Majka 27.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Mój W zasadzie uczy sie dobrze, anglik i rosyjski trochę gorzej ale musze go pilnować bo jak odpuszczam to i on odpuszcza Nie naciskam go na oceny zbyt, ja raczej walcze z zachowaniem Ale juz mjest zancznie lepiej ma rosyjski? U nas niemiecki wchodzi od V klasy. Nam wystarczą 5 i 4ki, 6 nie wymagamy. A ten skubaniec z muzyki ma 3 bo ................... nie odrobił ani razu zadania domowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. żeby śpiewać /wystepują na koncertach, w operach, dostają gażę/ zgodę wydaje poradnia, szkoła PIP, Bhp a na końcu rodzice. On to lubi, chce wystepować, jest artystą i ma wśród kumpli znanych śpiewaków. Do tego zbiera kasę i to mu imponuje I chce żeby to był jego zawód mam nadzieję, że nie gdzieś popełnilismy błąd, córka nas zmyliła, ona świetnie się sama uczyła i uczy. ZDieci nasze są zupełnie różne, ja też widże ogromną róznicę mimo że córka ma 3 lata CZy to koniecznie błąd , nie kazdy musi być orłem A dlaczego nie jesli on to lubi i daje mu to radośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Majka ale to epirwszy rok z ocenami normalnymi? więc ja bym troszke wyluzowała .. to naprawde duży przeskok z klas 1-3 do IV nie wiem, czy mogę. Potem bedzie miał żal, że nie mógł dalej występować Jestem między młotem i kowadłem. No i nie chcę aby blockers mi wyrósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Mój W zasadzie uczy sie dobrze, anglik i rosyjski trochę gorzej ale musze go pilnować bo jak odpuszczam to i on odpuszcza Nie naciskam go na oceny zbyt, ja raczej walcze z zachowaniem Ale juz mjest zancznie lepiej ma rosyjski? U nas niemiecki wchodzi od V klasy. Nam wystarczą 5 i 4ki, 6 nie wymagamy. A ten skubaniec z muzyki ma 3 bo ................... nie odrobił ani razu zadania domowego. czy nie wymagasz byt wiele od niego, czy nie porównujesz go z córką Moze sie buntuje wewnętrznie przed tym, ile córka ma lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. żeby śpiewać /wystepują na koncertach, w operach, dostają gażę/ zgodę wydaje poradnia, szkoła PIP, Bhp a na końcu rodzice. On to lubi, chce wystepować, jest artystą i ma wśród kumpli znanych śpiewaków. Do tego zbiera kasę i to mu imponuje I chce żeby to był jego zawód mam nadzieję, że nie gdzieś popełnilismy błąd, córka nas zmyliła, ona świetnie się sama uczyła i uczy. ZDieci nasze są zupełnie różne, ja też widże ogromną róznicę mimo że córka ma 3 lata CZy to koniecznie błąd , nie kazdy musi być orłem A dlaczego nie jesli on to lubi i daje mu to radośc nie wiem, próbujemy zainteresować go różnymi rzeczami. Sama mam wiele zainteresowań i wiem, że różne rzeczy się w zyciu przydają. Nie chcę tylko, aby wykształcił w sobie chęć pasozytnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A co on na tą sytuacje mówi Powiedziął dlaczego tak jest, czemu nie powiedzial wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Mój W zasadzie uczy sie dobrze, anglik i rosyjski trochę gorzej ale musze go pilnować bo jak odpuszczam to i on odpuszcza Nie naciskam go na oceny zbyt, ja raczej walcze z zachowaniem Ale juz mjest zancznie lepiej ma rosyjski? U nas niemiecki wchodzi od V klasy. Nam wystarczą 5 i 4ki, 6 nie wymagamy. A ten skubaniec z muzyki ma 3 bo ................... nie odrobił ani razu zadania domowego. czy nie wymagasz byt wiele od niego, czy nie porównujesz go z córką Moze sie buntuje wewnętrznie przed tym, ile córka ma lat 14ście. Buntuje się, ja też sie buntowałam, a kto sie nie buntował przeciwko starszemu rodzeństwu i porównaniu do niego. Ale ja miałam honor, i rodzice byli wzywani tylko na dywanik z powodu mojego zachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A co on na tą sytuacje mówi Powiedziął dlaczego tak jest, czemu nie powiedzial wam nic nie mówi, albo znajduje jakies glupie wymówki typu, pani niewyraźnie napisała, za szybko zmazała z tablicy, nie usłyszał, nie zauważył itp. Siedzi w I ławce, wzrok sprawdzilismy Już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam wszystkich na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 o dziś są dzieci na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 CZyli nie odbiega zbytnio od ciebie, a co to za róznica zachowanie czy nauka, bunt i koniec, wiesz czasam to wolałabym zeby mój gorzej sie uczył ale spokojniejszy był, nie ma dobrze i łatwo, zawsze jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 o dziś są dzieci na tapecie niezłe wejście wiatj Joanno, streszczenie na szczęście możesz odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 o dziś są dzieci na tapecie Hej, i gratki i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wiatj Joanno, streszczenie na szczęście możesz odpuścić czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wiatj Joanno, streszczenie na szczęście możesz odpuścić czemu zakończyła i otworzyła. A najpoważniejszym powodem jest to, że moj gagatek przeniósłby sie na kolejna strone RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wiatj Joanno, streszczenie na szczęście możesz odpuścić czemu zakończyła i otworzyła. A najpoważniejszym powodem jest to, że moj gagatek przeniósłby sie na kolejna strone RW Nie znałam tego punktu regulaminu Zaraz tam gagatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 StreszczenieRozpoczęła Sylwia,zakończyłam ja. Było o dzieciach, a najwięcej o jednym i znowu wraca pytanie, które zadaje sobie prawie każdy rodzić:na ile mam gnębić to moje dziecko(ja też nie jestem od tego wolna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 jest taki punkcik dzięki za wysłuchanie i pogadanie. Trochę mi przeszlo, jednak zostane przy dwójce dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 1952. Jajcek - 1833. SławekD-żonka - 1624. kze - 1305. Joanna i Janusz - 1226. Whisper - 1197. Kasztanka - 898. maksiu - 799. fizyk, Majka - 7311. verunia - 6012. Teska - 5813. Sonika - 5114. Olkalybowa - 4915. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2124. Trini - 2025. Funia, Witos - 1727. Nefer, marcel2000 - 1528. Agniesia - 1429. joola - 1331. Jane, Tola, andre59 - 1034. Wojty, kasia64 - 935.Karolka,Sylvia1 -737. Januszz, kolia, Ew-ka, tabaluga1, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 jest taki punkcik dzięki za wysłuchanie i pogadanie. Trochę mi przeszlo, jednak zostane przy dwójce dzieci ale może trzecie byłoby zupełnie bezkonfliktowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts