monka 19.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć rekordowicze witaj Aniu, fajnie że wróciłaś a z Pawełka to już kawał chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka hej Kasiu jak zdrówko, naprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka hej Kasiu jak zdrówko, naprawione? Dziękuję, zdrówko naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Skąd ja to znam tu się nie ma co śmiać dość już miłam tych fochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Skąd ja to znam Widzę, że wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka hej Kasiu jak zdrówko, naprawione? Dziękuję, zdrówko naprawione no to całe szczęście kurde, kurde dzisiaj ja mam problem jakiego koloru rolety i bramę garażową wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Monka ja mam wochy razy dwa A czasi jeszcze jakaś głupiamyśl chodzi po głowie żeby mieć razy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Skąd ja to znam Widzę, że wszystko przed nami nie smutaj Kasiu może ci się inny egzemplarz trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka hej Kasiu jak zdrówko, naprawione? Dziękuję, zdrówko naprawione no to całe szczęście kurde, kurde dzisiaj ja mam problem jakiego koloru rolety i bramę garażową wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Monka ja mam wochy razy dwa A czasi jeszcze jakaś głupiamyśl chodzi po głowie żeby mieć razy 3 podziwiam ja myślę o drugim moje dziewcze czasem tak słodko prosi ale jak pomyślę że te fochy będą razy 2 to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Skąd ja to znam Widzę, że wszystko przed nami nie smutaj Kasiu może ci się inny egzemplarz trafił Zależy czy wda się w mamę czy w tatę, jak w tatę, to juz się boję choc koniec końców wyszedł na prostą i dobry z niego człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zmykam bo moje hektray trzeba posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Monka ja mam wochy razy dwa A czasi jeszcze jakaś głupiamyśl chodzi po głowie żeby mieć razy 3 podziwiam ja myślę o drugim moje dziewcze czasem tak słodko prosi ale jak pomyślę że te fochy będą razy 2 to Ja też podziwiam A u nas 2. ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka hej Kasiu jak zdrówko, naprawione? Dziękuję, zdrówko naprawione no to całe szczęście kurde, kurde dzisiaj ja mam problem jakiego koloru rolety i bramę garażową wybrać Kasiu ty śmiejesz a ja prawie włosy z głowy rwę i z czaszki jakoś dziwnie paruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Monka ja mam wochy razy dwa A czasi jeszcze jakaś głupiamyśl chodzi po głowie żeby mieć razy 3 podziwiam ja myślę o drugim moje dziewcze czasem tak słodko prosi ale jak pomyślę że te fochy będą razy 2 to Monka mąż skutecznie wybija mi to z głowy, chyba pozostaniemy w tym składzie A jam mieszane uczucia Zwykle nie mam problemów z podejmowaniem decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka hej Kasiu jak zdrówko, naprawione? Dziękuję, zdrówko naprawione no to całe szczęście kurde, kurde dzisiaj ja mam problem jakiego koloru rolety i bramę garażową wybrać Kasiu ty śmiejesz a ja prawie włosy z głowy rwę i z czaszki jakoś dziwnie paruje Śmieję się, bo teraz widzę, że to cudowne uczucie mieć już tą decyzję za sobą My teraz rozpracowujemy kolor klinkieru na płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts