zielonooka 17.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Verunia - moze liczyl ze Ty go wiaderkiem od stop do głów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Verunia - moze liczyl ze Ty go wiaderkiem od stop do głów? dobra, za rok ma to załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale jak chłop ma pasję, to lepiej jej nie zabraniać bo będzie nieszczęśliwy ooooo wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Widzisz Jajcek motor to dobry pomysł Mi się marzy crosówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Verunia - tylko w ogrodku - coby chałupki nie podtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 I wiem jak boli Ale on nie wie A Ciebie nie korci wsiasc jeszcze czasami ? Jaksobie pomyślę, jaka byłam głupia to mnie się słabo robi. To nie jest zabawa na poskie drogi i na pewno nie na Warszawę. Nademną Pan Bóg czuwał, ale nad kilkoma znajomymi niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Widzisz Jajcek motor to dobry pomysł Mi się marzy crosówka no w twoich okolicach to extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale jak chłop ma pasję, to lepiej jej nie zabraniać bo będzie nieszczęśliwy ooooo wlasnie A nie wystarczy: siłownia judo trenerowanie zbieranie noży i bagnetów zbieranie monet mało ??? A jeśli chodzi o motor - NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 I wiem jak boli Ale on nie wie A Ciebie nie korci wsiasc jeszcze czasami ? Jaksobie pomyślę, jaka byłam głupia to mnie się słabo robi. To nie jest zabawa na poskie drogi i na pewno nie na Warszawę. Nademną Pan Bóg czuwał, ale nad kilkoma znajomymi niekoniecznie... w samochodzie tez mozna zginac zwlaszcza na polskich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale jak chłop ma pasję, to lepiej jej nie zabraniać bo będzie nieszczęśliwy ooooo wlasnie A nie wystarczy: siłownia judo trenerowanie zbieranie noży i bagnetów zbieranie monet mało ??? A jeśli chodzi o motor - NIE nio ta chlop ma monety zbierac a ty bedziesz probowala ogarnac 130 konikow na ulicach Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 na siłowni też wypadki się zdarzają, trzeba po prostu wszędzie kierować się rozumem, a ryzyko zawsze trochę pociąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 na siłowni też wypadki się zdarzają, trzeba po prostu wszędzie kierować się rozumem, a ryzyko zawsze trochę pociąga masz racje zbierajac noze i bagnety tez o wypadek nie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 I wiem jak boli Ale on nie wie A Ciebie nie korci wsiasc jeszcze czasami ? Jaksobie pomyślę, jaka byłam głupia to mnie się słabo robi. To nie jest zabawa na poskie drogi i na pewno nie na Warszawę. Nademną Pan Bóg czuwał, ale nad kilkoma znajomymi niekoniecznie... w samochodzie tez mozna zginac zwlaszcza na polskich drogach Jajcuś, chopie, ale w samochodzie masz minimalne szanse, że przeżyjesz. Na motorze - przy tych samych prędkościach a motoy jeżdżą szybciej - nie masz żadnych szans. I to nie trzeba wypadku. Wystarczy dziura w jezdni, której w samochodzie albo nie poczujesz albo wymienisz kawałek podwozia. Na motorze to będzie ostatnia twoja dziura w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 na siłowni też wypadki się zdarzają, trzeba po prostu wszędzie kierować się rozumem, a ryzyko zawsze trochę pociąga masz racje zbierajac noze i bagnety tez o wypadek nie trudno no i chwacit sportów ekstremalnych :) bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jajcuś, chopie, ale w samochodzie masz minimalne szanse, że przeżyjesz. Na motorze - przy tych samych prędkościach a motoy jeżdżą szybciej - nie masz żadnych szans. I to nie trzeba wypadku. Wystarczy dziura w jezdni, której w samochodzie albo nie poczujesz albo wymienisz kawałek podwozia. Na motorze to będzie ostatnia twoja dziura w drodze Jest ryzyko jest zabawa Fakt w samochodzie troche latwiej przezyc w zeszlym roku mialem dwa razy bliskie spotkanie z Tirem i zyje i mooj samochodzik tez to przezyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale jak chłop ma pasję, to lepiej jej nie zabraniać bo będzie nieszczęśliwy ooooo wlasnie A nie wystarczy: siłownia judo trenerowanie zbieranie noży i bagnetów zbieranie monet mało ??? A jeśli chodzi o motor - NIE nio ta chlop ma monety zbierac a ty bedziesz probowala ogarnac 130 konikow na ulicach Warszawy On ogarnia ponad 200 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jajcuś, chopie, ale w samochodzie masz minimalne szanse, że przeżyjesz. Na motorze - przy tych samych prędkościach a motoy jeżdżą szybciej - nie masz żadnych szans. I to nie trzeba wypadku. Wystarczy dziura w jezdni, której w samochodzie albo nie poczujesz albo wymienisz kawałek podwozia. Na motorze to będzie ostatnia twoja dziura w drodze Jest ryzyko jest zabawa Fakt w samochodzie troche latwiej przezyc w zeszlym roku mialem dwa razy bliskie spotkanie z Tirem i zyje i mooj samochodzik tez to przezyl ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 On ogarnia ponad 200 :) Bo to chlop a na motorku mialby kolo stowki raptem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Gatki czajniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts