Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Jak Wam minął dzionek?

mnie bardzo pięknie :D :D :D

tyle życzeń i kwiatów :D od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów :D

ach .....życie jest piękne :D

Heppi Berfdej to ju Ew-ka :D

dziękuję verunia :D

ale jak sobie policzę ile mam wiosenek, to trochę mniej mi radośnie :-?

Ewka - to nie licz tych wiosenek. Życiem możesz cieszyć się w każdej chwili. Dotyczy to dwudziesto-, trzydziesto-, czterdziesto-, piećdziesięcio-i-więcej-latków. :D :D :D

Wiesz Marcinku .....ja jestem niezwykle radosnym człowiekiem ...cieszy mnie przysłowiowe " byle co " :wink:

ale jak sobie uzmysłowiłam ,że za kilka latek minie mi 50-tka ( pod warunkiem ,że dożyje :D ) to przechodzą mnie ciarki po plecach .Kurczę pięćdziesięcioletnia baba toż to brzmi jak starucha

:(

nie martw się, ja za trzy lata będę pięćdziesięcioletnim zgredem :wink:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

STRESZCZENIE

Było o śwince

RANKINGUM RECORDUM

1. inż. Mamoń - 207

2. Jajcek - 192

3. SławekD-żonka - 164

4. kze - 130

5. Joanna i Janusz - 125

6. Whisper - 119

7. Kasztanka - 90

8. maksiu - 79

9. Majka - 76

10. fizyk - 73

11. verunia - 69

12. Teska - 59

13. Olkalybowa - 53

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. Moniś - 36

17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35

20. monka - 32

21. markus_gdynia - 28

22. Jezier - 27

23. zaba_gonia - 22

24. Trini - 20

25. Witos, marcel2000 - 18

26. Funia - 17

28. Nefer - 16

29. Agniesia - 14

30. joola - 13

31. andre59 - 11

32. Jane, Tola - 10

34. Wojty, kasia64, karolka - 9

37. Sylvia1 - 8

38. Ew-ka, kolia - 7

39. Januszz, tabaluga1, Zielonooka - 6

43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5

47. Ewuś - 4

48. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3

51. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2

55. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1

Jak Wam minął dzionek?

tyle życzeń i kwiatów :D od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów :D

Ewka - to nie licz tych wiosenek. Życiem możesz cieszyć się w każdej chwili. Dotyczy to dwudziesto-, trzydziesto-, czterdziesto-, piećdziesięcio-i-więcej-latków. :D :D :D

Wiesz Marcinku .....ja jestem niezwykle radosnym człowiekiem ...cieszy mnie przysłowiowe " byle co " :wink:

ale jak sobie uzmysłowiłam ,że za kilka latek minie mi 50-tka ( pod warunkiem ,że dożyje :D ) to przechodzą mnie ciarki po plecach .Kurczę pięćdziesięcioletnia baba toż to brzmi jak starucha

nie martw się, ja za trzy lata będę pięćdziesięcioletnim zgredem :wink:

gdzieś na Forum widziałam " klub 50-latków" będzie w sam raz :D

Jak Wam minął dzionek?

Wiesz Ewka - można mieć 50 lat i być w porządku. Można cieszyć się życiem i czerpać z niego garściami i tego Ci życzę. Ludzie mogą wtedy patrzeć na Ciebie z sympatią i życzliwością. Jednak jedno jest ABSOLUTNIE nie do przyjęcia: robienie z siebie dwudziestolatki. Dodam, że ciebie o takie zachowanie nie podejrzewam :D

Nasuwałem na strychu w pieprzonej wełnie mineralnej, ale efektem są piękne halogenki w łazience na poddaszu. Małżona i córa jeszcze nie widziały ostatecznego efektu. Z włączeniem czekam aż się mocniej ściemni :D

Możemy wpaść,aby uczestniczyć w tej podniosłej chwili :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Masz teksty jak nie przymierzając Witos :D

Oczywiście zademonstrujemy Wam halogeny podczas specjalnego premierowego pokazu. Przyjmijmy, że dzisiejszy pokaz był przedpremierowy. Nawiasem mówiąc Małżoncia zachwyciła się tylko kuruazyjnie bo zaraz rzeczowo wskazała na zbyt słabą luminancję (pedziała, że za ciemno jest). 8)

Żaba wita 8) :D

Cześć Ż. :D

Jak Twoje dokumenty?

Kto znalazł( ukradł) :roll: ?

Znalzała je pewna kobieta na oko pięćdziesięcioletnia. Oddała mi jak się spotkaliśmy koło sklepu gdzie robiła zakupy. Nie chciała wogóle znaleźnego. Podobno sama też zgubiła jakiś miesiąc temu....

To masz szczęscie! :D

Tez chce na ten pokaz halogenowy.... :(

Nasuwałem na strychu w pieprzonej wełnie mineralnej, ale efektem są piękne halogenki w łazience na poddaszu. Małżona i córa jeszcze nie widziały ostatecznego efektu. Z włączeniem czekam aż się mocniej ściemni :D

Możemy wpaść,aby uczestniczyć w tej podniosłej chwili :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Masz teksty jak nie przymierzając Witos :D

Oczywiście zademonstrujemy Wam halogeny podczas specjalnego premierowego pokazu. Przyjmijmy, że dzisiejszy pokaz był przedpremierowy. Nawiasem mówiąc Małżoncia zachwyciła się tylko kuruazyjnie bo zaraz rzeczowo wskazała na zbyt słabą luminancję (pedziała, że za ciemno jest). 8)

:D :D :D :D :D :D