tola 06.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 W przyszłym roku będzie porcelanowa a u mnie za dwa latka porcelanowa... CZeść wszystkim Witaj Zaba U mnie tak samo Dobry wieczór Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nefer jeszcze 2 tyg temu prpoponowali 2.65 % dla 100% inwestycji.. ale to pewnie kwestia kwoty kredytu.. Nie - to z ich strony Musi odpowiedzieli na potrzeby rynku Wysłałam zapytanko - zobaczymy co rzekną. Właściwie na placu boju zostały 3 szt: BPH Nordea Sandauer (muszę się przejechać do mojej pani:)) podobno dla Klientów mają niższe oprocentowanie.. jado BPH nic nie mam ale ciort wie co z nimi bedzie.. słyszałam pogłoski ze jak przejda pod PKOSa to kredyty beda przenoszone na złotówkowe z oprocentowaniem złotówkowym.. Dobrze gadacie Kumo. No to zostaje Nordea i Sandauer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Takie piękne ptaszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 W przyszłym roku będzie porcelanowa a u mnie za dwa latka porcelanowa... CZeść wszystkim Witaj Zaba U mnie tak samo Dobry wieczór Wszystkim Witaj Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Ja pierdyknę kryształowy żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Ja pierdyknę kryształowy żyrandol A ja w jednej mam plafon a w drugiej gołą żarowkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". moja żonka mówi na nie "kocie ślepia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nefer a GE mieszkaniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... widze Verunia, że znasz sie na życiu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... Na pocieszenie 15 to już kryszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Ja pierdyknę kryształowy żyrandol Niezłe masz teksty dzisiaj Neferko Podobało mi się też, żeby sobie prądu we wiadrze przynieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 co Wy wiecie o małżeństwie małolaty 24 lata to dopiero stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... Na pocieszenie 15 to już kryszał Kryształ i porcelana kruche są Wychodzi na to, że jak się do srebra dociągnie to już dalej "samo leci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... Żabka - nie strasz mnie, ale lepiej już powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts