SławekD-żonka 28.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Elo ekipa Jaką macie pogodę - u nas deszcz padał i jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzień dobry wszystkim Wygląda na to że pogoda rozwaliła cały mój misterny plan ogrodowy na długi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam. Oj Kze - to znaczy, że u Ciebie w domku ciepło, wilgotno i cicho :) A skąd takie wnioski? Nie zakumałem... Jest takie powiedzenie : "Tu mi dobrze: ciepło, cicho i wilgotno - tu się będę rozmnażać:)" No nie znałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.04.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 U mnie swieci słońce i jest ciepło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka Na semestr, czy po prostu z odpowiedzi lub wypracowania? Nauczycielki sa od tego by stawiać oceny, a uczniowie od tego by zaliczać przedmioty. Zawsze z tego założenia wychodziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka co to za uczeń co nigdy pały nie dostał sugerowana ocena na koniec roku zamorduję, zostanie mi sie jedno dziecko Trzeba posłać na korki. Proponuję by nauczycielka wskazała dobrego korepetytora... Niezawodan metoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję A ocena na koniec ma odzwierciedlać wiedzę ucznia, czy to że ma sklerozę i nie odrabia prac domowych? A co ma jeszcze oprócz tych jedynek za brak pracy domowej? Chyba jakieś klasówki wypracownia zaliczył na pozytywna ocenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 zaległości pobieznie nadrobiłam Gratulki KZE Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.04.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Eeee, tam, zaraz korki. W końcu ocena "dwa" jest nadal oceną zaliczającą. A po drugie, ze słów Majki wynika że jest to jedyna tego typu ocena, więc nie ma jeszcze powodu by drzeć szaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję a tak z głupia frnat czemu ? moze to z czegos wynika ? może nie rozumie poleceń może ma problemy spróbuj najpierw na spkojnie pogadac i ustalic.. nie wiem, ani prośbą ani groźbą. To inteligentny chlopak z wieloma zainteresowaniami. Z innych przedmiotów tez lekcji nie robił /nie zapisywał/ a potem mówił, że nic nie zadano. Ale z tamtych juz poprawił. Ogolnie oceny ma Ok. On to robi celowo. I to mnie martwi. Po prostu zdolny, ale leń... To samo o mnie mówili. Tak źle nie skończyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Hej stój zawracaj Pewnie że zawracaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.04.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 kze Michał ma dopa z tego polskiego co dla rodzicielki jest równoznaczne z negatywna ndst.. (MAjka skrótowo napisałam nie obraź sie) Zabcia u mnie tez ciepło i słonecznie ale po południu ma padac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. żeby śpiewać /wystepują na koncertach, w operach, dostają gażę/ zgodę wydaje poradnia, szkoła PIP, Bhp a na końcu rodzice. On to lubi, chce wystepować, jest artystą i ma wśród kumpli znanych śpiewaków. Do tego zbiera kasę i to mu imponuje Może nie każdy artysta to bardzo pilny uczeń i tyle... Ja np. w LO tak kombinowałem by tylko nauczyciele nie czepiali sie mnie i bym miał świety spokój... Może on tez tak chce i po prostu nie podoba mu sie pani od polaka. Trzeba pogadać i z nim i z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Mój W zasadzie uczy sie dobrze, anglik i rosyjski trochę gorzej ale musze go pilnować bo jak odpuszczam to i on odpuszcza Nie naciskam go na oceny zbyt, ja raczej walcze z zachowaniem Ale juz mjest zancznie lepiej ma rosyjski? U nas niemiecki wchodzi od V klasy. Nam wystarczą 5 i 4ki, 6 nie wymagamy. A ten skubaniec z muzyki ma 3 bo ................... nie odrobił ani razu zadania domowego. Myslę, że Twój syn ma po prostu taki styl bycia - uczenia się: nie będę robił prac domowych.. - może to forma buntu? A moze po prostu woli co innego robić. Ja wolałem grac w piłkę, a prace domowe to robiłem w podstawówce z rodzicami, a jak sam robiłem to na odwal się. byleby nikt nie czepiał się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 kze dzieki odpisałam i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to i ja się dołączę choć jestem tu bardzo nowy. Łukasz Cześć!!! Pewnie że dołączaj do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Eeee, tam, zaraz korki. W końcu ocena "dwa" jest nadal oceną zaliczającą. A po drugie, ze słów Majki wynika że jest to jedyna tego typu ocena, więc nie ma jeszcze powodu by drzeć szaty Pewnie! Do matury jeszcze sporo czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 O jaki tu ruch się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Uff zaległości nadrobione... Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts