inż. Mamoń 02.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? ...to nie możliwe przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Marcin, gratki W sprawie chemicznych środków do zwalczania chwastów nic Ci nie doradzę. Nigdy niczego nie stosowałam. Stary trawnik pielęgnuję naturalnie, jak widzę jakiś chwaścik, to go ostrym narzędziem dziabnę i po wszystkim. Jak zakładałam nowy, to razem z mężem przekopaliśmy centymetr po centymetrze, wybierając wszystko. Jakoś wygląda. Ale jak nasieje się draństwa z niekoszonych wokół łąk, to może będę zmuszona czymś pryskać Trochę mnie zaskoczyłaś. Może dlatego, że nie używałaś herbicydów uważasz, że walka z chwastami jest nierówna... U mnie pełno jest mniszka, babki lancetowatej, pokrzyw oraz skrzypu, pewnie są też inne, ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Miła opolska koleżanko - ja z Poznaniem wiele wspólnego nie mam i mieć nie chcę. Ja jestem obecnie wsiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Marcin, gratki W sprawie chemicznych środków do zwalczania chwastów nic Ci nie doradzę. Nigdy niczego nie stosowałam. Stary trawnik pielęgnuję naturalnie, jak widzę jakiś chwaścik, to go ostrym narzędziem dziabnę i po wszystkim. Jak zakładałam nowy, to razem z mężem przekopaliśmy centymetr po centymetrze, wybierając wszystko. Jakoś wygląda. Ale jak nasieje się draństwa z niekoszonych wokół łąk, to może będę zmuszona czymś pryskać Trochę mnie zaskoczyłaś. Może dlatego, że nie używałaś herbicydów uważasz, że walka z chwastami jest nierówna... U mnie pełno jest mniszka, babki lancetowatej, pokrzyw oraz skrzypu, pewnie są też inne, ale ja się nie znam ja też walczyłam na kolanach z tym badziewiem kilka razy na kolanach tyralierą całą rodzinką .....opłaciło sie z randapem nigdy nie miałam do czynienia ale będę musiała ....między kostką mi trawa wylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Miła opolska koleżanko - ja z Poznaniem wiele wspólnego nie mam i mieć nie chcę. Ja jestem obecnie wsiowy wcale nie jestem miła ......zołza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Miła opolska koleżanko - ja z Poznaniem wiele wspólnego nie mam i mieć nie chcę. Ja jestem obecnie wsiowy wcale nie jestem miła ......zołza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Miła opolska koleżanko - ja z Poznaniem wiele wspólnego nie mam i mieć nie chcę. Ja jestem obecnie wsiowy wcale nie jestem miła ......zołza jestem ...co prawda, to prawda siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 o szumi mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Miła opolska koleżanko - ja z Poznaniem wiele wspólnego nie mam i mieć nie chcę. Ja jestem obecnie wsiowy wcale nie jestem miła ......zołza jestem ...co prawda, to prawda siostro mamy to we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 o szumi mi w głowie cześć verunia co piłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 wciekłe psy i inne takie, nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 wciekłe psy i inne takie, nie pamiętam to wesoło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 wciekłe psy i inne takie, nie pamiętam to wesoło było o tak, koleżanka z liceum była i się wspominało dawne lata, chłopaki , imprezkI. CIężKO SIę PISZE, SZUMI I I SZUMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 chiba się pożegnam i pojdę pa lulu, bo jeszcze jakieś głupoty nawypisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 rozrabiako może jednak luluuuu...... ja już spadam do łóżeczka pa,pa .... DOBRANOC WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ja też już uciekam - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dziś ja gaszę światło DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 jednak ja zgaszę, dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts