Olkalybowa 05.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Gratki Joasiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Gratki Joasiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mało tego wicepremierem jeszcze został, tak to jest Andre jak się telewizji nie ogląda, przynajmniej będziesz zdrowszy a dużo tam tych wicków jaszcze jest bo ja anteny nie mam i telewizji nie oglądam??? to sobie tutaj zajrzyj a sie dowiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mało tego wicepremierem jeszcze został, tak to jest Andre jak się telewizji nie ogląda, przynajmniej będziesz zdrowszy a dużo tam tych wicków jaszcze jest bo ja anteny nie mam i telewizji nie oglądam??? coś mi sie kołacze,że jest ich czterech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mało tego wicepremierem jeszcze został, tak to jest Andre jak się telewizji nie ogląda, przynajmniej będziesz zdrowszy a dużo tam tych wicków jaszcze jest bo ja anteny nie mam i telewizji nie oglądam??? to sobie tutaj zajrzyj a sie dowiesz.. Lepper tyż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hejka. U mnie ruch, więc nie nadążam czytać RW to i kaska będzie! kaska będzie, ale ja mam dzień świra naokrąglo No i musze nadgonic robotę, bo na 4 dni wyskakuję na cieplutka wysepke ale masz fajnie.... choć u nas też całkiem cieplutko się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mało tego wicepremierem jeszcze został, tak to jest Andre jak się telewizji nie ogląda, przynajmniej będziesz zdrowszy a dużo tam tych wicków jaszcze jest bo ja anteny nie mam i telewizji nie oglądam??? to sobie tutaj zajrzyj a sie dowiesz.. Lepper tyż??? tyż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mało tego wicepremierem jeszcze został, tak to jest Andre jak się telewizji nie ogląda, przynajmniej będziesz zdrowszy a dużo tam tych wicków jaszcze jest bo ja anteny nie mam i telewizji nie oglądam??? to sobie tutaj zajrzyj a sie dowiesz.. Lepper tyż??? tyż.. no to zobaczymy co ci mocni w gębie potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żaba ja już piję jak zobaczyłam jak odbiera ten dyplom od prezydenta. cccoooooooooooooooooo mufiiiiszzzzzzzzzzz???????????????????TYwtbcrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żaba ja już piję jak zobaczyłam jak odbiera ten dyplom od prezydenta. cccoooooooooooooooooo mufiiiiszzzzzzzzzzz???????????????????TYwtbcrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej... Nefer oj to chyba tylko wynieśc sie z tego kraju lub dac je do prywatnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A ja tam myśle,że zaraz się pokłócą i będzie kolejna zmiana przy korycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej... Nefer oj to chyba tylko wynieśc sie z tego kraju lub dac je do prywatnej To jeszcze nie zamknęli prywatnych ???????/ Poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć tym których nie widziałam tego pana też trzeba zapić http://bb.domaindlx.com/Lepper/galeria/thumbnails/czerwony%20pyszczek.jpg zgroza co się w tym kraju dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć tym których nie widziałam tego pana też trzeba zapić http://bb.domaindlx.com/Lepper/galeria/thumbnails/czerwony%20pyszczek.jpg zgroza co się w tym kraju dzieje no to chlup.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no to chlup.. no chlup... http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/wodki_krajowe/smirnoff.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej... moja w drugiej klasie, może nie zdąży jej zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej... moja w drugiej klasie, może nie zdąży jej zepsuć monka ale w drugeij SP gimnazjum czy liceum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej... moja w drugiej klasie, może nie zdąży jej zepsuć teraz nie dość , że pilnujesz przed bandytami na podwórku to jeszcze przed bandytą w ministerstwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts