Aga J.G 17.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cześć, lekko spoźniona, i zdyszana bo rowerkiem pojeździłam , a po zimie kondyncja nie ta Ja już chyba zapomniałam jak sięjeździ Aga, tego się nie zapomina Mam nadzieję tylko brak mi roweru i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 chyba poszli makowiec jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 uprać i podarować np żonie Aha z instrukcją co ma z nimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cześć, lekko spoźniona, i zdyszana bo rowerkiem pojeździłam , a po zimie kondyncja nie ta Ja już chyba zapomniałam jak sięjeździ Aga, tego się nie zapomina Mam nadzieję tylko brak mi roweru i chęci Do pracy mam rowerem jakieś 15 minut. Jest ścieżka rowerowa. Co mnie powstrzymuje????? Moje kochane 130 KM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cześć, lekko spoźniona, i zdyszana bo rowerkiem pojeździłam , a po zimie kondyncja nie ta Ja już chyba zapomniałam jak sięjeździ Aga, tego się nie zapomina Mam nadzieję tylko brak mi roweru i chęci z rowerem nie problem, gorzej z chęciami Namawiam jednak bo to świetny relaks, ćwiczy się też mięśnie nie obciążając stawow. Można odkryc też wiele ciekawych miejsc w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer -uuuchhh w bardzo towarzyskim nastroju zkasowalam ps. polali was dzis? nikt sie nie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Właśnie moje chęci są hmmm nie powiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma to jak dwa kolka, dlatego najblizszym zakupem bedzie motor tylko zeby rozwodu nie bylo bo sie przez to zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma to jak dwa kolka, dlatego najblizszym zakupem bedzie motor tylko zeby rozwodu nie bylo bo sie przez to zanosi Ja przeżyłam konia, o twoja żona może motor przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 17.04.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jeszcze jest czas Swiętujmy. Jutro praca................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer -uuuchhh w bardzo towarzyskim nastroju zkasowalam ps. polali was dzis? nikt sie nie chwali Pierwszy raz mąż mnie nie polał nie kocha mnie czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma to jak dwa kolka, dlatego najblizszym zakupem bedzie motor tylko zeby rozwodu nie bylo bo sie przez to zanosi Mój tez miał taki pomysł, ale po moim trupie. Ja jeździłam , a on nie o nie bardzo chyba sobie zdaję sprawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma to jak dwa kolka, dlatego najblizszym zakupem bedzie motor tylko zeby rozwodu nie bylo bo sie przez to zanosi Ja przeżyłam konia, o twoja żona może motor przeżyję no wlasnie ciezko bedzie bo placze ze ja glupi i zostanie bezrobotna sama z dziecmi i kto kredyt splaci w koncu kredyt to najwiekszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma to jak dwa kolka, dlatego najblizszym zakupem bedzie motor tylko zeby rozwodu nie bylo bo sie przez to zanosi Mój tez miał taki pomysł, ale po moim trupie. Ja jeździłam , a on nie o nie bardzo chyba sobie zdaję sprawę :) sama jezdzila a chlopu nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma to jak dwa kolka, dlatego najblizszym zakupem bedzie motor tylko zeby rozwodu nie bylo bo sie przez to zanosi Ja przeżyłam konia, o twoja żona może motor przeżyję no wlasnie ciezko bedzie bo placze ze ja glupi i zostanie bezrobotna sama z dziecmi i kto kredyt splaci w koncu kredyt to najwiekszy problem ubezpiecz się dobrze i będzie po płaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ubezpiecz się dobrze i będzie po płaczu tak jej wlasnie tlumacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma to jak dwa kolka, dlatego najblizszym zakupem bedzie motor tylko zeby rozwodu nie bylo bo sie przez to zanosi Mój tez miał taki pomysł, ale po moim trupie. Ja jeździłam , a on nie o nie bardzo chyba sobie zdaję sprawę :) sama jezdzila a chlopu nie daje I wiem jak boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 nie kocha mnie czy co? WYDOROŚLAŁ ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 I wiem jak boli Ale on nie wie A Ciebie nie korci wsiasc jeszcze czasami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale jak chłop ma pasję, to lepiej jej nie zabraniać bo będzie nieszczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts