Funia 04.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam czwartowo - po długo weekendowo Pogoda była beznadziejna, plany legły w gruzach, tylko wczoraj było cudnie u nas slicznie BTW dzień dobry oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 No jak cisza nastała to pewnie poszliście spać to i ja spadam Funia, a gdzie ta leśniczówka, daj jakieś namiary, wakacje coraz bliżej, może jakiś mały wypad by się udał nazwy nie pamieam, ale to gdzieś obok Ośna Lubuskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam po długim weekendzie... Co słychać? Widzę, ze padła 2tyś stronka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend a ja że schna mi posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Widzę, że frekwencja nie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend a ja że schna mi posadzki też bym tak chciała, mój tynkarz juz drugi raz przesunął termin, mam nadzieję że tym razem to już ostateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Widzę, że frekwencja nie dopisuje przecież najważniejsi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Kasiu, ta płyta gazowa antracytowa którą chcesz u siebie to jakiej jest firmy, bo coś za małe ma to logo na obrazku żeby odszyfrować, a podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Widzę, że frekwencja nie dopisuje przecież najważniejsi są Kasiu, ta płyta gazowa antracytowa którą chcesz u siebie to jakiej jest firmy, bo coś za małe ma to logo na obrazku żeby odszyfrować, a podoba mi się Ariston Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend a ja że schna mi posadzki Gratulacja posadzek Funia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend a ja że schna mi posadzki też bym tak chciała, mój tynkarz juz drugi raz przesunął termin, mam nadzieję że tym razem to już ostateczny Kochaniutka u mnie też lekko nie było, termin przesuwano 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend a ja że schna mi posadzki też bym tak chciała, mój tynkarz juz drugi raz przesunął termin, mam nadzieję że tym razem to już ostateczny Kochaniutka u mnie też lekko nie było, termin przesuwano 2 razy No właśnie to są uroki fachowców, w sumie byle tylko takie problemy były przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Chyba normalnie - tzn. kręciłam i nic nie zwróciło mojej uwagi - czyli jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Chyba normalnie - tzn. kręciłam i nic nie zwróciło mojej uwagi - czyli jest OK To muszę poszukać tej płyty "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam stukaczy..... na ja mam stresa maturalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Chyba normalnie - tzn. kręciłam i nic nie zwróciło mojej uwagi - czyli jest OK To muszę poszukać tej płyty "na żywo" Co ja się jej naszukałam w salonach agd to moje znalazłam dopiero w salonie mebli kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam stukaczy..... na ja mam stresa maturalnego Cześć Teska Stresu nie zazdroszczę, do dzisiaj pamiętam jak się rodzice przy mnie denerwowali i przy bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam stukaczy..... na ja mam stresa maturalnego to trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts