tola 25.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mój ligustr miał liści nie gubić, a zgubił..... I w zimie wyglądał paskudnie... U mnie będą tuje, może wolniej rosną, ale za to w zimie są też ozdobą. Żabko jesli żywopłot jest ładnie uformowany, to nawet bez liści nie musi wyglądać paskudnie. Tworzy wtedy ładną, zadbaną bryłę, przysypaną śniegiem. Drzewa też są bez liści i mają w tych swoich nagich konarach jakiś urok. Wszystko jest kwestią interpretacji i upodobań, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoniu...metr bez przycinania, ale jeśli posadzisz i przez całe lato urośnie, to wiosną należy mocno przyciąć, by się ładnie zagęścił i wtedy już metra nie będzie, tak? U nas w Polsce pn.-wsch. na zimę gubi liście niestety, w łagodniejszych strefach klimatycznych liście zostają. Jak z przebarwianiem, nie wiem. Pamiętaj, że jeśli posadzisz rośliny niezwykle szybko rosnące, to będziesz musiał taki żywopłot później ciąć kilka razy w roku, by zachowac jakiś kształt niezbyt szpetny. Jesteś gotowy na taką harówę???? To znaczy, że trzeba się w stosowne narzędzie zaopatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Joanno - gratulki z wyprzedzenia Prezesa. Teraz do boju - czas na kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pouciekali wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja dziś tylko na chwilę,bo już zasypiam na siedząco... Czyżby Joasia już zasnęła? Nic nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 A co sądzisz o moich szalonych wizjach z pnączami. Może one mogą się piąć jak tylko chcą i potem zwisać na ziemię znowu w zupełnym bezładzie. Fajnie jakby to niezbyt grube było przy okazji... zgadzam się z tym, że są szalone Myślę, że w tym wypadku rację miałaby Żaba, mówiąc że zimą wyglądałoby to niezbyt ładnie. Zależy to w duzej mierze od rodzaju stelaża, jesli sam w sobie będzie ładny...to może.... Możesz zrobić drwniane kratki i posadzić najzwyklejsze ciemne winogrona. Zasłonią Cię błyskawicznie gestą ścianą zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Joanno - gratulki z wyprzedzenia Prezesa. Teraz do boju - czas na kze dowcipniś z Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pouciekali wszyscy? Ja kombinuję żeby przypadkiem stronki nie ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pouciekali wszyscy? jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pouciekali wszyscy? Ja kombinuję żeby przypadkiem stronki nie ustrzelić a dlaczego??? masz "stronkowstręt"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja dziś tylko na chwilę,bo już zasypiam na siedząco... Czyżby Joasia już zasnęła? Nic nie pisze. piję piwo i jest trochę zimne, ale mnie obudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 a Ty Tolu masz jakies warzywka w ogrodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Gratulacje Marcin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja dziś tylko na chwilę,bo już zasypiam na siedząco... Czyżby Joasia już zasnęła? Nic nie pisze. piję piwo i jest trochę zimne, ale mnie obudziło dobre piwko nie jest zle jak mawia moj malz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja carlsberga lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pouciekali wszyscy? Ja kombinuję żeby przypadkiem stronki nie ustrzelić a dlaczego??? masz "stronkowstręt"?? Siedzę sobie koło Toli i tak mi wygodnie, że się nigdzie ruszać nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 25.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 dolaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 A co tu taki ruch jak w rodzinnym grobie ? Bo tu wszyscy tesknia za tymi co wyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 a Ty Tolu masz jakies warzywka w ogrodku? na swojej działce rekreacyjnej mam dwa mini zagonki, na których wiosną jest szczypior, sałata i rzodkiewka, zielona pietruszka, póżniej ogórki, ale malutko tego jest. Nie lubię pielenia...brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts