SławekD-żonka 19.04.2006 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć wszystkim czajnikom! Dziś się cieszę. Zamontowali mi w końcu internet w domku! Mogę pisać i póbować czajnikować Verunia Głowa do góry! Dobrze będzie! Cześć Aniu Jeszcze pamiętam jak po spodnie jechałaś a teraz Paweł już taki duży http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/Na_spacerek.thumb.jpg i jaki słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.04.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam środowo Czesc Kasienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.04.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Kasia wraca do formy i jak zwykle pierwsza sie melduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Kasia wraca do formy i jak zwykle pierwsza sie melduje Cześć Jacek Zaczynam o 6:30 ale w maju znowu na 8 i do 16 -jak ja tego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 to ja witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.04.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam! Kasiu Duży, duży, od samego startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Aniu A masz jeszcze jakieś fotki juniora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Kasiu Kliknij w domek na spodzie mojego postu, a potem w zdjęcie Pawła a rozwinie Ci się całą galeryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ale słodziak a jaki silny! a tą pieluchę flanelową ma profilaktycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Pieluchę kazali. Ale w sumie profilaktycznie, wady żadnej nie ma na szczęście. Za dwa tygodnie druga wizyta kontrolna i może wtedy już pozwolą bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ufff, bardzo się cieszę, że to tylko tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witajcie Dziewczyny Aniu-natychmiast wyściskaj Pawełka oglądałam Jego galerię -cudny taki słodziutki maluszek -zjadłabym natychmiast Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił Aniu -jeszcze kilka lat przed Tobą,zanim dojdziesz do takich wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.04.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witajcie Dziewczyny Aniu-natychmiast wyściskaj Pawełka oglądałam Jego galerię -cudny taki słodziutki maluszek -zjadłabym natychmiast Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił Aniu -jeszcze kilka lat przed Tobą,zanim dojdziesz do takich wniosków Ja też bym już go czasami zjadłą. To mówisz, że mam się nie wahać i to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Jak się ma takiego typaw domu to nawet napić nie ma się z kim Aga, mówisz o swoim???? Dokładnie Chociaż powoli się wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witajcie Dziewczyny Aniu-natychmiast wyściskaj Pawełka oglądałam Jego galerię -cudny taki słodziutki maluszek -zjadłabym natychmiast Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił Aniu -jeszcze kilka lat przed Tobą,zanim dojdziesz do takich wniosków Ja też bym już go czasami zjadłą. To mówisz, że mam się nie wahać i to zrobić? Zrób zrób potem będzie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 To mówisz, że mam się nie wahać i to zrobić? jak zjesz .....to pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 To mówisz, że mam się nie wahać i to zrobić? jak zjesz .....to pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts