Gość 22.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym to muszą palić jakieś świństwo bo u mnie się nie dymiło Pala korę po rąbaniu zapasu drewna, zgrabione resztk i śmieci z trawnika. Dymi że hej. a podobno w mieście jest zakaz palenia ognisk, tylko kto to egzekwuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... w krzaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym to muszą palić jakieś świństwo bo u mnie się nie dymiło Pala korę po rąbaniu zapasu drewna, zgrabione resztk i śmieci z trawnika. Dymi że hej. a podobno w mieście jest zakaz palenia ognisk, tylko kto to egzekwuje? Wredni sąsiedzi dzwonią po straż miejską .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... Rozpalić w grilu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... tylko nie ustrzel przypadkiem stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym to muszą palić jakieś świństwo bo u mnie się nie dymiło Pala korę po rąbaniu zapasu drewna, zgrabione resztk i śmieci z trawnika. Dymi że hej. a podobno w mieście jest zakaz palenia ognisk, tylko kto to egzekwuje? Wredni sąsiedzi dzwonią po straż miejską .. Wredna nie jestem , jakość ścierpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... tylko nie ustrzel przypadkiem stronki Nie ma przebacz - nie podaruje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... rozczłonkowałeś się że musisz sie zbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Żaba, Ty czasem metryki nie pomyliłaś? Widzialem Twoje ostatnie zdjęcie w dzienniku. Dwadzieścia to bym Ci dał ale nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym to muszą palić jakieś świństwo bo u mnie się nie dymiło Pala korę po rąbaniu zapasu drewna, zgrabione resztk i śmieci z trawnika. Dymi że hej. a podobno w mieście jest zakaz palenia ognisk, tylko kto to egzekwuje? Wredni sąsiedzi dzwonią po straż miejską .. Wredna nie jestem , jakość ścierpie Ja też ścierpiam ...lepsze to niż italo disco piętro wyżej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 GRatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 gaciory Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... tylko nie ustrzel przypadkiem stronki Nie ma przebacz - nie podaruje .. a może Jajcek wejdzie mu w paradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Juz???? Ale mam reflex, nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... tylko nie ustrzel przypadkiem stronki Nie ma przebacz - nie podaruje .. a może Jajcek wejdzie mu w paradę czuję się niedoceniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Gaciątka Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A co tak się smucisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts