monka 04.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 widzieliście mój licznik !!!!!! przegapiłam okrąglaczka Ewka, okrąglaczki świętujemy w KK jak tu krzyknąć to LLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUU ???? jak to jak głosniej a w KK też możemy poświętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo Muszę zmykać Dobranoc Tola Dobranoc Ew-ka Dobranoc Monka Dobranoc Nefer Dobranoc Kasztanka Dobranoc Jajcek Miłych snów Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jacek przywołuję Cie do porządku - tak na wszelki wypadek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To Ty sobie Jacunia tu dumaj .....a ja spadam do świątyni drzemania Dobranoc wszystkim .......ululałam się papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo Muszę zmykać Dobranoc Tola Dobranoc Ew-ka Dobranoc Monka Dobranoc Nefer Dobranoc Kasztanka Dobranoc Jajcek Miłych snów Wam życzę Papapa Andre, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jacek przywołuję Cie do porządku - tak na wszelki wypadek :) juz jezdem grzecznym chlopcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jacek przywołuję Cie do porządku - tak na wszelki wypadek :) juz jezdem grzecznym chlopcem Okiwiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To Ty sobie Jacunia tu dumaj .....a ja spadam do świątyni drzemania Dobranoc wszystkim .......ululałam się Papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo Muszę zmykać Dobranoc Tola Dobranoc Ew-ka Dobranoc Monka Dobranoc Nefer Dobranoc Kasztanka Dobranoc Jajcek Miłych snów Wam życzę paaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jacek przywołuję Cie do porządku - tak na wszelki wypadek :) juz jezdem grzecznym chlopcem Okiwiście :) no chyba nie watpisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... NO nie - Jajcek - zaczynasz się powtarzać :) Gratki - ja tez uciekam do mężusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To ja też zmykam poświetować jeszcze mąż już łóżeczko zagrzał Dobranoc wszystkim :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo Muszę zmykać Dobranoc Tola Dobranoc Ew-ka Dobranoc Monka Dobranoc Nefer Dobranoc Kasztanka Dobranoc Jajcek Miłych snów Wam życzę Papapa Andre, do jutra acha ....przypomniało mi sie wiecie ,że dzis przeżyliśmy niesamowitą DATĘ O pierwszej w nocy ,dwie minuty i trzy sekundy .....czyli 01.02.03 ....04 .05 .06 godz.minuta.sekunda ...dzien.miesiac.rok Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To ja też zmykam poświetować jeszcze mąż już łóżeczko zagrzał Dobranoc wszystkim :D:D Dobranoc Dziewczyny i Chłopaki (grzeczne) PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... NO nie - Jajcek - zaczynasz się powtarzać :) Gratki - ja tez uciekam do mężusia no to milego tego no ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... NO nie - Jajcek - zaczynasz się powtarzać :) Gratki - ja tez uciekam do mężusia nie powtarzam tylko cytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 acha ....przypomniało mi sie wiecie ,że dzis przeżyliśmy niesamowitą DATĘ O pierwszej w nocy ,dwie minuty i trzy sekundy .....czyli 01.02.03 ....04 .05 .06 godz.minuta.sekunda ...dzien.miesiac.rok Miłych snów Niezłe.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To ja też zmykam poświetować jeszcze mąż już łóżeczko zagrzał Dobranoc wszystkim :D:D milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To ja też zmykam poświetować jeszcze mąż już łóżeczko zagrzał Dobranoc wszystkim :D:D Dobranoc Dziewczyny i Chłopaki (grzeczne) PA Paa ksiezniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts