Nefer 17.04.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ona lubi pisać ,a my lubimy publikować I już - cała filozofia - a rzecznik by się przydał. W ogóle ktoś do PR (ale taki wykonanwczy, bo speca mamy co nam załatwia publikacje , ale potrzebny ktos kto siądzie i to w cholerę napisze.) Ja za stara jestem - nie chce mi się.. A poza tym mam co robić .. Jaka ty jestes ????? chyba jakis blad w tekscie No w pisaniu to Trini chyba sie czuje jak ryba w wodzie takze tu macie problem z glowy A co ma tak siedzieć w domu i nic nie robić - przyda się dziewczyna Ja mam do niej jakąś słabość czy co.... Boshheeeee ile razy w życiu już mnie to zgubiło... ale co tam: zwierzak uczy się na błędach a człowiek ma wolną wolę, nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ona lubi pisać ,a my lubimy publikować I już - cała filozofia - a rzecznik by się przydał. W ogóle ktoś do PR (ale taki wykonanwczy, bo speca mamy co nam załatwia publikacje , ale potrzebny ktos kto siądzie i to w cholerę napisze.) Ja za stara jestem - nie chce mi się.. A poza tym mam co robić .. Jaka ty jestes ????? chyba jakis blad w tekscie No w pisaniu to Trini chyba sie czuje jak ryba w wodzie takze tu macie problem z glowy A co ma tak siedzieć w domu i nic nie robić - przyda się dziewczyna Ja mam do niej jakąś słabość czy co.... Boshheeeee ile razy w życiu już mnie to zgubiło... ale co tam: zwierzak uczy się na błędach a człowiek ma wolną wolę, nie ?? Bo to juz tak jest ze jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda dupe, ale w tym przypadku chyba raczej zle nie wyjdziesz, tylko uwazaj zeby przez te slabosc nie posadzono pani dyrektor o nie rowne traktowanie pracownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Bo to juz tak jest ze jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda dupe, ale w tym przypadku chyba raczej zle nie wyjdziesz, tylko uwazaj zeby przez te slabosc nie posadzono pani dyrektor o nie rowne traktowanie pracownika Luzik - wszyscy robiący w projekcie dostali 30 % premii - tak musi być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Bo to juz tak jest ze jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda dupe, ale w tym przypadku chyba raczej zle nie wyjdziesz, tylko uwazaj zeby przez te slabosc nie posadzono pani dyrektor o nie rowne traktowanie pracownika Luzik - wszyscy robiący w projekcie dostali 30 % premii - tak musi być :) fajne te wasze projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ło matko - dzieci głodne - niezły żart , nie ????? Musze im cś dać jeść biedakom - kłódka na lodówce czy co ??Zaraz sie wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ło matko - dzieci głodne - niezły żart , nie ????? Musze im cś dać jeść biedakom - kłódka na lodówce czy co ?? Zaraz sie wracam. zla nie dobra matka dziecia lodowke zamknela no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A łone, te dzieci, takie leniwe, że im się nawet nie chce zajrzeć do tej lodówki - wszystko trzba pod ryjek podać , no sama wychowałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A łone, te dzieci, takie leniwe, że im się nawet nie chce zajrzeć do tej lodówki - wszystko trzba pod ryjek podać , no sama wychowałam ... przynajmniej nie zapomnisz ze masz dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 nie ma szans - mniejsze mówi cały czas, nawet jak śpi. Dobrze, że ma brata bo by mnie zajechał na śmierć..i dobrze, że są telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 tez mam w domu takiego co mu sie buska nie zamyka w szkole wielokretnie z jego pania mialem rozmowe na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Takie fajne sloneczko wyszlo a ja tu tkkwie caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witam już prawie po świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale jeszcze godzinka z haczykiem i do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witam już prawie po świątecznie Czesc Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witam już prawie po świątecznie Czesc Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ale sobie narobilam z tym RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ale sobie narobilam z tym RW Ano, niedługo będzie tu grupa wsparcia w kwestii uzależnienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ... cyk ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witam już prawie po świątecznie Cze Aguś - i musiałaś przypomnieć , że jutro do roboty ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 to już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts