inż. Mamoń 19.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Też bym chciała magnolię, ale boję się że pies mi zeżre... Mój pies gustuje w kwiatach doniczkowych, zaatakował dziś jukę A my mamy królika. On nie atakuje drzew i krzaków a wypuszczasz go czasem z klatki? Oczywiście - biega wtedy po pokoju córki a zostawia takie ciemnobrązowe kuleczki za sobą? Oczywiście, ale nie kuleczki tylko takie bardziej wydłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Też bym chciała magnolię, ale boję się że pies mi zeżre... Mój pies gustuje w kwiatach doniczkowych, zaatakował dziś jukę A my mamy królika. On nie atakuje drzew i krzaków a wypuszczasz go czasem z klatki? Oczywiście - biega wtedy po pokoju córki a zostawia takie ciemnobrązowe kuleczki za sobą? i tak powstaje kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 moja Dora chodzi i wącha kwiatki w życiu mi nic nie zniszczyła w ogrodzie kurczę .....ja mam chyba dobrze wychowaną suczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 http://www.sfischer.szczecin.pl/images/32ecd67aee2939afb1aec1296a7816b5.jpgto jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja pojechałam do sklepu ogrodniczego - gapiłam się, gapiłam i w końcu nic nie kupiłam. verunia tutaj jest duzo drzew i krzewów http://www.sfischer.szczecin.pl/?page=catalogue moze coś ci wpadnie w oko mi sie np migdałowiec podoba wiem że kwitnie zaraz na początku wiosny ma takie ładne różowe kwiatki Witam! i na wstępie się pochwalę, że my mamy taką kompozycję (na razie w planach, bo w realu to drzewka rosną w miejscu innym niż docelowe ) z brzóz + śliw czerwonolistnych (drzewko szczepione na pniu i krzew) + migdałowce właśnie. Z niecierpliwością czekamy kiedy te ostatnie zakwitną. Są piękne, POLECAM!!! Nawet się zastanawiam, czy nie zrobię alejki z migdałowców + jakieś inne drzewka lub krzewy na przemian! Myślałam o migdałowcu, chyba go wezmę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 monka -nie wiem ile kosztuje tam gdzie dzis byłam nie było -niestety więc kompletnie się nie orientuję moi sąsiedzi mają dwie przed drzwiami -SUPER EFEKT Ale trzeba formować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja pojechałam do sklepu ogrodniczego - gapiłam się, gapiłam i w końcu nic nie kupiłam. verunia tutaj jest duzo drzew i krzewów http://www.sfischer.szczecin.pl/?page=catalogue moze coś ci wpadnie w oko mi sie np migdałowiec podoba wiem że kwitnie zaraz na początku wiosny ma takie ładne różowe kwiatki Witam! i na wstępie się pochwalę, że my mamy taką kompozycję (na razie w planach, bo w realu to drzewka rosną w miejscu innym niż docelowe ) z brzóz + śliw czerwonolistnych (drzewko szczepione na pniu i krzew) + migdałowce właśnie. Z niecierpliwością czekamy kiedy te ostatnie zakwitną. Są piękne, POLECAM!!! Nawet się zastanawiam, czy nie zrobię alejki z migdałowców + jakieś inne drzewka lub krzewy na przemian! cześć ciekawa kompozycja migdałowiec to takie pierwsze drzewko które ślicznie kwitnie po długiej znienawidzonej zimie, też myślę o takim szczepionym na pniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Tylko, że z migdałowcem jest tak, że krótko kwitnie, a jak przekwitnie, to już nie jest taki efekciarski dlatego dobrze jest go w coś wkomponować. Polecam zwłaszcza te szczepione na pniu i do wys. 150-170 cm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 monka -nie wiem ile kosztuje tam gdzie dzis byłam nie było -niestety więc kompletnie się nie orientuję moi sąsiedzi mają dwie przed drzwiami -SUPER EFEKT Ale trzeba formować Bardzo podobne do moich robinii - mało wymagająca i piękna tylko niestety dość poźno ma liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Polecam Budleję Dawida lub inaczej motyli kwiat -przyciąga motyle i długo kwitnie http://www.sfischer.szczecin.pl/?page=plant&pid=70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Tylko, że z migdałowcem jest tak, że krótko kwitnie, a jak przekwitnie, to już nie jest taki efekciarski dlatego dobrze jest go w coś wkomponować. Polecam zwłaszcza te szczepione na pniu i do wys. 150-170 cm! No właśnie a coś takiego co ładnie kwitnie a poźniej tyż ładnie wygląda i nie jest to era? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 monka -nie wiem ile kosztuje tam gdzie dzis byłam nie było -niestety więc kompletnie się nie orientuję moi sąsiedzi mają dwie przed drzwiami -SUPER EFEKT Ale trzeba formować Bardzo podobne do moich robinii - mało wymagająca i piękna tylko niestety dość poźno ma liście rzeczywiście robinia też jest fajna verunia a ta twoja kwitnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Tylko, że z migdałowcem jest tak, że krótko kwitnie, a jak przekwitnie, to już nie jest taki efekciarski dlatego dobrze jest go w coś wkomponować. Polecam zwłaszcza te szczepione na pniu i do wys. 150-170 cm! No właśnie a coś takiego co ładnie kwitnie a poźniej tyż ładnie wygląda i nie jest to era? To chyba tylko magnolia, ale ja tam się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 też wam net tak muli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Tylko, że z migdałowcem jest tak, że krótko kwitnie, a jak przekwitnie, to już nie jest taki efekciarski dlatego dobrze jest go w coś wkomponować. Polecam zwłaszcza te szczepione na pniu i do wys. 150-170 cm! No właśnie a coś takiego co ładnie kwitnie a poźniej tyż ładnie wygląda i nie jest to era? A, i jeszcze ja cały czas kwitnę, a ostatnio to nawet ładnie wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Gryfpc, to ja cię posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Gryfpc, to ja cię posadzę Ale nie dzisiaj, bo teraz już leżę! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 gratki dla czajnikum Verunium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 gratki verunia to ja się już odmeldowuję, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts