Ew-ka 09.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Tolusia ....buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Nasuwałem na strychu w pieprzonej wełnie mineralnej, ale efektem są piękne halogenki w łazience na poddaszu. Małżona i córa jeszcze nie widziały ostatecznego efektu. Z włączeniem czekam aż się mocniej ściemni Możemy wpaść,aby uczestniczyć w tej podniosłej chwili Masz teksty jak nie przymierzając Witos Oczywiście zademonstrujemy Wam halogeny podczas specjalnego premierowego pokazu. Przyjmijmy, że dzisiejszy pokaz był przedpremierowy. Nawiasem mówiąc Małżoncia zachwyciła się tylko kuruazyjnie bo zaraz rzeczowo wskazała na zbyt słabą luminancję (pedziała, że za ciemno jest). mówiłem, że halogeny świecą w jedną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ziabka ....dzięki za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Tola, cześć Żaba dlaczego najpierw przywitałeś Tolę, potem Żabę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Tola, cześć Żaba cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ziabka ....dzięki za życzonka Ewuś, zasługujesz na nie! Bardzo fajna i mądra z Ciebie babka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Tola, cześć Żaba dlaczego najpierw przywitałeś Tolę, potem Żabę???? ...porządek alfabetyczny cześć Zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ja się już pożegnam miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Verunia, gratki za stronkę i najkrótsze streszczonko a słyszałeś najkrótsze kazanie wygłoszone przez ks.Malińskiego ? .....chamiejemy ...... to tak a propo's najkrótszego szkoda, że chamiejemy nie pisze się przez "h", kazanie byłoby jeszscze krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Tola, cześć Żaba dlaczego najpierw przywitałeś Tolę, potem Żabę???? pewnie dlatego,że T jest w alfabecie przed Ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Tola, cześć Żaba dlaczego najpierw przywitałeś Tolę, potem Żabę???? ...porządek alfabetyczny cześć Zaba Czesć Tolcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Żaba wita Cześć Ż. Jak Twoje dokumenty? Kto znalazł( ukradł) ? Znalzała je pewna kobieta na oko pięćdziesięcioletnia. Oddała mi jak się spotkaliśmy koło sklepu gdzie robiła zakupy. Nie chciała wogóle znaleźnego. Podobno sama też zgubiła jakiś miesiąc temu.... To masz szczęscie! Tez chce na ten pokaz halogenowy.... Zapraszam w dowlonym momencie. Wskakuj w samochód i przyjeżdżaj. Obawiam się tylko, że jakby jednocześnie była Olka to nie byłbym potrzebny ani ja ani te holerne chalogenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Tola, cześć Żaba dlaczego najpierw przywitałeś Tolę, potem Żabę???? No bo... literki w alfabiecie tak są ułożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ziabka ....dzięki za życzonka Ewuś, zasługujesz na nie! Bardzo fajna i mądra z Ciebie babka! aleś mi nasłodziła dzięki ,ale to nie tylko tak w dniu urodzin ......mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Żaba wita Cześć Ż. Jak Twoje dokumenty? Kto znalazł( ukradł) ? Znalzała je pewna kobieta na oko pięćdziesięcioletnia. Oddała mi jak się spotkaliśmy koło sklepu gdzie robiła zakupy. Nie chciała wogóle znaleźnego. Podobno sama też zgubiła jakiś miesiąc temu.... To masz szczęscie! Tez chce na ten pokaz halogenowy.... Zapraszam w dowlonym momencie. Wskakuj w samochód i przyjeżdżaj. Obawiam się tylko, że jakby jednocześnie była Olka to nie byłbym potrzebny ani ja ani te holerne chalogenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzisiaj najpierw przywitałem Olkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzisiaj najpierw przywitałem Olkę ha i wszystko się zgadza O jest przed T i Ż ale mam farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Żaba wita Cześć Ż. Jak Twoje dokumenty? Kto znalazł( ukradł) ? Znalzała je pewna kobieta na oko pięćdziesięcioletnia. Oddała mi jak się spotkaliśmy koło sklepu gdzie robiła zakupy. Nie chciała wogóle znaleźnego. Podobno sama też zgubiła jakiś miesiąc temu.... To masz szczęscie! Tez chce na ten pokaz halogenowy.... Zapraszam w dowlonym momencie. Wskakuj w samochód i przyjeżdżaj. Obawiam się tylko, że jakby jednocześnie była Olka to nie byłbym potrzebny ani ja ani te holerne chalogenki Dałbym Wam parę flaszek i łopaty. Jędrne wuefistki pewnie wmig rozplantowałyby mi ziemię. To jak mam odwoływać katerpilara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzisiaj najpierw przywitałem Olkę ha i wszystko się zgadza O jest przed T i Ż ale mam farta Ewka ma jeszcze lepiej, jest przed "O" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 W sobotę pryskałem herbicydem. Objawy są widoczne podobno po 2-5 dniach. Dzisiaj są trzy dni i objawy są widoczne. Nie wyobrażacie sobie jak mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts