andre59 04.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Gratulki dla Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 GRATKI, GRATKI, GRATKI:) A jak tam Asia? Dzieki A Asia no wiec wczoraj to ja tylko widzialem z samochodu jak odjezdzala od moich rodzicow i dzieci a ja akurat wracalem z pracy to tyle dobrego ze miejsce pod blokime mi zrobila Nieżle Jeszcze tylko 10 dni i bedziemy w domku, przynajmniej mam taka nadzieje AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Gratulki dla Jacka dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 to co małe przyjęcie dla Prezesa http://www.anikino.pl/pliki/galeria_18_82.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ciekawe czy PREZES tu dzisiaj zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dobranoc Już? Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dobranoc Papapapa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dobranoc papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło? Tolu, ja do Kazimierza mam rzut beretem- 14 km, więc jestem tam pare razy w roku i nie jest to juz dla mnie atrakcja, ale lubię tam być bo miasteczko ma specyficzny klimacik. Zmieniło sie sporo, jeśli chodzi o ilość knajp, sklepow i innych "atrakcji" turystycznych. Kazimierz jest teraz modny i mieszkańcy wiedzą jak to wykorzystać A ja jeszcze tam nie bylem To nie ma na co czekać, tylko trzeba przyjechać i verunię po drodze odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło? Tolu, ja do Kazimierza mam rzut beretem- 14 km, więc jestem tam pare razy w roku i nie jest to juz dla mnie atrakcja, ale lubię tam być bo miasteczko ma specyficzny klimacik. Zmieniło sie sporo, jeśli chodzi o ilość knajp, sklepow i innych "atrakcji" turystycznych. Kazimierz jest teraz modny i mieszkańcy wiedzą jak to wykorzystać A ja jeszcze tam nie bylem To nie ma na co czekać, tylko trzeba przyjechać i verunię po drodze odwiedzić miałam jechać w lubelskie w ten majowy weekend ,ale plany nam sie zmieniły .....zawsze ,ale to zawsze zbaczamy z Puław do Kazimierza chociaż na małą colę lub obiadek domowy to miasteczko ma taki urok ,że nie można być obojętnym Pojade za parę tygodni -to na pewno wstąpie do Kazimierza ,a po drodze pomacham Veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Heloł Heloł Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 cześć dziewczyny A Wy tak parami w przyrodzie występujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a tak wogóle to DOBRY WIECZÓR wszystkim nadmiar słonca mi zaszkodzil widocznie w dobrych manierach cały dzień opalałam się na tarasie z książką w ręku ale miałam wagary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło? Tolu, ja do Kazimierza mam rzut beretem- 14 km, więc jestem tam pare razy w roku i nie jest to juz dla mnie atrakcja, ale lubię tam być bo miasteczko ma specyficzny klimacik. Zmieniło sie sporo, jeśli chodzi o ilość knajp, sklepow i innych "atrakcji" turystycznych. Kazimierz jest teraz modny i mieszkańcy wiedzą jak to wykorzystać A ja jeszcze tam nie bylem To nie ma na co czekać, tylko trzeba przyjechać i verunię po drodze odwiedzić teraz to bede mial mobilizacje jak sie uporam z domkiem to zabieram swoje potomstwo i jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a tak wogóle to DOBRY WIECZÓR wszystkim nadmiar słonca mi zaszkodzil widocznie w dobrych manierach cały dzień opalałam się na tarasie z książką w ręku ale miałam wagary ALe CI FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts