Karolka 05.05.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o rany a ja wogóle tych oszołomów nie oglądam kolejne mordy które dopychają się do koryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no więc na tamte wysepki leci sie 12 godzin, za cholerę nie chcialabym na 4 dni Oczywiscie, że Nefer ma rację Wygrałas długopis firmowy wraz kalendarzykiem na rok 2006. Do odbioru w Krakowie Majeczka, pamiętaj - portfel pilnuj, nie ufaj uśmiechom, każdy z tych pasterzy Ci poda pomocną dłoń ( ale w drugiej będzie miał rachunek dla Ciebie)... Ja tam nie polecę, bo z bronią do samolotu nie wpuszczają :) ja w turystyce robię, znam cwaniaczków z róznych stron świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no więc na tamte wysepki leci sie 12 godzin, za cholerę nie chcialabym na 4 dni Oczywiscie, że Nefer ma rację Wygrałas długopis firmowy wraz kalendarzykiem na rok 2006. Do odbioru w Krakowie Majeczka, pamiętaj - portfel pilnuj, nie ufaj uśmiechom, każdy z tych pasterzy Ci poda pomocną dłoń ( ale w drugiej będzie miał rachunek dla Ciebie)... Ja tam nie polecę, bo z bronią do samolotu nie wpuszczają :) ja w turystyce robię, znam cwaniaczków z róznych stron świata Ja z nimi pracowałam 5 lat.... nikomu nie życzę. Co za głąby !! Na palcach jednej ręki można "normalnych" policzyć na tej małej wyspie - i są to na ogół przyjezdni.... Ale ładnie tam teraz jest i jedzonko dobre - fajny pomysł na kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 w TV pokazują nowych wicepremierów - gdyby nie ten dom już bym się pakowała... ja robię w oświacie, tak uroczego ministra to jeszcze nie miałam Olka nie zazdroszczę załamka a ten drugi mianowany też nie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 po imprezce imieniniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam Odszukałam dla potomnych Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 4 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia _________________ Najlepiej jakby Teska wkleiła to na 1wszej stronie RW, zeby szukac było łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 w TV pokazują nowych wicepremierów - gdyby nie ten dom już bym się pakowała... ja robię w oświacie, tak uroczego ministra to jeszcze nie miałam Olka nie zazdroszczę załamka a ten drugi mianowany też nie lepszy Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Cześć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam Odszukałam dla potomnych Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 4 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia _________________ Najlepiej jakby Teska wkleiła to na 1wszej stronie RW, zeby szukac było łatwiej Mądra verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o kurczak ale mi się sfarciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o kurczak ale mi się sfarciło gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o kurczak ale mi się sfarciło gratki gratki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 streszczenie poźniej bo lecę na impezkę z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała na pewno będzie pięknie - jeden przerąbany weekend wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 verunia popraw urodziny Whispera, wczoraj świętowaliśmy. Do zapamietania na przyszły rok Prezes przyjmuje życzenia i prezenty od 4 maja . a ja do 24 maja dla przypomnienia Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała na pewno będzie pięknie - jeden przerąbany weekend wystarczy... oj starczy teraz tylko ciepełko, oby jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała na pewno będzie pięknie - jeden przerąbany weekend wystarczy... oj starczy teraz tylko ciepełko, oby jak najdłużej wprawdzie w poniedziałek i wtorek mam próbny egzamin %$#&&*^ i zamiast wypoczywać bedę stukaĆ ale co tam, też trzymam za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts