Majka 27.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 no to ma miesiąc czasu an wybrnięcie z zagrożenia spokojnie .. jesli tylko jedne zagrożenie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka co to za uczeń co nigdy pały nie dostał sugerowana ocena na koniec roku zamorduję, zostanie mi sie jedno dziecko a... w takim razie musi się "wyciągnać", jeszcze jest troche czasu. profilaktycznie przez pupsko możesz trzepnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję podstawówki IV klasa? no to sie musi zmobilizowac a ile osób ma z polskiego zagrozenia? bo czasem bywa tak że nauczycie l postwia tych zagrożeń od groma a potem i tak wszytskich wyciaga za uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję Miej zrzumienie dla dziecka, kiedy ma popełniac blędy i uczyć sie Kto potem będzi epamiętal o tej pale Ale pała to ocena 1 czy 2 Bo z 2 chyba sie przechodzi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Gratki Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję a tak z głupia frnat czemu ? moze to z czegos wynika ? może nie rozumie poleceń może ma problemy spróbuj najpierw na spkojnie pogadac i ustalic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 No cześć ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Pała to pała czyli "1". jak przed wojną II światową. Jak ja chodziłem do szkoły to pałą była "2" , ciekawe dlaczego bo przecież zupełnie do pałki nie podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 zaległości pobieznie nadrobiłam Gratulki KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 No cześć ludziska No cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? A ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? Coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję a tak z głupia frnat czemu ? moze to z czegos wynika ? może nie rozumie poleceń może ma problemy spróbuj najpierw na spkojnie pogadac i ustalic.. nie wiem, ani prośbą ani groźbą. To inteligentny chlopak z wieloma zainteresowaniami. Z innych przedmiotów tez lekcji nie robił /nie zapisywał/ a potem mówił, że nic nie zadano. Ale z tamtych juz poprawił. Ogolnie oceny ma Ok. On to robi celowo. I to mnie martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? A ty Ja? Rower, grill, ogrodek, basen, mąż w domu i jeszcze się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Pała to pała czyli "1". jak przed wojną II światową. Jak ja chodziłem do szkoły to pałą była "2" , ciekawe dlaczego bo przecież zupełnie do pałki nie podobna on ma 2. Dla mnie to pała. W tej szkole nie ma takich ocen Jest wysoki poziom, nauczyciele bardzo sie starają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję a tak z głupia frnat czemu ? moze to z czegos wynika ? może nie rozumie poleceń może ma problemy spróbuj najpierw na spkojnie pogadac i ustalic.. nie wiem, ani prośbą ani groźbą. To inteligentny chlopak z wieloma zainteresowaniami. Z innych przedmiotów tez lekcji nie robił /nie zapisywał/ a potem mówił, że nic nie zadano. Ale z tamtych juz poprawił. Ogolnie oceny ma Ok. On to robi celowo. I to mnie martwi. Moze ta nauczycielka mu nie leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję a tak z głupia frnat czemu ? moze to z czegos wynika ? może nie rozumie poleceń może ma problemy spróbuj najpierw na spkojnie pogadac i ustalic.. nie wiem, ani prośbą ani groźbą. To inteligentny chlopak z wieloma zainteresowaniami. Z innych przedmiotów tez lekcji nie robił /nie zapisywał/ a potem mówił, że nic nie zadano. Ale z tamtych juz poprawił. Ogolnie oceny ma Ok. On to robi celowo. I to mnie martwi. Jak to celowo, w jakim celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts