mam co robić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ona lubi pisać ,a my lubimy publikować I już - cała filozofia - a rzecznik by się przydał. W ogóle ktoś do PR (ale taki wykonanwczy, bo speca mamy co nam załatwia publikacje , ale potrzebny ktos kto siądzie i to w cholerę napisze.) Ja za stara jestem - nie chce mi się.. A poza tym mam co robić .. Jaka ty jestes ????? chyba jakis blad w tekscie No w pisaniu to Trini chyba sie czuje jak ryba w wodzie takze tu macie problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts