inż. Mamoń 05.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Ale wniosło treści edukacyjne .. czyli wszyscy mamy jednoznaczny, seksualny stosunek do dzisiejszych rewelacji Domyślam się o co chodzi, ale szczegółów wcale znać nie chcę. Wiadomości nie oglądałem od wielu miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Bydlaki !!!!!!!! Kota wysokopiennego im zaimplementuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Ale wniosło treści edukacyjne .. czyli wszyscy mamy jednoznaczny, seksualny stosunek do dzisiejszych rewelacji Domyślam się o co chodzi, ale szczegółów wcale znać nie chcę. Wiadomości nie oglądałem od wielu miesięcy Ja Cię z tego błogosławionego stanu niewiedzy nie zamierzam wyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? dobranoc Żabko - zostań proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? Eee tam, Miraś pewnie mysli o dżdżownicach amerykańskich Chyba nie dostanę za to od Mirasa w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Bydlaki !!!!!!!! Kota wysokopiennego im zaimplementuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? Eee tam, Miraś pewnie mysli o dżdżownicach amerykańskich Chyba nie dostanę za to od Mirasa w mordę musiałam sie zalogować bo nie mogłam przeczytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Ale wniosło treści edukacyjne .. czyli wszyscy mamy jednoznaczny, seksualny stosunek do dzisiejszych rewelacji Domyślam się o co chodzi, ale szczegółów wcale znać nie chcę. Wiadomości nie oglądałem od wielu miesięcy Ja Cię z tego błogosławionego stanu niewiedzy nie zamierzam wyprowadzać Tak, tak Nefer, nie mów nic proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? dobranoc Żabko - zostań proszę no i jak tu odejsć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Bydlaki !!!!!!!! Kota wysokopiennego im zaimplementuj ! Podrzuciłabym Ci swojego - nienawidzi wszystkich żyjątek z panią, która u mnie sprząta włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? Eee tam, Miraś pewnie mysli o dżdżownicach amerykańskich Chyba nie dostanę za to od Mirasa w mordę musiałam sie zalogować bo nie mogłam przeczytać.... zostajesz z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? dobranoc Żabko - zostań proszę no i jak tu odejsć..... Nie odchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Bydlaki !!!!!!!! Kota wysokopiennego im zaimplementuj ! Podrzuciłabym Ci swojego - nienawidzi wszystkich żyjątek z panią, która u mnie sprząta włącznie Nadaj go pocztą svp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Przganiają mnie od komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Bydlaki !!!!!!!! Kota wysokopiennego im zaimplementuj ! Podrzuciłabym Ci swojego - nienawidzi wszystkich żyjątek z panią, która u mnie sprząta włącznie Nadaj go pocztą svp Szkoda pracowników poczty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żoncia walczy z królasem - idę zobaczyć c się dzieje, zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żoncia walczy z królasem - idę zobaczyć c się dzieje, zaraz wracam Co to jest królas ????????? Ależ Wy tam macie dziwne zjawiska .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Pożegnam się już Kochani Miło było z Wami pogawędzić Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Pożegnam się już Kochani Miło było z Wami pogawędzić Dobranoc papapatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts